Yleinen

Virkeämpi katse Yumi Lash -kestotaivutuksella

12 Comments

 1. leenariikkala

  Ehdottomasti kannatettava kikka kolmonen, etenkin suoraripsiselle. Olen laitatattanut pari kertaa kestotaivutuksen ja siinä samassa värjäyksen ja ollut hurjan kätevää ja aikaa säästävää. Kun sen lisäksi minulla on pigmenttirajaukset, tosin 15v vanhat, en koe tarpeelliseksi arkena juurikaan meikata.
  Leena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Testi

  2. Maarit / Sopusointuja

   Moikka! En ole saanut vastattua teknisten ongelmien vuoksi ja nyt vaihdoin selainta ja näköjään toimii.
   Sulla onkin aina sopiva kevytmeikki ja vaikka rajaukset ovat vuosien mittaan haalistuneet, ne antaa silti tarkkuutta katseeseen. Uskoisin, että tämä toimisi minullakin.

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Minulle on kerran tehty kestotaivutus ripsiin ja tykkäsin. Minulle ei sovi ripsienpidennykset, vaikka mitä liimaa ollaan testattu, niin ei vaan sovi! Ihanasti silmiin tuli ilmettä kun ripset tulivat näkyviin. Minulla on mielestäni aika lyhyet ja suorat ripset, joten saisin kyllä tuollaisesta kohotuksesta ripsiin lisänäkyvyyttä.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle kaunis Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Luulisin, että meille aikuisille tämä kestotaivutus + väri on parempi, kun se on niin paljon luonnollisemman näköinen. Toinen, mitä teen aktiivisesti siinä vaiheessa kun taivutus alkaa hiipumaan ja väleihin kasvaa uutta ripseä joka on tietty ihan suoraa, on ripsien taivutus taivuttimilla. Sitten vedenkestävää ripsaria mikä pitää ne taivutettuina – tämä toimii hyvin.
   Nautitaan sateenropinasta, vapaapäivästä ja laitetaan kynttilä palamaan <3

 3. Mia / Beauty Highlights

  Itsekin olen kerran kokeillut tätä pari kesää sitten ja piristi kyllä katsetta kivasti, kun omatkin ripset on niin vaatimattomat 🙂 Kulmaväri tekee myös aina ihmeitä!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin totta! Kulmat (ja kevyen meikkivoiteen) laitan ihan aina vaikken muuten meikkaisikaan 🙂

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Taivuttelen ripset päivittäin ja se avaakin katsetta selvästi. Silti varsinkin vasemman silmän ripset eivät aina taivu kunnolla. Kestotaivutus voisikin olla oiva apu ja arkiaamujen meikkirutiinin nopeuttaja.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on kumma kun ripset ovat niin erilaiset – no onhan hiuksissakin ihan erilaiset puoliskot. Olen todennut tämän erittäin käteväksi myös sen takia, että ripsiväriä voi vain 'käyttää' ripsien juurissa ja ne näkyvät aivan eri tavalla. On nopeaa ja kätevää.

 5. Tiia Koivusalo

  Olen kokeillut ja oli aivan huippujuttu! Pitäisi saada itsestä irti ja mennä uudelleen.

  Kivaa viikonloppua Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pieni hetki, mutta niin pitkä ilo ?
   Samoin sulle Tiiuska ❤️

 6. Minna Mäkinen

  En ole itse kokeillut, mutta tytär on ja kieltämättä näyttää hyvältä,kuten sinunkin silmäsi 🙂 Pitäisi vissiin kokeilla joskus:)

Leave a Reply