Sisustus ja koti

Tunnelmaa kierrätyskoristeilla

4 Comments

 1. Tuija

  Nyt alkoi tehdä mieli Creme Bruleeta ja varsinkin kauniita lasikulhoja. Olen heikkona kaikenlaisiin lasipulloihin ja nähdessäni Kanelia ja kardemummaa -blogin Marialla kauniin adventtiasetelman, jossa oli eukalyptuksen oksa sisällä ja suulla kynttilä. Mietin virittäisinkö samantapaiset meillekin.
  Rauhaisaa adventin aikaa! Tuija

 2. Leena

  On tosi kauniit asetelmat ja ihana tunnelma siellä! Joskus olen miettinyt noita pulloon laitettavia pidekkeitä, mutta nyt käväisen ostamassa. Kaapissa ties mitä pestyjä pulloja säästettynä kun en ole raaskinut niistä luopua. Lasi on niin kaunista, myös värilliseen olen taas tykästynyt.
  Leena

 3. Outi

  Todella kauniita ideoita. Itsekin tykkään koristella kotia kierrätysjutuilla. Jopa olohuoneen paperitähti on löytö kierrätyskeskuksesta. Vähän olen innostunut tekemään kuitenkin talviaskarteluja tänne kotiin, osa materiaaleista on onneksi myös kierrätettyjä <3
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Maarit <3

 4. Celia C/ good to be home

  Vanhat tavarat vaan ovat jotenkin aidompia ja kauniimpia. Ehkä myös se, että niihin liittyy tarinoita ja muistoja, nostaa niiden arvoa. En muista, koska olisin löytänyt viimeksi jonkun kauniin joulukoristeen.
  Lasi on aina kaunista katseltavaa. Joulun/ talven juhlien aikana tykkään suosia värilasia erityisesti, silloin pääsevät ne vanhimmat lasit käyttöön.
  Hyvä idea nuo pidikkeet. Muistan myös ajan, kun annoin talin valua oikein kunnolla pullojen kylkiä pitkin.
  Tuo teidän valkoinen pöytä on täydellinen tunnelmallisiin asetelmiin. Ihanan rouhea pinta.
  Mukavaa tunnelmointia toivotellen, CC

Leave a Reply