Yleinen

Yrttinen perunasalaatti & romescokastike – Sadonkorjuujuhlat Helsingin kattojen yllä

8 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life

  Oli kyllä aivan mahtava tapahtuma. Perunasalaattisi oli herkullista, samoin kuin kastike, johon dippailin Tuulin tekemiä kanavartaita.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maarit ❤️

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ja ne Tuulin kanavartaat! Niin suussasulavan maukkaita että. Sain muuten sinun nachosalaatistasi inspiksen ja meillä oli
   nachoilta perjantaina täällä mökillä <3
   Aurinkoista sunnuntaita sinulle <3

 2. Sari/Casa Mimi

  Kuvat ja ihmisten hymyt kertovat kaiken tapahtumann tunnelmasta <3. Ja ne ruuat, nam 🙂 Ihanaa viikonloppua <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Iloista porukkaa ja suussasulavaa safkaa <3
   Aurinkoista viikoa sulle <3

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Oli upea iltapäivä; maittavat ruoat, upeat viinit, mahtava sää – ja tietysti ihmiset! Perunasalaatti kastikkeineen oli herkullista, kiitos reseptin jakamisesta. Olimme molemmat luottaneet terveelliseen ja kaunista keltaista väriä antavaan kurkumaan.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kurkuma antaa tosiaan eloa ja väriä moneen 'olminväriseen' ruokaan – mullakin on ajatuksena tehdä ohjeesi mukaan maustettua broiskua, se oli kerrassaan ihanaa!

 4. Minna Mäkinen

  Ihana postaus ja kuvaa juuri sitä rentoa ja kivaa iltapäivää, mikä meillä oli upealla kattoterassilla ja sääkin suosi. Ruokatarjoilu oli loistava! Kiva oli myös saada oma mieskin mukaan:)

  1. Maarit / Sopusointuja

   Miehet sujahtivat porukkaan kuin vanhat tekijät ja varmasti oli kiva ele heillekin, kun joutuvat – tai pääsevät 🙂 – meidän kuvioihin mukaan usein kuvaajina tai muuten vaan avustajina. Oli niin ihana lauantai!

Leave a Reply