Yleinen

Toukokuun 2020 kuvia

8 Comments

 1. Tuula's life

  Tämä oli kiva kooste. Olen joskus tehnyt viikkokoosteita ja jopa vuosikoosteita, joihin olen kerännyt ne vuoden suosituimmat postaukset. Kuukausi on kivan pituinen aika tuoda esille kuulumisia ja ajatuksia kuluneelta kuulta.
  Tuo toukokuun vehreys on ollut niin ihanaa ja niin "silmiinpistävää". Toukokuu on luonnossa upea kuukausi. Ja läsnäoloakin korostat, se on todella tärkeää. Yritän sitä myös muistaa arjessa. Ja ne tekemättömät työt täälläkin myös surraa välillä päässä.
  Ja tuo uusi kesämekkosi on upea!
  Kiitos sinulle toukokuun hetkistä! Oli mukava lukea ajatuksiasi.
  Ihanaa kesäkuuta, Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Tuula 🙂 Olen itsekin tehnyt viikkokoosteita, mutta jostain syystä se ei ole sytyttänyt kirjoittajaa niin paljoa että olisin saanut jatketuksi. Niinpä kirjoitan niitä ihan suosiolla silloin tällöin. Ainakin nyt tuntuu että tälle kuukausikatsaukselle on tilaus ja tosiaan lukijat ovat toivoneet sitä, kun eivät välttämättä ole niin tarkkaan lukeneet menneitä juttuja.

   Kuunnellaan lintujen ääniä, mekastusta ja katsellaan niiden pesimistouhuja – niin ihanaa!

   Leppoisia kesäpäiviä sinne <3

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Ihanan näköinen toukokuu! Kaikkea kivaa mahtui sinunkin kuukauteesi. Minusta parasta toukokuussa oli oman miehen synttärit, pojan koulun loppuminen ja luonnossa se, että nyt ruoho on niin vihreää, että silmiin sattuu 🙂
  Kaunista kesäkuun alkua sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   'Ruoho on niin vihreää, että silmiin sattuu' – voiko sen paremmin sanoa 🙂
   Lämpöistä kesäkuun jatkoa Outi sinulle <3

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Toukokuu on lupausta täynnä. Yhtäkkiö luonto on vehreä, kukat kukkivat ja linnut laulavat. Lähipuussa on jossain tiaisen pesä, josta on toista viikkoa kuuluhut korkeaäänistä poikasten taukoamatonta piipitystä. Eilen huomattiin äänien madaltuneen – lintunuorukaiaten äänenmurros?

  Niin kaunis tuo sormuksesi.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Istun nyt olkkarissa vastailemassa kommentteihin, olen herännyt jo viideltä ja luin tämän sinunkin viestisi – mietin että jos pitäisi valita, niin toukokuu on vuoden ihanin kuukausi!

 4. Heli-Hannele - Beach House Kitchen

  Heti kun aurinko lämmittää ja voi istua auringossa, saan sellainse "osaan olla jouten" vaihteen päälle – nautin niin valtavasti auringon säteistä (toki suojaan ihoni), että se tunne on jopa meditatiivinen! Mutta se tuuli, apuah, ei aiemmin tuullut näin vai miten niin tuntuu.. Mielttömän kokoinen merilohi, voiisn vaan elää lohella ja sen eri variaatioilla! On muuten todella kaunis tuo mekkosi, minäkin tilasin uuden punaisen kesäleningin ja korkkarit,, hahaa, toivottavasti pääsee pian niihin pukeutumaan! Ihania kesäkuisia hetkiä sinnekin <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tuuli on munkin mielestä lisääntynyt tänä vuonna ja olen miettinyt onko se ilmastonmuutoksen syytä. Koko alkukevät on tuullut ja ilma on sen takia tuntunut kolealta vaikka aurinko on paistanut. Tänä keväänä en ole tarjennut istua talon takana olevalla pikku terassilla yhtään kertaa aamukahvillakaan juuri tuulen takia. Argh.
   Nyt odotellaan kuvia kesämekosta ja korkkareista 🙂
   Ihanaa mökkeilyä ja leppoisia hetkiä sinne <3

Leave a Reply