Yleinen

LÄNSIRANNIKON HELMI + TYRNIHYYTELÖRESEPTI

6 Comments

 1. Anonyymi

  Olen ihan tyrnistynyt! En ole tiennyt tuollaisten puristimien olemassaolosta. Olen ostanyt aina markkinoilta puristettua mehua sen ihmeemmin ajattelematta. Huikkaa pullosta aamuisin, ja pysyy flunssat loitolla. Ihanan näköinen hyytelö!
  Leena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kyllä minäkin ihmettelin, kun näin vekottimen ensimmäisen kerran :o)) Mietin vielä, että pitäisikö sittenkin yrittää urakoida itse marjojakin pakkaseen, niitä kun on vielä puskissa…

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Enpä ole nähnyt tuollaista puristinta, vaikka eihän ainakaan kaupalliseen käyttöön pysty käsin poimimaan, niin hidasta hommaa se on.

  Löysin tänä syksynä tyrnipensaita ihan kotikulmilta Helsingistä, paikasta josta olen kulkenut aiemminkin lukemattomat kerrat. Hidasta oli kuitenkin poimiminen, vähän keräilin pakkaseen. Joku oli ilmeisesti keksinyt näppärämmän keinon, sillä yhtäkkiä ei ollut enää marjan marjaa jäljellä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Meilläkin on täällä Espoon rannoilla tyrnipuskia, ja hyvin näyttävät marjat häviävän…

 3. Mari

  Minulla erottui tyrnihyytelöannosten pohjalle kiisselimäinen kerros.. Kuuluuko se asiaan vai menikö joku vikaan? Hyvää oli jokatapauksessa?

  1. Maarit

   Hei Mari, joskus sinne jää itselläkin ja olen miettinyt, että ehkä en ole sekoittanut niitä tarpeeksi hyvin. Mutta tuttu tilanne kyllä… Ja on se niin ihanaa!

Leave a Reply