Yleinen

Vinkkejä meikkivoiteen käyttöön ja helppo DIY-ohje!

8 Comments

 1. Virpi P.

  Kiitos vinkistä, taidan nyt hankkia tuon Natural Glown ja juuri mainitsemassasi sävyssä. Olen ihastuneena seurannut Lumenen muodonmuutosta: uusia tuotteita tulee kovaa vauhtia ja vielä juuri sellaisia, joita nyt kaipaa! Mainonta ei ihan ole pysynyt perässä ja tuotakaan voidetta en ole osannut sijoittaa mihinkään kategoriaan tai halunnut edes kokeilla. Sävyseerumi, korostustipat ja nestemäinen poskipuna ovat kyllä tulleet tutuiksi Betteboxin kautta ja on hyväksi havaittu.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Nämä meikkivoiteet ja muut tipat ovat mielestäni ihan parasta uudistuneessa Lumenessa. Kiva, että innostuit kokeilemaan – et varmasti pety. Jos mahdollista, kokeile vielä sävyä ihollasi ennen ostopäätöstä. Edellinen, nro 5, on vaaleampi mutta pidän enemmän nro 6 kellertävästä ja paahteisesta sävystä.

   Leppoisaa Loppiaista sinulle!

 2. Pia

  Nuo Lumenen uutuudet on kyllä hinta-laatu suhteeltaan ihania tuotteita. Mukavaa viikonloppua!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ja niissä on oikeasti jotain uutta! Kaikki ovat ihan vakisuosikkejani.

   Samoin sinulle Pia!

 3. Anonyymi

  Huomenta ja kiitos tarpeellisista vinkeistä! Jäin miettimään, että miten levität meikkivoiteen tai sävyseerumin ( sormin, siveltimellä, sienellä)? Mukavaa viikonloppua! Johanna

  1. Maarit / Sopusointuja

   Huomenta sinnekin ja kiitos! 🙂

   Käytän sekä meikkivoiteen että sävyseerumin suhteen samaa konstia: annostelen sitä kämmenselälle muutamia tippoja, josta ihan sormin alan taputtelemaan kasvoille. Aloitan nenänpielistä ja poskipäistä, koska niissä on enemmän peitettävää. Sen jälkeen taputtelu jatkuu otsalle, ohimoille, leukaan ja suun ympärille. Niihin riittää vähempi määrä. Joskus otan pienehkön siveltimen ja levitän sen avulla silmien ympärille, erityisesti sisänurkkiin ja lähistölle, huolellisemmin. Mulla on meikkivoidesivellin ja pisaran muotoinen ns vaahtomuoviaplikaattori, mutta niitä tulee käytettyä harvemmin.

   Unohdin mainita DIY:n kohdalla, että otan kosteusvoidetta vasempaan kämmenkuoppaan ja tiputan siihen väriseerumia ensin pari tippaa ja lisää tarvittaessa. Sekoitan sitä ja siitä taas taputtelen sormilla kasvoille.

   Kivaa viikonloppua sinullekin ja kiitos kommentistasi!

 4. Tuija

  Iltaa! Meikkivoiteen tarpeellisuus tuli todettua, kun menin lääkäriin ilman ehostusta, koska poskiontelotututkimuksen jälkeen poskilla olisi vain typerät läntit. Otin kyllä meikit mukaan ja ajattelin käydä vessassa nopeasti laittautumassa. Olin kuitenkinn niin väsähtänyt, etten sitä tehnyt. Koko loppupäivän ihmisten ilmoilla minulla oli epämukava olo. Pienelläkin meikillä saa hyvän olon itselleen. Sen totesin tänään, kun kaunistauduin pikkuaurinkomatkallemme. Kiitos hyvistä tuotevinkeistä! Niihin on tutustuttava ajan kanssa. Kiva kuulla ohjeesi sävyn valinnasta. Minä käytän ympäri vuoden aurinkopuuteria, koska se tuo mielestäni ihanan hehkun kasvoille. Hyvää sunnuntai-illan jatkoa! <3 Tuija

 5. Maarit / Sopusointuja

  Tiedän tuon tunteen! Jo pelkästään kotonakin on nuutunut olo, jollei aamulla laita perusmeikkiä. Käytän itsekin aurinkopuuteria, se on loistotuote tuomaan tervettä väriä kasvoille.
  Toivottavasti alat kuntoutumaan vähitellen. Tämä on ollut varsin sitkeän taudin aika, mullakin meni yli 4 viikkoa ja nyt vasta alan olemaan niin kunnossa, että ulkoilukin maistuu. <3

  Pikaista paranemista! Maarit

Leave a Reply