Yleinen

UUSIA MEIKKEJÄ + PARI VINKKIÄ + HUONO KUVA

6 Comments

 1. Anonyymi

  KIva lukea juttuja tutuista maisemista, Aurinkorannikko ja Andalucia ovat tuttuja monen vuoden (tai itseasiassa vuosikymmenen ajalta).
  Kikoon törmäsin ensimmäisen kerran juuri Fugessa vuosia sitten ja erityisesti kynsilakkoja täytyy kehua: hinta-laatu-suhde on loistava! Sen jälkeen onkin tullut ostettua niitä aina reissuilta, viimeksi Italiasta ostin taas muutaman sävyn 🙂

  Vinkki: Ronda on ihan ok, mutta Ronda yläpuolella vuorilla sijaitseva Ronda la Vieja on upea! Alhambraan kannattaa sesonkiaikana varata liput etukäteen, portilta ei lippuja välttämättä samaksi (tai edes seuraavaksi päiväksi saa). Ja Granadan kaupunki on ihana, siihen kannattaa varata vähintään päivä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Me olemme olleet täällä vielä suhteellisen vähän, mutta varmasti tullaan vielä. Ja kiitos vinkeistäsi, olisi kiva käydä enemmän noissa pikku-kylissä. Luin tosiaan itsekin siitä, että turistiaikana pitää ostaa liput etukäteen; nythän siellä ei ollut edes jonoa, onneksi. On tämä monipuolinen ja hieno alue!

 2. Anonyymi

  Täällä taas tämä yksi meikkivinkkejäsi ahmiva kiittelee, kuinka kultainen olet 🙂 Minulle nuo luomiväriohjeet ovat todella tarpeen…ainoastaan jonnekin erityiseen juhlaan olen luomiväriä laittanut. Ja kyllä Kikon myymälässä olen joskus pistäytynyt, vaan ajatellut, ettei niin edulliset tuotteet voi olla hyviä ja kun myymälä ollut täynnä teinejä. Olenpa ollut väärässä, vaan tammikuussa pääsen korjaamaan tilanteen ja kyllä vinkkilistasi vaan pitenee:) Kaunis rusketus sinulla ja niin säteilevä olet muutenkin 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos kultaisesta viestistäsi 🙂 Kirjoittelen jatkossakin meikkivinkkejä, ja toivon mukaan parempien ja havainnollisempien kuvien kera. Mukavaa viikkoa sinulle!

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kikosta ostan väritöntä irtopuutera, kevyt koostumus, ei muuta meikkivoiteen sävyä eikä tee liian valkoiseksi. Luomivärin pohjustus on myös hyvä.

  Omat selfiet otan yleensä peilin kautta, töissä ja parissa muussakin paikassa peili on hyvässä valoisassa paikassa. Kamerakäsi sivuun, käännetystä näytöstä näkee, että on itse kuvassa vaikka kamera ei näy kuvaan. Katse peilissä näkyvän linssin ylälaitaan. Kuvaa rajataan, kirkastetaan ja terävöitetään ilmaisohjelmilla lopuksi sopivasti.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hyviä ohjeita; alanpa harjoittelemaan kun olen kotona… Ja täytyy katsastaa tuo luomivärin pohjustuskin, uskon että sekin on hyvä ja toimiva.

Leave a Reply