Yleinen

WISHPro Plus – tehokas kasvohoito pintaa syvemmältä

9 Comments

 1. Tiia Koivusalo

  Nyt kyllä kohti kevättä olisi aika käydä kasvohoidossa ja saada iho heleämmäksi. Mielenkiintoinen kasvohoito.

  Sydämellistä viikkistä Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tämä on, ainakin minulle, jotain aivan uutta ja lähden yleensä varsin valikoiden testaamaan kasvohoitoja, hyvin ensin selvittäen mistä on kysymys. Pidin erityisesti siitä napakasta ja pitkästä hieronnasta ja hyaluronihappo kuuluu ykkössuosikkeihini raaka-aineissa, niistä on niin hyvät kokemukset.
   Kevät on just sellainen aika, että pitää yks sun toinenkin asia laittaa kuntoon 🙂
   Suloista sunnuntaita Tiia <3

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Ihanan kuuloiset hoitokerrat <3 Minustakin sinun ihon sävy on ihanan kuulas viimeisessä kuvassa!
  Kaunista viikonloppua sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sitä ihmettelin itsekin, sillä punoitus ja couperosa näkyvät puhtaalla ihollani ihan selvästi ja tämä on auttanut neutraloimaan niitäkin. Mietin kyllä että taidan jatkaa hoitoa ihan itsekseni, niin tyytyväinen olin tähän.
   Samoin Outi sinulle <3

 3. JonnaH.

  On muuten edullinen tuon sarjahoidon hinta, ihan hämmentävä. 😮 Kuulostaa muutenkin mielenkiintoiselta, yleensä laitteiden kanssa tehtävä hoidot on tehokkaita.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on totta, yleensä hoidot maksavat tuplasti tuon. Kuuden sarjan ensimmäinen kerta pitää sisällään kuorinnan laitteella ja sen jälkeen vielä toisen seerumihoidon ja kesti tunnin. Seuraavat hoidot viikon välein (suositus) ovat puolen tunnin pituisia. Uskon, että tässä hoidossa valttina on tehokkaan lopputuloksen lisäksi just tuo sopiva hinta. Voi jopa miettiä lahjaksi jollekin.

 4. Oman elämän ihanuus

  Kiitokset hyvästä vinkistä. Olen katsellut eri hoitoja netistä ja tässä nyt tuli oikein hyvä vaihtoehto. Pitää varmaan kokeilla nyt keväällä, kun iho tarvisee taas ravinteita. Ihoni on todella kuiva. Mielenkiintoinen hoitosarja. t Päivi

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ja kiitos sinulle kommentista! Tämä on edullisempi kuin monet muut hoidot ja olen itse vakuuttunut sen tehosta. Laita minulle sähköposti, ellet löydä lähellä olevaa hoitolaa, niin selvitän sinulle.
   Mukavaa maanantai-iltaa!

  2. Oman elämän ihanuus

   Kiitokset Maarit ystävällisyydestä !! Asun Espoossa ja ajattelin tilata juuri tänne missä Sinäkin kävit
   Helmikuun loppupuolelle. Mukavaa viikkoa mysö Sinulle !!!

Leave a Reply