Yleinen

Tarina korustani

24 Comments

 1. Tuija

  Onpa ihana yhteistyö ja ajatus kierrätyksestä viehättää minuakin. Vihkisormukseni sai jatkon sellaisenaan tyttäreni nimettömässä kohta kaksi vuotta sitten. Joitakin muita sekalaisia voisi muuntaa itselle tai kahdelle nuoremmalle. Verstaalla syntyisi varmasti uniikki rasia korulle. Kiitos inspiroivasta postauksesta jälleen kerran! <3 Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ihana ajatus, että tyttärelläsi on nyt sormuksesi <3 Jotenkin tosiaan se ajatus, että sekalaiset korut ovat kätkössä laatikoiden pohjalla, on vähän lohduton. Tiedätkö, että kun katson tätä sormusta, tunnen suurta rakkautta ja niin paljon kuin koru voi tuoda, se tuo myös hyvää mieltä – tämä koko tarina tulee aina sen myötä mieleeni.
   Teillä on tosiaan puusepäntaitoa omasta takaa – se olisikin upea kokonaisuus korun kanssa!

 2. leenariikkala

  Ihana tuli, aivan valtavan kaunis! Ja kierrätys ja käsityö. Kiitos tästä tarinasta!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kierrätyskulta ja käsityö lisäävät tähän ihanuuteen ihan oman juttunsa ja tekevät siitä ainutlaatuisen!

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Aivan ihana sormus ja yhteistyö! Todella kaunis lopputulos ja täytyy kyllä myös sanoa, että siitä näkee ammattilaisen kädenjäljen <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Eikö vaan! Ja miten se yhteinen sävel sormuksen tyylistä ja fiiliksestä löytyi hetkessä 🙂

 4. Maiju

  Kaunis! Ja ihana ajatus.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Maiju <3

 5. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kaunis lopputulos.

  Kihlasormuksiimme sulatettiin yksi isoäitini sormus. Minulla on myös riipus, joka on vanhojen korujen kullasta uudelleen muotoiltu. Perinnöksi saamastani kultaisesta rannekorusta, jota en koskaan käyttänyt sekä kammottavasta perintöhopealautasesta tehtiin yksinkertaiset rannekorut, joita rakastan. Ne ovat jatkuvasti ranteessa. Lähipiiristä löytyy onnekai kaksi ammattilaista näitä muutosideoitani toteutamaan.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tosiaan myös hopeaesineistä voisi työstää, sitä en ole tullut ajatelleeksikaan – pidän itsekin hopeisista koruista ja niiden viileästä väristä. Täytyykin katsoa rannekorujasi, kunhan taas nähdään 🙂

 6. tuulanneli

  Naisellinen ja sinun näköisesi lopputulos!

  Hienoa, että tuot esille näitä perinteisen käsityöalan ammattilaisia. Heidän upeita töitään näkyy aivan liian harvoin blogeissa. Tänä päivänä tehdään paljon näitä uudistustöitä ja minusta se on upeaa "kierrätystä". Samalla säilyy se arvokas tunnervo mukana.

  Onneksi minultakin löytyy tuosta kotisohvalta perinteisen seppäalan huippuammattilainen toteuttamaan näitä unelmia. Usein vain käy niin, että olen jonossa viimeisenä 😉 "ne suutarin lapset kengät"!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sen vuoksi tämä tuntuikin tärkeältä yhteistyöltä – ja lisäksi tuli vielä näin ihastuttava lopputulos.
   Sullahan on oiva tilanne – seppä omasta takaa! Tuo on niin valitettavan totta, ettei 'omia' töitään oikein ehdi tehdä – vaikka se toisi rahan sijaan hyvää mieltä <3

 7. Tiia Koivusalo

  Tästä tuli niin hyvä mieli. Miten upeat kuvat olet muuten ottanut Tarinakorun takana olevista ihmisistä. Tuosta sormuksesta tuli herkkä ja kaunis ja nimi Kuulas on täydellinen. Tämä otti oikein sydämestä ja olisi kyllä mitä upein äitienpäivälahjaidea. <3

  Sydämellistä uutta viikkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos niin paljon ihanasta kommentista <3 Minuakin ottaa oikein sydämestä, kun katson sormusta 🙂 Kuulas on myös mitä parhain nimi sille, sillä mattaiseksi hiottu kulta on myös väriltään kuulas.
   Ihanaista keskiviikkoa sinulle Tiia <3

 8. JonnaH.

  Kertakaikkisen upea ja kaunis sormus! <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Jonna – tai kiitos kuuluu kyllä Tarinakorun taitajille <3

 9. Mia / Beauty Highlights

  Miten kaunis lopputulos! Siis voi että! <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on! Eilen taas ihailin sitä sormessani, sen pehmeää kullansävyä ja kauniisti valoa taittavia kiviä <3

 10. Riitta

  Aivan huikean kaunis sormus, ja miten mahtava idea hyötykäyttää vanhat korut! Eihän niitä raaski poiskaan heittää, mutta on tylsää hillota käyttämättömänä. Muistot säilyvät ehkä jopa piirun verran paremmin, kun sormusta käyttää useammin, kuin vanhoja koruja.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Eikös olekin! En itse näe oikeastaan minkään tavaran hilloamisessa järkeä. No toki on muutamia rakkaita ja tärkeitä esineitä, muttei niin että kaapit olisi pullollaan kaikenlaista, kaikki periaatteessa on käyttötavaraa.

 11. Celia C / good to be home

  Tää on niin myös mun juttu! Tässä on nimenomaan kysymys tarinoista – se on ihanaa: silloin sormuksella on merkitystä. Olen itse uudistanut kaksi sormusta, jotka olivat tavalla tai toisella rikki. Molemmille tuli uusi tarina, joka puolestaan sisällytti samalla vanhan tarinan.
  Kaunis tuo sinun sormus – matta kulta on todella kaunista!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tarina kulkee korussa kauniisti ja säilyy muistoissa <3 Koruja tulee uudistettuina käytettyä ja vievät ajatukset ainakin useammin muistoihin.
   Mattakulta on ehkä kauneinta 🙂

 12. Kristallikimara.fi

  Ihana tarina ja kiva nähdä miten tuo oikein onnistuu ja toteutetaan, sillä en ole korupajassa koskaan ollut näkemässä työn tekoa:) Mahtavaa kierrätystä ja historiaa ja muistoja mukana yhdessä korussa:)

  1. Maarit / Sopusointuja

   Arvostan niin suuresti käsintehtyjä koruja nyt kun olen nähnyt ja kuullut tekniikasta, ja miten hidasta tekeminen on. Ja miten he Tarinakorulla nauttivat työstään!

Leave a Reply