Yleinen

Täydellinen kotiasu

18 Comments

 1. Kristiina K

  Tosi tyylikäs asukokonaisuus tuo musta. Mutta niin tyylikäs että en raaskisi sitä kotiasuna käyttää vaan menisin sillä ihan minne vaan. Mulla kotiasuna joku kauhtunut vanha tunika ja mustat legginsit.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tästä mekosta on moneksi, ja siksi juuri niin kiva ja monikäyttöinen. Oikein kun miettii, niin eihän vaatteet sen kummemmin kulu kotona ellei nyt vaikkapa siivoa.
   Taitaa silti useimmilla olla leggarit ja tunika lempparikotiasuna 🙂

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kivan näköinen asu. Ponchot olivat pari vuotta vähän pois kuvioista, mutta nyt niitä on näkynyt taas.

  Koneeseen onkin hyvä pukeutua mukavasti, etenkin pitkälle lennolle. Minulla on pitkiä lentoja varten jopa tohvelit.

  1. Maarit / Sopusointuja

   En muutenkaan kestä liian kiristäviä vaatteita, niin etenkin pitkillä lennolla pitää olla supermukava asu – ja villasukat tai tohvelit on mullakin 🙂 Käytännöllistä ja mukavaa.

 3. Taru

  Ihana asu, ja mikä parasta rento sellainen. Täällä mennään verkkareissa heti kun kotiin tullaan, tosin nyt on ollut niin lämmin, että sotsejakin on käytetty.

  Noi tossut, mistä??? Ihkut!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sama rituaali! Nämä tossut on vuoden takainen ostos Oyshosta, niiden talvimallistosta. Siellä on myös ihania kotiasuja…

  2. Maarit / Sopusointuja

   Menin huvikseni katsomaan, niin taas niitä karvatossuja on…

   https://www.oysho.com/fi/footwear/slippers/see-all-c1010392507.html

 4. Outi Krimou/Outi's life

  Aivan ihana asu. Voisin kuvitella itseni töissäkin tuo asu päällä, siellä kun pitää olla joustavuutta mekkoja myöten 🙂
  Itselläni on aivan kamala hermaa maximekko kotosalla, mies on sen monta kertaa uhannut heittää roskiin, koska helmassa on reikiä 😀
  Ihanaa viikkoa sinulle upeus <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hih, tosiaan mekkoja myöten sitä töissä varmasti tarvitaan 🙂
   Voisit ehdottaa, että jos hän haluaisi ilahduttaa sinua uudella – näin kommentoin itse aina kun tulee palautetta; no vitsillä tietysti…
   Kiitos samoin ihana Outi <3

 5. Johanna - Home at beach

  Ihana asu ja kotona tykkään olla juurikin löysässä mekossa talvet kesät, kun välillä on kuuma ja välillä viileä, niin sen mukaan sitten lyhyempi tai pidempi mekko hihoilla tai ilman. 🙂 Alkoi kyllä himottamaan tuo mekko juurikin myös lentomatkoja ajatellen, kun on taas pari pitkää lentoa tiedossa, mutta ongelmana on nyt se etten voi ostaa normaalihintaista tuotetta kun on tuo ostosopimus itseni kanssa tämän vuoden: uutta vain alennuksen kanssa tai sitten kirppikseltä. Kivaa viikkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Jospa nämä tulisivat tarjoukseen – heillä on välillä lakanoistakin parin päivän tarjous 🙂
   Mutta on arvostettavaa oikeasti, jos pystyt pitämään kiinni tästä ostolakostasi – mä en pystyisi siihen vaikka
   hankinkin niin paljon kirpparilta ja kierrätettynä.
   Samoin sulle! <3

 6. Marja T

  Moi Maarit. Kiva toi sun musta kotiasu. Se on tosi siisti. Mulla yleensä kotiasuna tunika ja legginsit. Just äsken tilasin muutamia uusia legginsejä ettei tarvitse ihan reikäisissä kotona kulkea. ? Silloin kun askartelen niin pitää olla jokin röntsäpusero päällä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos tosi paljon! Niin se on täälläkin, siivous- ja puuhasteluasut on erikseen ja pitää olla sellaiset ettei ole niin väliä.
   Röntsötkin löytyy kaapista, maalitarhoilla aateloituna 🙂

 7. JonnaH.

  Kerrassaan upea kotiasu, kyllä mä tolla voisin lähikauppaankin lähteä. 😉 Mun ehdoton lemppari kotiasua on kesällä Ratian lyhythihainen raitamekko, talvella Katri Niskasen legginsit ja joku iso paita niiden kanssa, niin ja tietenkin villasukat melkein kesät talvet. ^_^

  1. Maarit / Sopusointuja

   Leggingsit on todella mukavat ja kivat isojen paitojen ja neuleiden kanssa 🙂 Ja villasukat on mullakin kotona ja mukana aina lomillakin. Siitä tulikin mieleen, että pitäisi hankkia uudet kun alkaa olla kantapäistä jo kuluneet.

 8. Celia C / good to be home

  Ihana kotiasu, tai mun silmään mikätahansa-asu 😉 Mulla ei taida olla oikein edes sellaista kuin kotiasu. Työvaatteetkin on aika rentoja, ne vaihdan verkkareihin, kun lähdemme liikkumaan ja suihkun jälkeen se onkin sitten jo pyjaman paikka 😉
  Mutta, miksi kaikki on aina vaan mustaa. Sopii sulle, mutta ei todellakaan mun väri…
  Poncho ja/ tai huivi mulla on aina joko päällä tai laukussa mukana. Ja nuo jo edellisen kommentoijan mainitsemat villasukat. En siedä vetoa ja vilua yhtään.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tämä on todellinen monikäyttöasu ja tulee olemaan itselläkin. Jotenkin niin usein kiskaisee päällensä ne samat farkut, paidan ja neuleen, tottumuksesta ja välillä laiskuuttaankin.
   En tiedä olisiko väriasiantuntijan mukaan munkaan väri, mutta käytän silti välillä mustaa paljonkin. Yrityksen kannalta voisin kuvitella, että mitä suppeampi valikoima sitä helpompi logistiikkaa on hallita…
   En muuten siedä minäkään – huivi on pakko olla aina mukana, kaikkialla.

 9. Simon Durochefort

  Erittäin vakava lainatarjous

  Hei
  Olen Simon Durochefort, myönnän lainoja jokaiselle tietylle henkilölle, yritykselle ja yhdistykselle erottamatta rodusta ja maanosasta innokkaasti seuraavien perusteiden mukaisesti:
  Summan valinta: 5 000 – 20 000 000 €.
  Takaisinmaksuaika: 1 – 20 vuotta.
  Palautus on 3 tyyppiä: kuukausittain, vuosittain tai yhden kerran.
  Vuotuinen korko: 3% lainan määrästä.

  Sähköposti: [email protected]

Leave a Reply