Yleinen

Täsmätuotteet aurinkoon

10 Comments

 1. Minna

  Kyllä se on tuolla viisasta laittaa mahdollisimman korkealla suojakertoimella olevat voiteet. Minulla on aina melkein 50 suojakerroin rannalla, mutta 30, kun olen kaupungilla kävelemässä näissä lämpimissä kohteissa. Kurjaa tuo ihon reagoiminen aurinkoon ja tuskallistakin, kun välillä tulee aurinkoihottumaa. Kaikesta huolimatta nauti auringonpaisteesta siellä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Polte on täällä niin armoton, ettei tulisi enää mieleenkään makoilla ottamassa aurinkoa. Varjon alla on ihana oleilla ja lueskella. Ja silti 50 kasvoille… Mutta on aurinko vain niin ihanaa, myös mielelle 🙂 Ja kiitos, on kyllä nautittu!

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Ihoni ei ole herkkä, mutta kärähdän aika helposti. Viidenkympin suoja on siis käytössä nykyisin. Tuo Avenen B-Protect tuntuu hyvältä, sain sen testiin juuri.

  1. Maarit / Sopusointuja

   On hyvä ollakin varovainen, sinulla on niin vaalea iho. Ja onneksi on niin hyviä itseruskettavia nykyään, että kevyen värin saa halutessaan pidettyä kautta vuoden.

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Kunnon suojakertoimet pitää rasvoissa olla. Enää ei uskalla leikkiä ihon kanssa samalla tavalla kuin nuorempana. Tuo sun stick voisi ollakin hankintalistalla kesäksi.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Nuorempana on oltu kyllä tosi varomattomia, pelissä oli foliot, tummelit ja muut fiksut konstit. Eikä mitenkään hirveän monia vuosia ole siitäkään, kun vielä pohdittiin, että ruskettuukohan ollenkaan jos käyttää SPF15:tä. Aivan järkyttävää, eikös!
   Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle Outi <3

 4. Mape

  Aco sun face fluid mattifying Spf 50+ on ollut käytössä parisen vuotta – ei tuki, ei tee valkoista huntua kuten jotkut fysikaaliset suojat . Itsellä myös rosaceaa ja couperosaa poskissa ajottain. Pitänee muistaa tämä Avenen B-protect

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tuttu tuote myös minulle; se taisi tulla markkinoille parisen vuotta sitten. Se, ettei tuote tee ihoa kalpeanvalkoiseksi, on tärkeää vaikka kyseessä onkin 'vain' rantalook…
   Tuossa Avènessa on sellainen ominaisuus, että se on vaaleaa, mutta iholle levitettäessä siitä 'vapautuu' pigmenttiä ja iho saa pikkaisen väriä ja tasoitusta. Itse pidän siitä kovasti.
   On se hyvä, että meille rosaceasta kärsiville kehitetään koko ajan uusia tuotteita ja helpotusta – se kertoo myös siitä, että se lisääntyy jostain syystä.

 5. JonnaH.

  Mä alan aina ennen reissuja ja kesää syömään aurinkokapseleita, tuote josta en enää luopuisi. Vaihtelen merkkejä välillä, mutta ihan paras juttu aurinkovoiteen kanssa suojata iho. 🙂

  Ihanaa reissun jatkoa. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Jonna 🙂
   Niin se on; minuakin on aivopesty sen verran että uskon niiden helpottavan ja suojaavan palamiselta.
   Mukavaa uutta viikkoa! <3

Leave a Reply