Arki ja elämä

Luetuimmat kirjoitukset vuonna 2020

6 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life

  Tykkään blogistasi juurikin siksi, että kirjoitat monipuolisesti erilaisista aiheista. Itse olen erityisesti tykännyt muoti- ja korupostauksista.
  Kaunista sunnuntaita Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Outi, samoista syystä sinunkin blogisi viehättää <3

 2. Tuija

  Sinun blogissasi on tyyli ja taito kohdillaan. Ammattilaisen kädenjälki on miellyttävää seurattavaa. Piipahdan säännöllisen epäsäännöllisesti vierailulla blogissasi. Mieluiten luen isolta näytöltä niin kokemus on mahdollisimman antoisa.

  Tuon korupostauksen muistan hyvin. Kuulas sormuksesi on hurmaava.

  Hiustyyliltäni minä taidan olla juurikin kuvaamasi ei minkään värinen, mutta minä viihdyn hyvin pitkissä harmaantuvissa hiuksissani. Oikeasti näissä on kiintoisa väri, joka on muuttunut iän ja rauta-arvojen kohentumisen myötä.

  Jos olisin aikuismaailmassa enemmän niin asuvalintani ja tyylini olisivat toisenlaiset ja ottaisin mallia sinusta. Nyt pyrin pitämään rennosta omanlaisestani pukeutumisesta kiinni.

  Maarit, jatka upeaa blogiuraasi samaan malliin hetkessä eläen. Ihaillen, Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Tuija, niinhän se on – itsekin luen blogeja silloin tällöin, ei vain aika anna myöten vaikka kuinka haluaisi.
   Kannat ihanasti pitkät hiuksesi ja se on sinun upeutesi, ja miten jännää on tuo värin muuttuminen. Harmaa on upea väri hiuksissa! Jos harmaantuisikin, mutta tuntuu että omat hiukset vain tummenevät oudon värisiksi, kylmiksi.
   Pidetän vain kiinni omasta tyylistämme <3
   Valoisia pakkaspäiviä sinulle!

 3. Anonyymi

  Lyonnin kanaa kokeilisin valmistaa,mutta nyt tyhmänä kysyn miten valmistan sitä ilman varsinaista uunipataa??
  Minäkin pidän kauniista blogistasi!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ei ole kuule ollenkaan tyhmä kysymys; olen tehnyt sitä itsekin padassa hellalla. Myös korkeareunainen paistinpannu sopii. Kanat ruskistetaan paistinpannulla ohjeen mukaan ja uunin sijaan haudutetaan pannulla. Sitten kanat pois paistinpannusta ja (kohta 2.) tehdään liemi ja lopuksi lisätään kanat takaisin ja jatketaan hauduttamista. Eli uunin sijaan paistinpannulla koko homma.
   Ihana kuulla että viihdyt täällä <3

Leave a Reply