Arki ja elämä

Sisustus ja kirjat – kaksi suosikkiani esittelyssä ja myskikurpitsakeitto-resepti

8 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life

  Herkullinen keitto! Tuo monday TO sunday HOME liike näyttää aivan ihanalta <3
  Kaunista viikonloppua sinulle Maarit!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kannattaa joskus pistäytyä siellä, tunnelma on ihana ja siellä on paljon inspiraatiota 🙂
   Mukavaa viikkoa sinulle Outi <3

 2. Sigrid Klede

  A wonderful store dear Maarit. Very nice decoration and the cookbook looks very interesting. Wonderful pictures as always, and with the dishes I would like to grab it right away.
  Have a great week
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   This lifestyle store is one of the best here that I know. Thank you so much for your comment again. Have a nice week too, hugs Maarit.

 3. Tiia Koivusalo

  Kiitos herkullisesta reseptistä ja lautanenkin on niin kaunis ja tuo keiton sävyn upeasti esiin.

  Sydämellistä uutta viikkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Lautanen on kesän kirppislöytö ja on totta, että ruokakin saa uutta ilmettä kun astia on kaunis 🙂
   Ihanaa viikkoa Tiia <3

 4. Annukka

  Olen käynyt Monday To Sunday Homen Espoon myymälässä ja se(kin) on kyllä ihana. Justiin sellaisia kivoja, vähän erilaisia pieniä juttuja ja maanläheisiä sävyjä.

  Ja ihan olen samoilla linjoilla tuon syömisajattelun kanssa. Sillä on niin vissi merkitys omaan hyvinvointiin sekä hyvässä että pahassa. Ja tuntuu, että mitä enemmän ikää tulee, sitä nopeammin ne vaikutukset huomaa suuntaan ja toiseen. Erityisesti silloin, jos ei ole jaksanut välittää siitä mitä syö, mutta onneksi myös silloin kun jaksaa välittää. Olo kohenee loppupeleissä aika äkkiä ja se näkyy myös peilistä. Just nyt mulla on meneillään vihreän palauttaminen jokapäiväiseen pöytään. Siitä mun ei kannattais luopua koskaan, mutta aina ei vaan jaksa.

  Kauniit kuvat jälleen ja niin nätti keitto kauniilla lautasella.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Espoon myymäläkin on aarreaitta 🙂
   Sen tuntee nahoissansa heti, jos on syönyt huonosti parinakin päivänä – ja se on mulla myös kyllä psyykkistäkin; mieli hermostuu epäterveellisestä. Kun kuusi kourallista kasviksia pitää syödä päivässä, niin joutuu toden teolla miettimään jokaista ateriaa ja välipalaakin, että saa sen täyteen. Mulla on yksi oivallus niiden lisäämiseen ja se on kaali/porkkana/omena-raaste. Teen sitä ison kulhon ja siitä riittää kolmelle päivälle joka aterialle. Kun siihen lisää muut vihreät, niin määrä täyttyy mukavasti. Mutta näitä pitää miettiä ja suunnitella, muuten en saa aikaiseksi. Eikä aina jaksakaan 🙂

Leave a Reply