Yleinen

Optimismin värit (& mango-kaurarahka -resepti)

14 Comments

 1. Tiia Koivusalo

  Aivan huikea väriteema, lisää näitä. <3 Keltainen ja oranssi nykyään viehättää vaikka ennen en joskus välittänyt, mutta nyt tykkään kovasti. Kiitos myös reseptistä vaikuttaa herkulliselta.

  Sydämellistä viikonloppua Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva kuulla 🙂 Sinun upeaan värimaailmaasi nämä sopivat ihanasti. Itse tykkään ehkä enemmän oranssista, kun siinä on sävymaailmaa enemmän kuin keltaisessa. Koralliseen taittuva oranssi on ihana vähän päivettyneellä iholla.

   Aurinkoista päivää Tiia <3

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Iloa ja energiaa tosiaan kaivataaan.

  Kalenterissa on vain lähi-ja etävuoromerkintöjä työpäiviksi, toimistolla on nyt aikaa tehdä sellaiaia hommia joita ei muuten ole ehtinyt. Olen työskennellyt vuorotellen toimistolla yksin tai kotoa. Kotona ollessa olemme käyneet kävelylenkillä keskellä päivää ja täällä alle 5 km päässä keskustasta on sivukaduilla ja metsässä merenrantapoluilla ollut todella hiljaista. Harvoja vastaantulijoita on päässyt väistämään helposti kymmenen metrin päähän. Viikonloppuna taitaa meno olla vähän toisenlaista, täytynee tyytyä samoilemaan takametsässä.

  Lisäksi olen pari striimattua pressiä merkannyt kalenteriin, mielenkiintoista nähdä millaiaia nämä uudet työskentelyn muodot ovat.

  Aurinkoista viikonlooua.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Onneksi Suomessa on monin paikoin lääniä, missä voi lenkkeillä vielä ihan itsekseen. Huomasin viikonloppuna, että erityisesti rannat täyttyivät, joten suuntasin itsekin ihan toiseen suuntaan Kirkkonummen puolelle ja siellä sai olla ihan itsekseen.

   Taidetaan olla samojen striimien päässä tällä viikolla 🙂 On se jännää, miten nopeasti on löytynyt vaihtoehtoiset pressimuodot. Toivotaan ettei ne jää käytäntöön, eikä varmaan jääkään, sillä visuaalisuus on niin tärkeää monille brändeille.

   Aurinkoa tiistaihin <3

 3. Minna Kristallikimarasta

  Ihana väri teema ja juuri mun lempisävyjä, varsinkin tuo oranssi. Niin pirteä ja energisoiva��
  Huomasin äskettäin, että minunkin muratti on säilynyt ulkona elossa, joten kyllä tämä lämmin talvi on saanut sen aikaan.
  Proteiinirahkaa syön minäkin, sillä allergioiden takia on pakko varmistaa, että saan sitä tarpeeksi.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Nämä ovatkin juuri sinulle – sun punaiset kiharat saavat lisähehkua oranssista!
   Meilläkin on yksi muratti säilynyt ulkona ruukussa ja se mitä ihmettelin, minttu on elossa ja työntää vihreitä pikkulehtiä – ruukussa. Ei ole ennen menestynyt.
   Ja tässä iässä muutenkin proteiini on tärkeää.
   Aurinkoista tiistaita Minna <3

 4. Tiina

  Kiitos, just tuollaista reseptiä tarvitsin, kun meilläkin pyörii mangopussi pakkasessa : ) On tässä aika erikoiset kaksi viikkoa olleet, kun työt siirtyivät kokonaan kotitoimistolle. Päivät meinaavat venyä ja arkiaktiivisuus on nollassa. Ei ole työpaikan portaita tai matkaa hakemaan kahvia/vettä tai käymään vessassa. Kotona keittiön saarekkeella työskennellessä kahvi on melkein kädenojennuksen päässä ja vessassakin olen siirtynyt käymään yläkerrassa, että tulee edes vähän liikuttua : ) Mutta pieniä ovat nämä murheet ja vaatii vaan vähän enemmän itsensä johtamista. Huippua viikonlopun jatkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin monia asioita pitää miettiä uusiksi etätöiden vuoksi ja todella huolehtia liikunnasta. On suuri houkutus piipahtaa jääkaapilla välipalaleivällä kahvikupposen kyytipojaksi, ainakin mulla kotona ollessa, kun tykkään leivästä muutenkin 🙂
   Kotona työskentelyssä on toki hyviäkin puolia, ei tarvitse lähteä aamulla minnekään. Mutta ei se helppoa silti ole. Mietinkin eilen illalla uutisia katsoessa, että miten työnantajat mahtavat suhtautua tässä tilanteessa. Onko ymmärrystä siihen, että monilla on töiden lisäksi myös lapset pyörimässä kotona, joko etäkoulussa tai paossa tarhasta.
   Itsensä johtamista tosiaan tarvitaan!
   Tsemppiä työntekoon ja liikuntaan <3

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Ihana aurinkopostaus <3 Päivät menee aika samaa rataa kuin ennenkin. Tuntuu, että töissä väsyy, koska on niin hiljaista 🙂 Hassua suunnitella toimintaa vain muutamalle lapselle. Mies ja poika pitävät kodin siistinä ja ruoat valmiina minulle, olo on ollut tältä osin onnekas.
  Ihanat säät nyt ollut ja onneksi on päässyt välillä ulos hengähtämään. Kaunista viikonloppua sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Harvat tarhassa olevat lapset saavat nyt erityishuomiota ja on varmasti rauhallisempaa, jos haetaan tilanteen hyviä puolia. Mutta että väsyy – niin voi tosiaan ollakin, kun ei ole niin paljon aktiviteettia. Huomaahan sen muuten kotonakin, että jos vain on tekemättä juuri mitään, tulee nuutunut olo helposti. Kotona sulla on asiat reilassa 🙂
   Aurinkoista tiistaita <3 Toivotaan, että ilmat lämpenisivät jo vähitellen…

 6. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Värillä on kyllä väliä, keltainen ja oranssi ovat todella voimaannuttavia värejä!
  Olen miettinyt samaa pyöräilijöiden suhteen, etenkin kun kuljen useamman koiran kanssa.
  On jopa tullut vaaratilanteita, sillä koirat saattavat syöksähtää yllättäen pyörän eteen jos se
  on sujahtamassa ohi varoittamatta.

  Tuo rahkaohje kuulostaa herkuliselta ♥ Aurinkoista sunnuntaita!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Koirathan säntäilevät hajujen perässä ympäriinsä, takuulla ärsyttää tuo. Tytär on huokaillut ihan saman asian kanssa, kun ulkoiluttaa koiraa. Kuka osaisi antaa vastauksen siihen, miksei sitä kelloa soiteta?
   Kaapissa on yksi oranssi neule, ehkäpä pitäisi kaivaa se käyttöön…
   Aurinkoa tiistaihin Maikku <3

 7. tuulanneli

  Meillä on todellakin poikkeuksellinen kevät edessä. Me kaivataan juuri tälläistä värienergiaa.
  Todella kiva postaus ja tunnistin monta oman arkeni asiaa tuosta.
  Itselläni on tunteet menneet aikamoista vuoristorataa. Olen antanut niiden tulla ja mennä.
  Tämä tilanne vaatii aikamoista itsensäjohtamista mutta eiköhän me selvitä!

  Aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olo on lähes epätodellinen. Meillä ei ole lähipiirissä sairastuneita, mutta kaikki ovat enemmän tai vähemmän eristyksissä kotonaan. Lapset eivät ole koulussa eikä tarhassa, vanhemmat etätöissä. Äiti ei ole käynyt reiluun kahteen viikkoon yhdessäkään kaupassa tai kahvilla, vain ulkoilee rauhallisilla rannoilla. Mekään emme käy missään, nyt siirrytään ostamaan ruoatkin netistä, mikäli vain palvelu toimii – siitäkin on huhuja ettei ole resursseja. On tämä aikamoista.
   Näkisin, että yksi selviytymiskeino on yrittää pitää positiivista ilmapiiriä yllä – se ei ole muutenkaan pahasta.

   Aurinkoista tiistaita Tuula! <3

Leave a Reply