Reseptit

Kun ruokaakin on suunniteltava tarkemmin & Kikhernesalaatti uunissa

14 Comments

 1. Riitta

  Minä haluaisin ainakin jotain ihan muuta luettavaa, kuin koronauutisointia. Eli jatka vaan business as usual minun mielestäni.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin minäkin. Uutisia tulee päivän mittaan niin paljon että niiden suhteen pysyy hyvin kartalla. Haen ja kaipaan itsekin mieltä piristäviä aiheita ja inspiraatiota – se meille suotakoon. Kiitos Riitta <3

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Mieltä piristävät jutut ja ruokavinkit ovat varmaan monen lukulistalla painostavien uutisten vastapainoksi.

  Nyt onkin hyvä muistaa käyttää ensin ne helpoimmin pilaantuvat raaka-aineet, jos on tullut haettua kaupata vähän normaalia enemmän. Hävikkiä ei kannata nytkään/etenkään nyt saada aikaan.

  Ainakin meillä lähikaupoissa on tavaraa ollut suurimmaksi osaksi ihan normaalisti, tosin niinä päivinä tosin hyllyt ovat tyhjenneet kun on aina tullut joku dramaattinen uutinen. Eilen hyllyt olivat varmaan tyhjinä, tänään tilanne voi olla jo parempi.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin se varmasti on ja näillä mennään eteenpäin. Se on sitäpaitsi omaa osaamisaluettani toisin kuin maailmantilanteen arviointi. Se ei silti tarkoita sitä, etteikö asia olisi lähellä sydäntäni. Se on, monestakin syystä, mutta en osaa kirjoittaa siitä.
   Ruoanlaitto vaatii nyt suunnitelmallisuutta enemmän kuin koskaan ja toivotaan, että siitä opitaan ja se jää tavaksi, kuten usein käy.
   Tänään oli kuulemma meilläkin kaupassa hyvä tilanne – jopa wc-paperia oli pinoittain 🙂

 3. souliina

  Heissan ihana <3 Minä olen valmis lukemaan ihan kaikkea, aiheesta toiseen. Tottakai tämänhetkinen tilanne on hämmentävä ja haastava, mutta haluan silti pyrkiä elämään mahdollisimman perusarkea, vaikka toki se on nyt hieman erinlaista kuin vielä hetki sitten.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Moikkis Souliina <3 Niin minäkin ja jopa niin, että luen mieluummin korona-asiat uutisista ja ajankohtaisohjelmista kuin blogeista. Niissä haluan nähdä vastapainoksi jotain mieltä piristävää ja kivaa – kuten sun blogista 🙂

 4. Kristallikimara.fi

  Kyllä minullekin kaikki kelpaa, aiheet laidasta laitaan:) Toki on hyvä kuulla uutisia ja niitä kyllä saa luettavakseen niin paljon kuin haluaa tästä surullisesta aiheesta. Sitten taas haluaa unohtaa kaiken sen ahdistuksen, jota tämä aihe herättää, joten on aiheellista heittää blogiin hiukan kevyempää luettavaa, vinkkien, reseptien ja ohjeiden kera. Näin tein minäkin ja nyt voi ottaa vinkit neulepaidan neulomiseen tai helpon hamosen ompelemiseen:) Kiitokset vaan kankaasta:D

  1. Maarit / Sopusointuja

   Juuri niin – samoilla linjoilla ollaan. Sulla onkin nyt sen superihanan neuleen ohje blogissa, kävin jo lukemassa ja ihastelemassa. Ehkä minäkin inspiroidun ompelemaan sen hameen, kun näin miten helposti se syntyi. Sitten ollaan samikset 🙂

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Reseptit kiinnostavat aina, varsinkin kun näin herkkuja reseptejä saa talteen! Minä ajattelin jatkaa omien juttujen kirjoittelua samaan malliin kuin aiemminkin. Tosin johan sain pari ikävää anokommenttiakin itselleni!
  Ihanaa iltaa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi harmi sentään! Niin ikävää Outi <3
   Ruokaa tarvitaan aina, joten jatketaan sillä ja muillakin elämää näinä aikoina sulostuttavilla asioilla 🙂
   Samoin sinulle <3

 6. Heli-Hannele - Beach House Kitchen

  Kun karanteeniarki lähtee tästä rullaamaan, niin ihan varmasti kaipaa mielen virikkeitä, kauniita kuvia katsottavaksi ja virkistäviä juttuja luettavaksi. Kyllä minä ihan koronastakin huolimatta mietin mitä pukea tänä keväänä päälle, mistä tilata ne kauniit sandaalit ja mitä uutta huulipunasävyä voisin kokeilla <3 Matkoista uskallan vasta haaveilla kun tämä virusuhka on ohi. Ja kyllä kaikki kotiin liittyvä hyggeily ja sisustaminen kiinnostaa entistä enemmän ja mikäs nyt parempi hetki miettiä vaikka huonekalujen järjestystä uudelleen. Ruokavinkit aiheena kyllä todella POP tällä hetkellä, sillä vaikka on tullut turvauduttua klassikkoresepteihin, niin kaipaan kyllä uusiakin tuulia ja kokeiltavia erikoisiakin ruokia!

  1. Maarit / Sopusointuja

   On se näin. Kyllä itsekin seurailen täällä keväisiä asioita ja korjailen kevätvaatteita. Mieli on pidettävä korkealla, vaikka monenlaisia huolia on mielessä varmaan meillä jokaisella. Lapset, lapsenlapset ja omat iäkkäät vanhemmat ovat mielessä päivittäin. Täytyy sanoa, että matkat eivät pyöri omassakaan mielessä nyt yhtään, ei millään muotoa.
   Pidetään yllä positiivista moodia!

 7. Tiia Koivusalo

  Kääks, kun mun kommentit ei tule perille tuolla wp osoitteella, tai tulee, mutta vain niihin blogger blogeihin, joissa kommenttien valvonta. Eli on tässä koko ajan selvittäminen, miten saada kukin pienikin osa-alue ruotuun.

  Mutta asiaan, toivon että blogeissa jatketaan entiseen malliin ja muutenkin minimoida korona uutisten lukemisen vain asianmukaisilta sivustoilta. Huomasin yksi yö käyneen niin kierroksilla, kun koko päivän mieltä rasitti somessa joka tuutista tuleva korona ja mitenkään koronaa vähättelemättä. Mutta kepeyttäkin tarvitaan. Eli kiitos tästä mitä maukkaimmasta reseptistä ja todellakin kaipaan, että täällä sun blogissa tulee juttua kuten ennenkin. <3

  Sydämellisiä päiviä ihana Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ihanaa, kiitos sinullekin niin paljon Tiia <3
   Muistan kun aloitin blogin niin noita ongelmia pompsahteli tuon tuosta ja meinasi hermot mennä niiden selvittelyssä.
   Kävin lukemassa kirjoituksesi ja positiivisuus-ajatukset – niillä kuule mennään 🙂 Nautitaan pienistä hetkistä, pyritään elämään normaalia elämää niin hyvin kuin se on nyt mahdollista.
   Tsemppiä hei sinne selvittelyyn ja makoisia unia <3

Leave a Reply