Yleinen

Vehreä ja kesäinen Tallinna & hyvä ostos x 4

10 Comments

 1. Tiia Koivusalo

  Aivan ihania kuvia ja tuo F-Hoone on yksi ehdoton lemppari, se miljöö on vain niin magee. Näytät aivan mielettömän kauniilta, oi wow sua. <3 Upeat topit, hitsi pitäis laihduttaa, jotta kehtaisi käyttää toppeja, mutta taas meni tuossa pari riviä sukulaatia huuleen, omg.

  Ihanaa viikonloppua Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   OMG – pitäähän sitä välillä nauttia! Täällä meni just pussillinen suklaalakuja ;o)
   Kiitos kiitos ihana Tiia ja samoin sinulle <3

 2. Anonyymi

  Kauniita kuvia ja kaunis malli! Mitä ihanan väristä kynsilakkaa ja huulipunaa sinulla on? Aurinkoa viikonloppuun! Johanna

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi, piti oikein alkaa miettimään mikä toi huulipuna on. Muistaakseni se oli Lumenen kynämäinen Lip Sorbet, joka on jo lopetettu. Mutta se on vanha roosa sävy ja sen päällä on vaalean punainen kiilto myös Lumenelta. Ja kynsillä on myös Lumenen lakka no 8, mutta se on aika vanha pullo enkä tiedä itsekään onko uudessa valikoimassa vielä sitä sävyä. Nyt ei ollut kuule paljon apua. Voin vain todeta rehellisesti, että aina hyvät värit lopetetaan, murr.
   Heleää viikonloppua sinullekin! Maarit

 3. Anonyymi

  Oli apua! Lumenen lakka 8 on kait pionomeri ja sitä löytyy omastakin kaapista. Onpas se vaan raikkaan värinen!Johanna

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pionimerihän se on :)) Kahdella kerroksella se antaa todella vaalean ja heleän sävyn olematta pinkki. Ja juju piilee siinä että se on niin kuultava sävynä. Joskus noi vaaleat on maalimaisia eivätkä näytä yhtä kivoilta kynsillä, mun mielestä 🙂

 4. Anonyymi

  Kylläpä on kauniita kuvia. Tallinnan viime käynnistä on aikaa jo vuosia, mutta nyt kesällä pitää kyllä käydä päiväreissulla. Millä laivalla/aikataululla teitte matkan? T. Maaria

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Maaria 🙂 Me ollaan käytetty Viking Linea, ja nyt kesällä se lähtee Katajanokalta 10.30 ja paluu on 17.00. Siinä ajassa ehtii käymään hyvin esimerkiksi tuolla Telliskiven alueella.
   Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

 5. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Tallinna on niin kaunis ♥ Ihanat topit ja tosi kivat sävyt valitsit! Mä oon myös nykyään perusvaatteissa alkanut hankkimaan pari, kolme eri sävyä. Toimii!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ne on just niitä luottovaatteita, tietää että niitä tulee pidettyä. Kuten näitäkin kesät talvet, talvella neuleiden alla ihanat.
   Hyvä me!

Leave a Reply