Yleinen

Viikon varrelta – tytöt lounaalla, veneretki ja spa-aamu

6 Comments

 1. Annukka

  Aivan ihania tunnelmia kuvissa! Niin kesä kuin olla voi <3. Ja ihana "mummolan lomalainen" :).

  Teillä siellä tuntuu olevan tosiaan kivoja retkeilykohteita ihan lähietäisyydellä. Kivaa, että niitä kiertelette, koska itsestä tuntuu, että usein se, mikä on "liian lähellä" jää käymättä. t. Nimim. 100 metrin päässä Heurekasta aikanaan asunut, muttei kertaakaan sinne asti päässyt :).

  Meillä ei omenapuut kuki, koska mies viime keväänä parturoi oksat niin minimiin, ettei enää ole mitään, mihin niitä kukkia tulis. Mutta taatusti meillä on koko kulmakunnan korkeimmat vesiversot 😀

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Annukka! Se on just niin, että lähipaikat ei millään muistu mieleen. Itse pyrin karttamaan Helsingin keskustan hulinoihin menemistä silloin kun haluan tehdä jotain kivaa (paitsi shoppailua), koska kaipaan rauhaa ja leppoisaa luonnon läsnäoloa. Piti oikein miettimällä miettiä mitä täällä lähellä on, että nuokin putkahtivat mieleen. Pari päivää sitten löysin aivan ihastuttavan ja tyylikkään kahvila Pation Lauttasaaren kärjestä, keskeltä metsää. Monin verroin hienompi kokemus kuin ruuhkaiset trendikuppilat keskustassa.
   Toivon mukaan omppupuu ei ottanut nokkiinsa noin reippaasta parturoinnista; voi toki olla että se kerää voimia ja terhentäytyy siitä energisenä entistä ehompaan kukintaan.
   Aurinkoista viikkoa sinulle!

 2. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Kiva postaus, paljon on mahtunut kaikenlaista viikkoosi. Upea omenapuu, ne ovat kyllä uskomattoman kauniita kukissaan ♥ Nuuksio on kiva luontokohde, muuta ei tule Espoosta mieleen vaikka kupeessa asutaankin 🙂
  Mukavaa viikkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Maiccu 🙂 Näitä on oikein kiva kirjoittaa silloin tällöin, tuleepa itsekin paneuduttua
   menneeseen viikkoon miettimään mitä kaikkea on puuhastellut. Paljon jää kertomattakin kun ei aina
   kulje kameran kanssa, mutta ei ole tarpeenkaan.
   Käytiin yhdessä viime kesänä Nuuksiossa ja hän muistelee sitä vieläkin, miten ihania pikku puroja virtasi kallioita pitkin, lumpeenkukkia lammessa ja kaikkea. Sekin on ihanaa, että lapselle jää luonnosta kivoja muistoja.

   Ihanaa aurinkoviikkoa!

 3. souliina

  Ihanan kuuloinen viikko takana <3 Omenapuut tuntuu kukkivan nyt oikein tosissaa, ja toivotaan että saatte kunnon sadon tänä vuonna. Voi kuinka suloinen tyttärentytär siellä on <3 Lastenlasten kanssa vietetty aika on kyllä ihan parasta <3
  Kiitos näistä kohdevinkeistä täytyy pistää mieleen ja nyt ei valitettavasti tule mieleen mitään ihmeellistä paikkaa, mutta kysäisempä esikoiselta joka käy lasten kanssa paljon eri paikoissa retkillä.

  Tuo MonSun tapahtuma oli todella kiva ja niin kauniissa paikassa <3
  Ihanaa viikkoa Maarit <3

 4. Tuuli x Lumo Lifestyle

  Voi tätä toukokuuta, juuri nyt on niin ihana aika kukkivine puineen.

Leave a Reply