About Me

AIKUISEN NAISEN ELÄMÄÄ

Olen itsekin jo aikuiseen ikään ehtinyt nainen, asumme mieheni kanssa Espoossa, olen mummi suloisille pikkutytöille ja nimeni on Maarit. Lopetin muutamia vuosia sitten pitkän urani kosmetiikkamaailmassa ja nyt elän uutta mielenkiintoista vaihetta elämässäni.

Minua kiinnostaa ylenmäärin kaikki, mikä helpottaa elämää ja saa arjen sujumaan paremmin niin kotona kuin reissuissa. Rakastan kotona puuhastelua, organisoin ja järkkäilen paikkoja jatkuvasti uuteen uskoon. Vihdoinkin elämässäni on mahdollisuus tehdä kaikkea sellaista, mihin ei ollut aiemmin kunnolla aikaa eikä aina energiaakaan! Olen kova touhuamaan kaikenlaista ja aina on jokin projekti meneillään – ei silti, sohvalla lorvailu ja lukeminen luonnistuvat myös vallan mainiosti.

Toteutin muutama vuosi sitten pitkäaikaisen unelmani blogin aloittamisesta. Kirjoitan sellaisista asioista, mitkä kiinnostavat itseänikin ja mistä haluaisin itsekin lukea lisää. Intohimonani ovat aina olleet pukeutumisen tyyliasiat, sisustaminen ja huonekalujen armoton pyörittely kotona, DIY-projektit, kokkaaminen ja kaikenlaiset kauneuteen liittyvät asiat. Silti olen aina pyrkinyt elämään jalat maassa ja tunnistan itsessäni hyvin myös käytännöllisyyden ja taloudellisuuden. Ei aina tarvitse ostaa uutta, vaan hyvin pärjää niinkin, että yhdistelee jo olemassa olevia elementtejä, uutta ja vanhaa sopusoinnussa. Pätee tyyliin, sisustukseen ja moneen muuhun.


Sopusointuja on kauneutta, tyyliä, sisustusta, kokkailua ja matkustelua käsittelevä lifestyle -blogi meille aikuisille naisille. Esittelen rennolla otteella omaa tyyliäni ja toivon, että tekin inspiroituisitte siitä ja ennen kaikkea saisitte ideoita, miten ikäiseni nainen voi näyttää hyvältä ja tyylikkäältä uhraamatta siihen omaisuuksia. Ne ovat usein loppujen lopuksi pikku juttuja.
Kirjoittelen arjen touhuistani ja aikuisia naisia kiinnostavista asioista. Lukijani ovat ottaneet tuotokseni avosylin vastaan, ja tässä pari esimerkkiä saamastani sydäntä lämmittävästä palautteesta:

Ihana ylläri Maarit, vaikkakin olen tuntenut sinut jo vuosikymmenten takaa (!outsh ? ) ja saanut aistia edustamaasi harmoniaa kauneuden, kodin ja kokkauksen ihanassa fuusiossa. Olet helmi valitsemallasi polulla ja saat minusta kiitollisen lukijan ja katsojan taideteoksellesi. Kiitos. Onnea ja menestystä!

Taas vierähti aikamoinen hetki edellisestä vierailusta blogiisi ja oih, mitä kaikkea täällä olikaan. Ihan kuin olisin ottanut laadukkaan lifestyle-lehden käteeni. Kauneutta, muotia, sisustusta, kohtaamisia – siis ihan täydellistä. Kiitos kiitos, kiitos, että tuotat näitä sisältöjä niin inspiraatioksi kuin opiksikin. Huikeaa uutta viikkoa!

Arkea pitää mielestäni virkistää ja ilahduttaa, sehän on se, mitä voimme itse tehdä ja mihin voimme vaikuttaa. Blogistani löytyy juttuja arjen kohottamiseen, maanläheisesti ja lämmöllä – näitä aiheita sivuten:

SISUSTUS – kotona ja mökillä, miten vanha ja uusi elävät sopusoinnussa
KAUNEUS – aikuisen naisen näkökulmia
TYYLI – ideoita, miten rakennan täydellisen ja toimivan vaatekaapin
MATKUSTELU – lomareissujen tunnelmia
KOKKAILU – helppoa, terveellistä, tuoksuja ja makuja

Kauneus on ollut sydäntäni lähellä jo pienestä pitäen. Tämä on elämäntapa.
Toivottavasti tekin löydätte sopusointua, inspiraatiota ja lisää kauneutta elämäänne blogini kautta.

Tervetuloa seuraamaan, viihtymään ja kommentoimaan!

Maarit