Reseptit Sisustus ja mökki

Mökin kevätjuhlaa & mansikka-kookos-tuorejuustokakku (ilman uunia)

8 Comments

 1. Kristiina K

  Kyllä maistuisi kahvit ja kakku noissa puitteissa! Kaikki astiat aivan ihania ja tuo kakku tuossa ihanalla vihreällä lautasella. Eikä ole ikkunanäkymäkään huonommasta päästä. Ihailin jo aiemmassa postauksessasi kaunista keittiötä, vaikka en kommentoinutkaan.
  Ikean lakanoita meillä on muutama, ja tykkään niistä muuten, mutta tuo aukkojen puuttuminen pussilakanoiden yläosasta harmittaa joka kerta kun niitä paikoilleen laitan, joten olen tehnyt ostolakon niiden suhteen.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  1. Maarit

   Mökkikahvit on parasta ja meillä onkin ollut tapana juoda aina ensin aloituskahvit kun mennään sinne ja tämä perinne jatkuu. Meillä on noita vanhoja astioita aika paljon, jotka säästettiin vanhasta mökistä ja olen niin iloinen että äiti on jo vuosien mittaan hankkinut näin kauniita juttuja.
   On totta että aukot helpottaisivat, mutta meillä on niitä niin monia että siihen on jo tottunut 🙂
   Mukavaa toukokuun alkua ja toivottavasti aurinkovarjot pysyvät paikoillaan mökillänne!

 2. Outi

  Aivan ihana kattaus ja nam mikä kakkukin.
  Meillä ei ole mitään isompia juhlia tulossa tänä keväänä tai kesänä, mutta ainahan on hyvä syy syödä kakkua!
  Ihanaa viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Toi kakku on aivan ihana ja sitä voi tehdä ihan viikonloppuakin ilahduttamaan!
   Kivaa toukokuun alkua Outi, toivotaan että ilmat lämpenisivät <3

 3. Celia C/ good to be home

  Tämän reseptin merkkasin itselleni talteen. Meidän perinteisellä vuokramökillä ei ole uunia, joten tällainen ohje tulee tarpeeseen. Lähellä on myös mansikkatila, joten nuo koristelutkin hoituvat kätevästi. Digestive-keksejäkin saa gluteenittomana 🙂 Aina löytyy aihetta kesäjuhlaan!!
  Teidän mökki on aivan ihana – todella kodikas. Kyllä tuolla viihtyy – ja bonuksena se lyhyt mökkimatka!
  Tunnelmallisia mökkipäiviä toivotellen <3, CC

  1. Maarit

   Välillä ilman uunia syntyvät jutut ovat paikallaan, vaikka olisikin uni, se on niin helppoa. Aion kokeille tähän pohjaan myös liivatteella hyydytettyä sitruspäällistä, ehkäpä jo seuraavalla mökkikäynnillä.
   Tämä lähimökki on ollut jo kovalla käytöllä ja nyt on testattu sen ‘vetoisuus’ kun vietettiin siellä 14 hengen synttärijuhlatkin torstaina. Hyvin mahduttiin sisällä syömään kun laitettiin pukkijalka-apupöytä lisäksi. Oli niin kylmä, että hädässä keksittiin tämäkin.
   Aurinkoista viikkoa sinulle CC <3

 4. Terttu

  Ihania kuvia kattauksesta ja mökiltä. Olin ehtinyt jo mielessäni toivoa mökkikuvia. Mukavia mansikan makuisia kesähetkiä ja juhlia teille!

  1. Maarit

   Kiitos Terttu viestistäsi!
   Kyllä tänne aina tuon tuosta tulee kuvia sisältäkin. Jos olet Instassa, siellä on oma tilikin tälle suvun uudelle mökille @lahimokki_kirkkonummella. Juhlat sujuivat mukavasti, vaikka olikin niin vilakkaa, että piti järjestää sisälle kattaus ja paikat porukoille.
   Aurinkoista kesän odotusta sinulle <3

Leave a Reply