Yleinen

Vanha mutta hyvä

14 Comments

 1. Tiia Koivusalo

  Apua mulle ei avautunut tämä porilaishuumori, minkälaista huumoria Porissa viljellään? Pyörä on kaunis, sillä vaan menoksi. <3 Muutenkin niin ihania kuvia taas.

  Sydämellistä pääsiäistä Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hah, siellä on niin omanlaisensa huumori, ettei sitä moni ymmärrä. Ne kuulostaa usein jopa töykeiltä, eikä koskaan oikein kehuta. Jos ruoka on oikein hyvää, sanotaan vain että 'kylä syätyy sai'. Ja olet varmaan kuullut kun Jorma Uotinen kehuu oikein olan takaa sanoen 'ei huano'. Että tämmöisen kanssa elellään <3
   Ihania lomapäiviä ja aurinoista pääsiäistä Tiia <3

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Sulla on hauska mies :D, samanlaista huumoria kuin mun miehellä!
  Täällä pääsiäisen aikaa vietetään perheen ja ystävien kanssa ja rentoillaan oikein urakalla <3
  Ihanaa pääsiäistä teille sinne huikean kauniisiin maisemiin <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tämmöinen huumori on kyllä arjen pelastaja ja pitää hyvää mieltäkin yllä, kuten arkihuumori yleensäkin. Rentoilu ja oleilu pitkänä viikonloppuna on ihanaa!
   Aurinkoista pääsiäistä Outi sinnekin <3

 3. Lady of The Mess

  Miehesi huumorintaju tuntuu kovin tutulta – meidän isäntä vaan on jo oppinut välillä hillitsemään sitä, kun pelkää, että hollannikas saattaa lentää päin;)
  Mekin mietimme, menemmekö pääsiäiseksi maalle Sauvon farmille, mutta päätettiin jäädä kotiin – on tulossa vieraita eikä jaksettu siivoushommeleita Sauvossa.
  Rentoa pääsiäistä teille noihin kauniisiin maisemiin!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Porilaishuumori, ainakin häneltä, on ihan hyväntahtoista ja varsin osuvaakin välillä niin että useimmiten se vaan naurattaa. Mökillä on paljon keväthommia aina edessä että välillä ihmetyttääkin miten näin keskellä luontoa ja kaukana tiestä voikin tulla pölyäkin sisälle niin paljon. Puhumattakaan pihahommista, katkenneista oksista ja muista. Niitä täällä on tehty mutta aika verkkaiseen tahtiin, mulla kun tuo sormien nivelrikko hidastaa vauhtia.
   Mukavia pääsiäisen loppuhetkiä!

 4. Katriina

  Porilaisilla ja satakuntalaisilla on hersyvää huumoria, mutta se ei avaudu kaikille tai avautuu vasta ylihuomenna. Jutut kerrotaan vakavalla naamalla, hitaasti ja ilmeettömästi , eikä siinä ole mitään mimiikalla pelleilyä. Parasta on tilannehuumori kuten yllä. Olen Porin puolesta ja hehkutan Suomen tuntematonta "villiä länttä". I ❤ Pori.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on totta ja siinä olikin opettelemista alkuvuosina. Koin porilaiset (ja välillä koen rehellisesti sanoen vieläkin) aika tylyinä enkä ymmärtänyt juuri tuota vakavalla naamalla kommentteja heittelemistä. Kehut yleisesti ottaen ovat myös aikalailla kiven alla, mutta mieheni taitaa ne – niinkuin nähtiin 🙂 Hauskaa huumoria siellä kyllä on yllinkyllin.
   Terveisiä Poriin täältä Merikarvialta!

 5. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Ihanan värinen on ainakin "vanha mutta hyvä", aurinkoista pääsiäistä!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kunnon 80-luvun turkoosi menopeli – sillä kyllä ajellaan täällä aktiivisesti…ei nyt kaupalle asti mutta roskia viemään ja naapuriin.
   Leppoisia loppupyhiä!

 6. Kristiina - Arjen Helmiä

  Hurjaa vauhtia kevät etenee siellä länsirannikollakin. Ilmat ovat olleet kyllä niin ihania ja antaneet paljon lisäenergiaa. Meillä puuhastellaan pihalla varmasti koko pääsiäinen ja korkataan grillikausi. Hieno fillari ja hauska mies. Hyvää Pääsiäisen aikaa sinulle, Maarit ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Meillä on ollut täällä aurinkoista, mutta aika koleaa koko pääsiäinen. Tänäänkin tuulee järkyttävästi kylmää ilmaa suoraan mereltä pihalle. Onneksi monena iltana on tyyntynyt ja on saanut nauttia lempeämmästä kelistä.
   Mukavia pääsiäispyhiä sinullekin! <3

 7. Päivityksiä

  Ihana mies, olisin aivan liikuttunut moisesta rakastavasta kommentista <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on <3

Leave a Reply