Arki ja elämä

Viikonlopun tunnelmia

12 Comments

 1. Riitta

  Herkullisen kuuloinen menu teillä ollut eilen! Raikkaita makuja tähän harmauteen tarvitaankin. Nyt tosin näyttäisi olevan tulossa aurinkoinen päivä, ihanaa! Lähden päivällä kävelylle, heti kunhan palaverit päättyvät. Mukavaa uutta viikkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Nyt onkin ollut pari valoisaa päivää ja niin ihanaa, että jo aamusta on taivas valjennut vaalanpunaisena. Lenkkeily piristää ja virkistää – kun vain jaksaa lähteä.
   Kiitos samoin Riitta!

 2. Anonyymi

  Onpas tunnelmallista! Tein äsken pähkinäinen siemenleipä-reseptilläsi leipää ja tuli todella maukasta. Siitä tuli suosikkini. Helppoa ja hyvää. Kiitos reseptistä! T. Johanna

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Johanna! En meinaa kehtaa tunnustaa, että piti käydä katsomassa resepti uudelleen kun en muistanut mitä piti sisällään. Tosiaan, pähkinät ja siemenet sopivatkin hyvin leipään, täytyypä tehdä tuota taas seuraavaksi.
   Ihanaa viikkoa sinulle!

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Muistankin miten ihailin viime vuonna sinun laittamia koristeluja. Teidän koti oli ihanan tunnelmallinen. Erilaisilla valoilla saa jo paljon tunnelmaan muutosta. Herkullisen kuuloinen menu teillä ollut. Meidän viikonlopun tunnelmia voi lukaista blogistani…tiedän, että käyt lukemassa <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi ihana kuulla Outi, että muistatkin 🙂 Valota tekevät niin paljon ja vaikka pienet männyn ja kuusen oksat… Ei tunnelmaan lopulta paljoa tarvita.
   Käyn tosiaan lukemassa lähes kaikki, muttei aika riitä millään kommentoimaan kun yritän rajoittaa tätä somehommaa <3

 4. Sari/Casa Mimi

  Tuo valkoviini oli kyllä todella hyvää, tykkäsin siitä tosin enemmän ilman ruokaa seurusteluviininä. Mutta menee jatkoon ehdottomasti. Meillä on nyt heitetty ilmaan toive altaasta terassille, ajattelin myydä sen "kylmäaltaana". Katsotaan miten käy. Avantouinti kyllä vaan koko ajan kiinnostaa ?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Maistui viini ilman ruokaakin, mutta katkitset oli niin tulisia ja valkosipulisia, että suu kaipasi just tällaista makeutta. Minusta ihan huippu.
   Iso peukku kylmäaltaalle (eikä haittaa vaikka sen saisi lämpimäksikin…) – kirjoita pukille! <3

 5. Tiia Koivusalo

  Niin ihania kuvia, mutta jäin ihan jumiin tuohon kuvaan, missä olet sinisessä mekossa. Kyllä olet niin kaunis nainen Maarit ja tuo mekko on täydellinen. <3

  Ihanaa tätä viikkoa. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi kiitos ihana Tiia <3 Lämmin hali ja ihanaa iltaa sinne <3

 6. Sari Riekkola

  Ihanaa tunnelmaa siellä ja makoisia herkku ruokia.
  Kiitos paljon myös viini suosituksesta, tuota voisikin kokeilla.
  Hämärää on, meilläkin täällä valot päällä koko ajan kun kotona ollaan. Jouluvaloilla saa myös upeaa tunnelmaa ja kynttilöiööä tietenkin.

  Mukavaa uutta viikkoa sinulle kaunokainen ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pimeys kyllä raastaa mieltä, mutta ei voi valittaa, kun siellä pohjoisessa kausi on vielä pidempi. Nautitaan tunnelmasta, teilläkin on niin kotoisan kaunista ❤️
   Leppoisaa uutta viikkoa Sari! ?

Leave a Reply