Arki ja elämä

Viikon varrelta – virtaa valosta ja muuta

12 Comments

 1. Tiia

  En malta odottaa, että saan nähdä teidän mökin valmiina. Tuo sohva mikä löytö ja ihan täydellinen. Teidän maulla tietää, että tulee kaunista kuin mikä.

  Ihanaa, mekin nähtiin kaksi kertaa tällä viikolla ja toivottavasti pian taas uudestaan. <3

  Tuonne Fuerteventuralle on alkanut poltella uudestaan, kun olen seuraillut sun päivityksiä somessa.

  Sydämellistä sunnuntaita Maarit. <3

  1. Maarit

   En malta itsekään, niin innoissani olen! Käyn siellä harva se päivä muka tekemässä jotain tai mittailemassa ainakin – ja toivon loppujen lumien sulavan pian. Nyt on niin kivaa, kun lattiatkin on kuivat ja voi jo viedä sinne pikku hiljaa jotain.
   Oli kivoja tilaisuuksia – tuo Minnan neulekirja on niin huippusaavutus, että vieläkin ihmettelen miten ahkera ja aikaansaapa hän on 🙂
   Fuerteventura sopii lepolomaksi ja jos haluaa aistia luonnon rauhaa ilman turistimassoja, kyllä tekee mieli itselläkin lähteä sinne taas jossain vaiheessa.
   Rentouttavaa viikonoppua Tiia <3

 2. Outi

  Vitsit mikä tuuri sinulle kävin tuon sohvan suhteen. Teidän mökistä tulee varmasti aivan ihana.
  Innolla odotan matkapostausta, jotenkin kiva päästä nauttimaan lämpimistä maisemista näin postaustenkin kautta.
  Kivaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Sanos muuta! Joskus käy tuuri ja on oikeassa paikassa oikealla hetkellä. Ja nyt on matkapostauskin tehtynä 🙂
   Kivaa sunnuntai-iltaa sinulle Outi <3

 3. Minna

  Tämä sun uusi alusta näyttää kyllä hyvälle, en ole muistanut siitä kommentoida aikasemmin:)
  Täytyy heti napata toi sun mökkitili seurantaan, sillä mieluusti katselen mökkiprojektia, vaikkei mökkiä meillä olekaan!
  Kiitos hirmuisesti, että olit mukana mun kirjan julkaisujuhlassa! Teitte kaikki mun juhlapäivästä ihanan 😀

  1. Maarit

   Onpa kiva kuulla, kiitos Minna kovasti 🙂
   Sulle lämmin kiitos siitä että pääsin mukaan julkkareihin. Se oli niin lämminhenkinen ja kodikas tilaisuus <3 Toivotaan kirjalle myös hyviä myyntejä!
   Ja kiva että seurailet meidän möksäprojektiakin 🙂

 4. Celia C/ good to be home

  Tunnelmapalat mökiltä olivat aivan ihana kurkistus siihen, mitä tuleman pitää 🙂 Tuo taulu taitaa ollut jonkunlainen inspiraatio – muut sopivat niin hyvin sen kanssa.
  Luulen, että itselläni tulee myös olemaan vaikeaa odottaa sitä oikeaa kevättä, kun nurmi on nyt jo ollut vihreää. Takatalvi taitaa tulla vielä niin turhan monta kertaa…
  Mökki- ja lomakuvia odotellessa – ja tsemppiterveisin <3

  1. Maarit

   Nyt täytyy sanoa, etten muista enää kumpi oli ensin, sillä sohvakin on pyörinyt mielessä tosi pitkään just jonkin muun värisenä kuin beigeä, pellavaa tai muuta vaaleaa.
   Kevät keikkuen tulevi kuten eräs kirjoitti Instaan, näinhän se on ollut jo vuosia. Viime vuonnakin käytiin Merikarvialla talven jälkeen vasta vapun kieppeillä kun oli koko ajan niin kylmää ja tuulista.
   Kiitos tsempeistä, sitä on kyllä tarvittu mutta onneksi nyt on jo ne vaikeimmat asiat selätetty!
   Valoisaa uutta viikkoa <3

 5. Annukka

  Olet selvästi valon lapsi 🙂 ja pikaisetkin pyrähdykset auringon alle tekee taatusti hyvää. Ja voisin kuvitella, että pieni tauko mökkiprojektistakin tulee tarpeeseen, mutta samalla tauon aikana kertyy varmaan taas lisäenergiaa ja -ideoita projektin jatkamiseen ja luulisin, että sitä jo vähän odottaakin pääsevänsä taas sen kimppuun. Hyvä yhdistelmä siis :).

  Ihana, että on joku muukin, joka mielellään palaa hyväksi havaittuun kohteeseen uudelleen.
  Itselläni ei ole enää tarvetta sen kummempaan seikkailuun, eikä siihen, että uudessa paikassa pitää loma aina aloittaa tutkimalla mistä mitäkin löytyy. Jos paikka on tuttu, voi lomasta nauttimisen voi aloittaa samantien.

  Olipa muuten hyvä idis tuo, että kuorinnan ja naamion voisi tosiaan tehdä joskus aamullakin (viikonloppuisin mun tapauksessa, arkisin ei ole riittävästi aikaa tai rentoa fiilistä). Itsellän on tapana tehdä kuorinnat ja naamiot lauantai-iltaisin niin, että samalla teen merisuolajalkakylvyn, joka rauhoittaa ja vie lihassärkyjä ihanasti pois ennen nukkumaanmenoa. Samalla öljyän myös itse tekemälläni hunaja-sokeri-oliiviöljyseoksella kuoritut kädet. Siinä sitten istun sohvan nurkassa jalat vadissa kädet hienostuneesti ilmassa :). Kiva rutiini, jonka puuttumisen huomaa, jos jää kovin pitkäksi aikaa väliin.

  Toivotaan, että saadaan nauttia aurinkoenergiasta täälläkin <3

  1. Maarit

   Tunnistan itseni valon lapseksi, juu. Huomaan aivan selkeän eron mielialassani ja energiatasossa aurinkoisella ilmalla, enkä taida olla ainoa. Tänä talvikautena on ollut niin paljon pimeyttä ja pilvistä, että on ollut vaikea kestää sitä. Meillä on lisäksi kotona keittiön ikkunoiden edessä terassi, jonka lasikatto on koko ajan lumen ja höhmän peitossa ja sekös pimentää koko tilan entistä ankeammaksi. Sitä lunta ei voi lapioida eikä voi muuta kuin odottaa suojakelejä tai vesisadetta joka valuttaa sen pois.
   Ollaan käyty Thaimaassakin samassa hotellissa jo monta kertaa peräkkäin, koska se on ainutlaatuisen verkkaisessa kylässä ja aina ollut lähes tyhjäkin. Ja sinne vaan tekee mieli edelleen. Yhtään ei haittaa tuttuus, päinvastoin. Sehän rauhoittaa mieltäkin, kun ei edes tarvitse pohtia lähtemisiä.
   Sulla on ihanat hoitorutiinit – laitatko pelkästään merisuolaa veteen? Kuulostaa kyllä nautinnolliselta, samoin kuin hunaja-sokeri-oliiviöljy <3 Luomusti pehmeää...
   Ihanaa uutta viikkoa Annukka ja kiitos kun ilahdutit kommentilla <3

 6. Tuija

  Toivottavasti tauti sai kyytiä valossa ja lämmössä! Sinulla on monenlaista mukavaa meneillään. Sohvalöytö vaikuttaa mainiolta. Noin itsekin olisin toiminut varmistaakseni haluamani. Nyt unelmoin hitaasta lauantaiaamusta…
  Torstai-illan terveisin Tuija

  1. Maarit

   Sanoin miehelle loman jälkeen, että ensimmäistä kertaa tuntui päässäkin selkeämmältä ja olo oli selvästi parempi. Olin kuin parantolassa :))
   Toivottavasti saat nauttia hitaista viikonlopun aamuista, ne on parasta!
   Terkuin Maarit

Leave a Reply