Yleinen

TYYLIVINKKEJÄ KESÄN JUHLA-ASUIHIN

8 Comments

 1. Virpi P.

  Erittäin tervetulleita vinkkejä, kiitos! Pähkäilen juuri rentoihin kesähäihin pukeutumista. Olen aika paljon samantyyppinen pukeutuja ja löydän yleensä omasta kaapistani sopivan yhdistelmän mustia housuja ja usein mustavalkoista tunikaa. Nyt haluan kuitenkin astetta juhlavamman asun. Tästä jutusta tuli mieleen, että voisin teettää jonkun ihanan kesäisen polvimittaisen tunikan/mekon ja pukea sen kapeitten housujen kanssa.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva, että sait inspiksen itsellesi :o))! Mukavaa viikon alkua!

 2. Sari Riekkola

  Kiitos paljon hyvistä ja selkeistä vinkeistä, odottelen innolla seuraavaa postaustasi meikkijutuista.
  Kaunista sunnuntaita!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos jos näistä vinkeistä oli iloa ja olivat selkeät, joskus itsestä tuntuu että paasaan asioista ;o) Samoin sinullekin!

 3. Anonyymi

  Todella hyviä vinkkejä aikuisen naisen juhlapukeutumiseen. Kiitos paljon! Hyvää juhannusviikkoa sinulle! /t. Helena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva kuulla! Nämä ovat kehittyneet vuosien mittaan kokemuksella, ja olen tietty ollut niin kiinnostunutkin muodista ja tyylistä. Kiitos samoin sinulle, toivotaan että sateet ymmärtävät siirtyä muille maille ja saadaan lämpöä!

 4. Anonyymi

  Tässäpä tulikin oikein hyviä ja käyttökelpoisia vinkkejä, kiitos paljon! Kiva olisi nähdä ko. vaatteita päälläsikin. Itse en tunne oloani mukavaksi liian pyntättynä ja tykkään melko yksinkertaisista ja selkeistä vaatteista, joilla on käyttöä muutenkin kuin juhlissa. Ns juhlavat juhlavaatteet jäisivät käyttämättä. Ja juurikin laukuilla, kengillä ja koruilla saa asusta juhlavamman. Olen useammatkin talvijuhlat mennyt mustilla housuilla ja erilaisilla yläosilla, niissä vain olo on mukava.
  Sinulla on kiva blogi ja mukavaa, että aiheita on laidasta laitaan ja aikuisen naisen näkökulmasta. Kauneusniksejä odotellen. Hyvää sunnuntain jatkoa! t. Marikka

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Marikka! Ja kiitos mieltä lämmittävästä viestistä. Olen miettinytkin mikä olisi luontevin tapa kuvata vaatteita; pitäisi olla kuvaaja joka ottaisi niitä päälläni, mutta pistetään korvan taakse. Hyvää juhannusviikkoa sinulle!

Leave a Reply