Yleinen

Vehreän Helsingin kujilla + vinkit kivoista putiikeista

8 Comments

 1. Kotonainen

  "Tämä on siis selvästi erilainen kuin mitä kaapista löytyy…" Tuon kommentin näytän miehelleni. Raitapaitoihin höynähtäneitä on siis muitakin kuin vain minä 🙂 Aina on tilaa yhdelle!
  Aurinkoista viikonloppua!
  Suvi

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niinhän sitä perusteellaan itsellekin, heh! Kiitos samoin!<3

 2. Kotilaituri/Kati

  Olipas kiva postaus ja mukavaa, kun olit poikennyt Lifestylessa – heidän kesäpuoti löytyy Hangon Itäsatamasta myös ja sielläkin hyllyt notkuvat espadrilloksia! Knitworks on ihana brändi, olet tehnyt heiltä ostoksia Ivalo-sovelluksen kautta. Ihana laatu ja värimaailma <3 Kiva oli lukea ja "kulkea" kanssasi Helsingin katuja. Aurinkoa kesääsi!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Kati! Sittenhän juttu hoiti tehtävänsä… Samoin sinulle!

 3. Marja T

  Itsekin olen kuvannut Huvilakadun & -kujan sekä Pietarinkujan kauniita rakennuksia joskus vuonna nappi ja nakki. Tasan kuukausi sitten naisporukkamme oli naisten lounaalla yhden ystävämme luona. Heillä on kaupunkiasunto Huvilakadulla. Silloin rhodot kukkivat upeasti sisäpihalla. P.S. Kuistista on jo puolet maalattu. ?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi häntä onnellista Huvilakadun asukkia! Se alue on jotenkin niin lumoavaa ja astut totaalisesti pois arjesta niiden uumenissa. Olet siis ahkeroinut – tarttuisikohan se minuunkin…? Täällä on nyt aurinkoista mutta kova tuuli, ehkäpä sittenkin siirryn tuonne rantsuun kirjan pariin… Mukavaa sunnuntaita sinulle!

 4. Celia C/ good to be home

  Samoja reittejä mekin kuljetaan useimmiten Helsingissä. Viime kesänä paljonkin, kun tytär asui niillä kulmilla. Mukavia kahviloita alueella myös – oikeastaan useimmiten valitsen keskustan sijaan nuo kulmat… Ihana postaus 🙂

 5. Maarit / Sopusointuja

  Kiitos paljon Celia! Sitten tunnetkin nämä kujat ja kulmat hyvin. Miten onnekas olikaan tyttösi kun sai asua alueella. Hyvää naistenviikkoa ?!

Leave a Reply