Yleinen

TASAINEN IHO – VINKIT AIKUISELLE NAISELLE

23 Comments

 1. Tuija

  Lumenen CC on mieluinen ja tuo on totta, että pienellä ehostuksella saa päivästään pirteämmän. Nude Perfection on myös tuttu ja ajattelinkin taas kokeilla sitä. Ällistyin, että olen huomaamattani käyttänyt deep -sävyä syksystä asti. Tyttäreltäni varmistin, miltä näytän niin hyvältä oli vastaus. Minusta on mukavaa säilyttää pieni päivetys, joka tuo hyvää oloa. Ripsiväri ja kulmat herättävät ja tuovat potkua päivään. En voisi kuvitellakaan lähteväni edes lääkäriin sairaana ilman ehostusta. Kevättä odotellen! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Deep-sävy ei ole lainkaan niin tumma, kuin miltä nimi kuulostaa. Se on itsellänikin, kun kaipaan peittävämpää versiota. Ihanaa kevään odotusta sinullekin! Maarit

 2. Kati / Villa Valko

  Olet ehkä ensimmäinen, jolta olen kuullut, ettei meikkivoidetta kannata laittaa koko kasvoille! En ole kyllä laittanutkaan, vaan ainoastaan niihin kohtiin, joissa toivon ihon värin tasoittumista. Tummat silmänsluset, nenänpielet jne. Olen tosi vaalea ja siksi värin valinta on vaikea. Olen antanut kaupan tädin valita ja siksi minulla on astetta tummempi väri, kuin mitä itse hankkisin. Joskus käytän myös valokynää tummiin silmänalusiin, mutten aina. Onko sulla niihin joku kikka? Kiva blogi sulla. 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei, Valokynä toimii ihan hyvin silmänalusiin, mutta sitten Lumenella on vielä aprikoosin sävyinen Peitevoide, joka on tarkoitettu varta vasten silmien alle. Se ei ole liian peittävä, mutta häivyttää tummuutta just sopivasti. Oma mielipiteeni on, ettei kannata käyttää liian paksuja tai mattaisia tuotteita silmien ympärillekään… Sullakin on kiva blogi ja mielenkiintoisia juttuja :o)

 3. Kaisa

  Hyviä vinkkejä! Oikein kiva, tyylikäs blogi. Jään seurailemaan fb:n kautta. Itse oon tykännyt YSL:n ohuista meikkivoiteista. Tervetuloa vastavierailulle mun blogiin!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Kaisa :o) Blogisi onkin jo tuttu; ja on kiva löytää muitakin, jotka tykkäävät tehdä ja askarella itse asioita kotiin!

 4. Virpi P.

  Hei, ihana uusi blogi!
  Omatkin lempparini löytyvät Lumenelta, ja tällä hetkellä käytän mieluiten Blur-sävyä 2. Nyt talvella siihen pitää sekoittaa puolet ykköstä. Viime kesänä kuumassa Roomassa seikkaillessa Blur yllätti ja piti pintansa valumatta koko päivän. Toinen suosikkini on kyllä Nude, siitäkin 2 tuo sopivasti eloa kasvoilleni.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon Virpi! Kiva kuulla. Sinähän olet kehittynyt meikkivoiteen käyttäjä, kun sekoitelet värejä keskenään :o). Ja minullakin on Blur odottelemassa niitä hetkiä, kun haluan hieman peittävämpää, se on kyllä myös erinomainen voide.

 5. Reetta Niemi

  Amen. Kyllä vain meikkivoide kuuluisi jokaisen naisen arkeenkin. Moni oikein kehuskelee, ettei tarvitse meikkivoidetta… Kröhöm, kyllä jokaisen iho on kauniimpi ja tasaisemman värinen meikkivoiteella, kuten kirjoitit.

  Ps. Aivan ihana tämä blogi

  1. Maarit / Sopusointuja

   Voi kiitos Reetta! Olen niin samaa mieltä kanssasi – ihanaa viikonloppua!

 6. souliina

  Ihana blogi ja hyvä postaus. Itse sekoitan myös kahta meikkivoidetta keskenään, siitä saa sopivan sävyn itselleen. Mukavaa viikonloppua!

 7. Maarit / Sopusointuja

  Niin saakin, se on helppoa ja myös taloudellista. Vuodenajan ja ihon värin (=päivetyksen) mukaan voi itse säädellä sävyä. Mukavaa viikonloppua myös sinulle! t Maarit

 8. Tiina

  Aiemmin aamulla kun korvakorut laitettuani levitin meikkivoidetta (juuri niihin samoihin kriittisiin kohtiin josta itsekin mainitsit), tyttäreni 14 v. kysyi olenko kenties lähdössä jonnekin, johon vastasin että hänen pitäisi tuntea mut tähän mennessä jo sen verran hyvin että vaikka meikkaan, en välttämättä poistu talosta :)- enkä tänään poistukaan paitsi lumitöihin, joita riittää! Joskus mietin miksi meikkaamattomuudesta suorastaan kehuskellaan, itse, kuten aiemmasta voi päätellä, olen sitä mieltä että on ympäristöystävällisempää ja omalle itselleen mieluisampaa kun on pikkuisen laitettu vaikka sitten vain mankeloisi lakanoita, tai tekisi niitä lumitöitä. Huomioikaa ihanaiset että en tuomitse teitä jotka ette meikkaa mutta itseäni kevyt meikki ilahduttaa.
  Maaritille terveisiä että mahtava tulokas blogimaailmaan, kiitän!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Tiina! Ja ensinnäkin lämmin kiitos kommentistasi. Hymyilytti tyttäresi kommentti ;o) Aivan, olen ihan samaa mieltä kanssasi – ja olen huomannut, että olen myös jotenkin unisen oloinen koko päivän, jos en ole aamulla fressannut edes hiukan itseäni. Jatketaan meikkivoiteen puolesta puhumista! t Maarit

  2. Tiina

   Meikeistä vielä, kuten monet muut, mäkin uskon eri voiteiden sekoitteluun optimaalisen sävyn, koostumuksen ja peittävyyden löytämiseksi. Se mielessäni laskin aktiivikäytössäni olevat meikkivoiteet ja kas, 14 erilaista! :))) Suosikkini lienee Mac, peittävä mutta kuitenkin tarpeeksi ohut etteivät kasvot näytä teatterinaamiolta. Tässä pitänee todeta kuten Annikki-tätini, että "paljolla pärjää paremmin" :)Ihanaa olla nainen! :))

  3. Maarit / Sopusointuja

   Oho! Aikamoinen valikoima – niistä löytyykin varmasti tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva :o)

 9. Unknown

  Hei Maarit
  Löysin sinut mondaytosunday kautta.
  Apua. Olen aina ostanut kaikkein vaaleinta kun ajattelen että tumma vanhentaa. Tarvitsen apua meikkivoiteen ja puuterin kanssa.
  Kiva kun annat vinkkejä.
  Minusta tuli vakio seuraajaksi
  Soile / Lahjaduo

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Soile! Kiitos kommenteistasi :)) Liian tummaa sävyä ei kannata käyttää, vaan sellaista mikä antaa lämpimän hehkun ja silti sulautuu ihon sävyyn hyvin. Sen huomaa hyvin, kun sipaisee väriä posken alaosaan leukapieleen ja levittää sen iholle. Jos se on liian tumma, se näkyy kyllä tummana sitten iholla. Terkuin Maarit

 10. Unknown

  Hei Maarit
  Löysin sinut mondaytosunday kautta.
  Apua. Olen aina ostanut kaikkein vaaleinta kun ajattelen että tumma vanhentaa. Tarvitsen apua meikkivoiteen ja puuterin kanssa.
  Kiva kun annat vinkkejä.
  Minusta tuli vakio seuraajaksi
  Soile / Lahjaduo

 11. Anonyymi

  Hei Maarit, kiva uusi blogi, täällä on uusi seuraaja myös 🙂 Minulla on käytössäni Lumene CC värissä Medium, koska olen ajatellut sen peittävän parhaiten punaiset ruusufinniarvet ja pienet maksaläiskän tapaiset poskipäillä. Luuletko, että iholleni riittäisi kevyempi meikkivoide ja peitepuikolla sitten piiloon värivirheet?
  Terveisin, Arja

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei, luulisin että sinulle juurikin CC voide on hyvä, sillä se peittää varmasti paremmin mainitsemiasi kohtia. Jos haluat kokeilla ohuempaa, niin koitappa laittaa pisara päivävoidettasi meikkivoiteen sekaan ja levittää sitten se kasvoille – näin siitä tulee ohuempaa ja näet peittääkö ohuempi voide yhtä hyvin (tämä on ihan oma kikkani 🙂 ) Mukavaa viikkoa sinulle! Maarit

 12. Kristallikimara.fi

  Onpas ihanan tyylikäs blogi sinulla:) Löysin tieni tänne Päivin blogin kautta ja ihastuin ja liityin facen seuraajiin:)
  Tuo on totta, että jokainen näyttää paremmalta hiukan tasaisemmalla iholla, mutta monella aikuisella naisella on vielä sellainen luulo, että meikkivoide tekee ihollesi hallaa. Itse käytän myös välillä osalla kasvoja meikkivoiteita, jotta saan couperosan punoitukset piiloon. Muutoin kyllä en pahemmin liiku ilman meikkivoidetta. Joskus kyllä on käynyt moka siinä, että meikkivoide onkin ollut liian vaalea. Liekö syynä se, että olen oikeasti vaaleaihoinen ja ehkä saattaa olla se pelko, että liian tummma voi vanhentaa:)

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon! Tosiaankin uskoisin, että kyse on usein siitä, että kun puhutaan tummemmasta väristä, luullaan että tarkoitetaan niitä päivettyneen värisiä tummia. Kyse on kuitenkin omaan ihon sävyyn sulautuvasta, aavistuksen tummemmasta väristä. Usein se sopiva väri on aprikoosinen tai kellertävä lämmin sävy. Ja meikkivoiteissa on nykyään ihan samoja hoitavia ominaisuuksia kuin voiteissa. Terkuin Maarit

Leave a Reply