Yleinen

‘Tiedän, että se on ihan sun juttu’

5 Comments

 1. Tuija

  Loistavalta kuulostaa! Mankelirakkauteni ympärille rakensimme pyykkihuoneen. Nuo tuotteet ovat esteetikon unelma. Pyykkääminenkin voi olla elämys. Juhannusiloja! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Suurin osa elämää on ihan tavallista arkea ja kotona puuhastelua ja siitäkin on mahdollista tehdä kivaa monilla keinoilla. Ja tämä on yksi niistä. Terkkuja mökiltä!

 2. Marja T

  Se on totta, että etikalla on puhdistavia voimia. Olen käyttänyt tavallista keittiöetikkaa yli 25 vuotta kun pesen tekemiäni tilkkupeittoja pesukoneessa. Desin verran etikkaa lorautetaan pesukoneen pesuainelokeroon. Etikka pitää tilkkutöissä värit paikoillaan. Tilkkutöitä pestessä ei saa käyttää huuhteluainetta. Se murentaa vanun. Täytyypä jossain vaiheessa kokeilla mainitsemaasi pyykkietikkaa. Olen sun kanssa samoilla linjoilla. Raikkaat, mankeloidut lakanat ovat ihanat!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Marja, pitää ihan ensiksi kysyä, mikä on blogisi nimi? Olen yrittänyt etsiä, mutta tuloksetta… Näidenkin sanotaan pitävän värit kirkkaana, mutta voipi olla, että tilkkutöissä siihen tarvitaankin ytympää määrää etikaa, kun voi olla monen värisiä ja eri kangaslaatuja samassa työssä. On se ihmeellinen aine!

 3. Anonyymi

  Hei Maarit, innostuin tuotteesta mutta en löytänyt täältä Tampereen seudulta jälleenmyyjää. Osaisitko neuvoa mistä tuotetta voi tilata jos ei ole Poriin suunnitellut kesäreissua? Mukavaa kesää! Minna

Leave a Reply