Yleinen

COLESLAW

8 Comments

 1. Celia C/ good to be home

  Myös meidän grilliruuan keventäjä! Tosin vielä laiskempana versiona nykyään: mökillä nimittäin kerran kokeilin valmista kevyttä ranskalaista salaatinkastiketta kaali/porkkanaraasteen seassa ja se toimi yllättävän hyvin 😉 Ja tosiaankin säilyy seuraavaankin päivään – ja maustuu aina vaan paremmaksi.
  Aurinkoista kesäpäivää!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Juu, mökillä on tarpeen helpot ja vähätiskiset keinot. Varmasti toimii noinkin; tykkään itsekin säätää ja mukailla reseptejä. Kesäistä viikkoa sinullekin!

  2. Pia...Sopivan suolaista

   Kokeilepa Maarit joskus korvata majoneesi turkkilaisella – tai kreikkalaisella jogurteilla, joka on maustettu suolalla ja valkosipulilla. Toimii myös hyvin?

  3. Maarit / Sopusointuja

   Moikka Pia, onpa hyvä vinkki! Tykkään kovasti noista jogurteista, ja seuraavan kerran kokeilen niitä – Mukavaa viikkoa sinulle! Maarit

 2. Anonyymi

  Ihan lempparisalaatteja meidän perheessä. Yhdysvalloissa asuessa into alkoi. Monta reseptiä kokeiltu, nyt siis kokeilen tätäkin. Kiitos! Itsellä hieman tökkii tuo työläs raastamisosuus… Maiju

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tosiaan, siellä se taisi olla lähes jokapäiväiseen pöytään kuuluva herkku! Itse pyöräytän välillä monitoimikoneellakin, mutta se on kumma juttu, ettei siitä tule niin mehukasta kuin käsin raastaen.

 3. Anonyymi

  Kovasti tykkään minäkin coleslawsta. Nyt taas kun kaali kypsyy täytyy laittaa. Olen myös tehnyt aasialaisittain, limeä, inkivääriä, korianteria jne. … on vieläkin kevyempi ja pelittää hyvin. Mutta esim hampurilaisen tms kyytipoikana tälläinen perinteinen on ihan pistämätön.
  Leena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oikein tunnen noi aasialaismausteet suussani, pitää kokeilla… Terkkuja!

Leave a Reply