Yleinen

Thaimaassa 3: matkakosmetiikkaa tropiikkiin & hyviä vinkkejä

10 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kiinnostavia tuotteita!

  Minulla on joskus ollut talkkisuihketta, joka on ollut käetvä kuumissa kohteissa, tuo monikäyttöinen Silk Body Powder voisi olla hyvä vaihtoehto ja samalla sitä voisi käyttää kuivashapoona. Essencen Mat Stick olisi tullut hyvään käyttöön viime kesän Janapin reissun +40C helteissä, sieltä onneksi löysin hellekelin kasvoilel tarkoitettuja kosteuspyyhkeitä, joilla sai hien pois ja raikastusta ilman että meikki tai aurinkosuoja lähti pyyhkeeseen. Ei se lisämattaisuus kuitenkaan olisi ollut pahasta.

  Shiseidon tilaisuudessa kiinnitin jo huomiota tuohon Sports BB 50+ -voiteeseen, se täytyy hankkia viimeistään kesäksi.

  Ihania aurinkopäiviä ja loman jatkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   KIva kuulla Tuuli! Näissä oli aika monta itsellekin uutta juttua. Mitä enemmän reissaa, vaikka se onkin itselläni vähentynyt aika paljon työelämän jälkeen, sitä enemmän alkaa arvostamaan kätevyyttä sekä all-in-one -tuotteita. Kaupunkilomilla etenkin näppäriä hienpoistoratkaisuja tarvitaan, rannalla voi aina ottaa suihkun.
   Shiseidon Sports BB 50+ on todella ohut, mutta se tasoittaa hienosti ja luonnollisesti kasvojen väriä.

   Kiitos paljon ja kohta jo rämmitäänkin kotipihan lumessa ;o)

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Aurinkorasvojen tärkeyttä ei voi koskaan vähätellä. Tosi kivoja tuotteita olet muutenkin tähän postaukseen koonnut!
  Ihanaa perjantaita sinulle Maarit ja hyvä, että loma toimii 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olipa kiva kuulla ja kiitos Outi! Olen pahoillani näin myöhässä olevista vastauksista, mutta täällä on ollut todella huonot nettiyhteydet.
   Nyt on tullut mielenkiintoisia tuotteita taas markkinoille ja minulla on aika tiukka seula, mitä otan mukaan blogiini ;o)

   Mukavaa uutta viikkoa sinulle!

 3. KastehelmiB

  Olipas monta hyvää vinkkiä. Voi kunpa voisin sivellä nyt tälle rutikuivalle atooppiselle iholle jotain ihanalta tuoksuvaa kevyttä voidetta. Kaipaan todella sitä, sen sijaan että vedän paksua perusvoidetta kauttaaltaan koko iholle. Siinä mielessä kaipaan kesää, että ihon saa taas kuntoon. Tuota MonSun kosteuttajaa voisi kokeilla ja putsaria. Kiitti näistä vinkeistä ja mukavaa loman jatkoa <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi ärsytys, mahtaa olla tukalaa ja vaikeaa löytää sopivia voiteita. Kysäiseppä Kicks'istä jos heillä on näytepusseja voiteesta tai jos antavat sitä kokeeksi pieneen purkkiin; tiedän että joissakin paikoissa on käytössä ns testeripurkkeja juuri tähän tarkoitukseen. Miehelläni on ollut atooppisen tyyppistä ihottumaa ja joutuu rasvaamaan päivittäin ihonsa. Hän käytti aiemmin apteekin perusvoiteita mutta nyt on tämä MonSun -voide sopinut.

   Kiitos kun kommentoit ja lomaterkkuja täältä!

 4. Kotonainen

  Ihanan kattava paketti monenlaista hyvää vinkkiä, kiitos tästä! Ainoa huono puoli oli jo ennestään päätään nostaneen matkakuumeen lisääntyminen 😉 Miten kiva olisikaan päästä johonkin, missä lumikinoksissa tarpomisen sijaan pohtisi aurinkovoiteita. Oih! Ei sillä, ettenkö pitäisi lumisesta talvesta. Pidän hyvinkin paljon! Välillä voisin silti ottaa breikin arjesta ja käydä auringon alla rentoutumassa.
  Kaunista viikonloppua teille sinne <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Suvi ja kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa <3
   Vaikka loma oli ihana niin on kiva tulla taas kotiinkin, niin se on aina. Ja kaikki asiat ihan päinvastoin: täällä mennään kuumankosteasta vilvoittelemaan sisälle, Suomessa taas päinvastoin – on se hassua!
   Hyvää uutta työviikkoa!

 5. Anonyymi

  Kiitos tuotteiden esittelystä, joka sisälsi mahtavan määrän tuotetietoutta ja käyttövinkkejä – ovat todella arvokkaita meille asiaa tavan kuluttajan näkökulmasta tarkasteleville. Markkinoille uusien merkkien ja mitä moninaisempien tuotteiden tulvassa kokee usein olevansa hivenen hukassa, kun pohtii mihin lähteä mukaan ja mitä jättää väliin. Ihomuutoshistoriaa kun taustallani omaan, otan ehdottomasti Shiseidon uutuuksia käyttöön (Shiseidonilta olen käyttänyt kesäisin vartalolle heidän Wet Force 50+ -tuotetta). Värillinen aurinkovoide ja huulivoide kuulostavat niin tervetulleilta! On ilo, että jaat tietoasi, kiitos vielä ja mukavaa kevään odotusta:) -Anne-Riitta

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Anne-Riitta! Ja lämmin kiitos kommentistasi – tiedän ja ymmärrän hyvin tuskan. On se itsellekin ihan samanlainen viidakko, josta yritän parhaani mukaan noukkia käteviä vinkkejä meille naisille. Olen itse aika käytännönläheinen ja sen myötä pyrin ottamaan mukaan hyviä ja toimivia uutuuksia.

   Kiva, että olet löytänyt blogiini ja kiitos vielä, että jätit kommentin – on niin kivaa saada palautetta teiltä ja vaihtaa ajatuksia.

   Mukavaa uutta viikkoa sinulle! 🙂

Leave a Reply