Arki ja elämä

Syksyn suosikit

18 Comments

 1. Sara S.

  Olipa kiva haaste ja mukava lukea ajatuksiasi syksystä. Taidanpa myös vastata tähän 🙂

  Tunnelmallista torstaita !

  1. Maarit / Sopusointuja

   Vastaa ihmeessä Sara – tämä oli pitkästä aikaa kiva haasteaihe 🙂
   Mukavaa viikonloppua <3

 2. leenariikkala

  Kiva postaus! Oranssista tuli mieleeni se sun ihana takki, että kyllä sulle sekin väri sopii 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva kuulla Leena 🙂 Se takki onkin ihana ja sopii omastakin mielestä. En vain noin yleisesti ottaen osta sen värimaailman vaatteita – paitsi onhan mulla viime kesänä ostettu mekkokin…Tosin se on pehmeä sävymaailmaltaan ja siinä on pinkki ja roosaa mukana, mikä helpottaa 🙂 Hih, on tämä tarkkaa hommaa!

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Minä tykkään poltella kynttilöitä ja hörppiä teetä iltasella…villasukat jalassa tietty. En ole yhtään syksyfani ja vihaan jatkuvaa vesisadetta. Alkusyksyn ruska on kaunista, mutta nyt on vain harmaata ja märkää, en tykkää.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kuulostaa kyllä niin ihanalta ja rauhoittavalta – ihan parasta. Se sade ja pimeys plus tuuli, mitä oli ainakin viime vuonna lähes päivittäin tekee syksystä niin vaikeasti siedettävän. Tosin tänään oli ihana ilma ja merivesi niin lämpimän tuntuista 😀
   Suloista viikonloppua Outi <3

 4. Ladette

  Tuosta toppahupusta tuli mieleen, että bongasin sen täältä sun blogista. Etsin sen verkkokaupasta, mutta tuote oli myynnissä vain myymälässä. Kävin sitten Ompun Kappahlissa, jossa sitä ei ollut. No eipä ollut myöskään Hesassa missään. Vain Sellossa näytti kolmea. Pyysin että myyjä varaa mulle yhden, ja kaksi muuta olikin jo varattu sieltäkin. Eli sain todennäköisesti melkein viimeisen, Vantaalla taisi olla joku. Tänään sitten hain sen Sellosta, ja kyllä olin tyytyväinen! Sitäkin oli joku jo himoinnut? ajattelin, että tämä nyt varmaan kuului mun saada. Vaikutti sun postauksessa niin kivalta, ja onkin. Kiitos vielä vinkistä ? ja mukavia syyspäiviä!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Ladette, tämä on kyllä niin hauskaa ja hassu sattumakin, sillä sain muualla asuvalta kaveriltani viestin, että hän oli varannut Sellosta niitä 2 kpl; ne on varmasti nyt ne samat 🙂 Tämä on osoittautunut tosi suosituksi, sillä olen saanut monia viestejä lukijoilta, että ovat metsästäneet tätä huppua. Onneksi sait sen! <3
   Leppoisaa viikonloppua ja mukavaa syksyä sinullekin!

 5. SipeTee

  Minunkin syksyyn kuuluvat kirjat ja kynttilät. Eräänä lauantai-aamuna nautiskelin kynttilän valosta, Rileyn kirjasta äänikirjana ja pipon neulomisesta. Metsässä harhailu sienikori kädessä kuuluu myös syksyyni. Tänään aloitin katsomaan sarjaa "Jäähyväisten kesä", se helpotti vähän reissukuumetta(iskee joka syksy). Nautin myös online joogasta, kynttilät tuovat myös tuohon hetkeen tunnelmaa. Minäkin saalistan toppahuppua, taitaa olla haastavaa… Hyvää syksyn jatkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kuulostaa niin rauhalliselta ja tunnelmalliselta lauantaiaamusi 🙂 Ihan parasta! Mulla on muutamia äänikirjoja ladattuna mutten ole saanut niistä jotenkin kiinni – mutta toihan olisikin mainiota yhdistää neulominen ja kirja. Sienien etsiminen on kyllä ihanaa myös ja tänä vuonna niitä on ainakin somekuvien perusteella löytynyt hyviä määriä.
   Jäähyväisten kesä on mulla myös katsomislistalla, mutta onneksi näkyy Areenasta – se vaikuttaa ihanalta 🙂
   Taitaa toppahuput olla nyt lopussa ainakin kommenttien perusteella. Löysin itse sen jostain lehdestä ja ampaisin lähes siltä istumalta ostamaan sen…
   Ihanaa syksyä sinullekin!

 6. Sigrid Klede

  Dear Maarit, autumn is my favorite season. I love candles and books, I like that it gets dark early and like to make myself comfortable at home with a cup of tea. I like to go for a walk, even when there is wind, I like to try out recipes in the kitchen and I also watch one or the other film or series. So everything is similar to yours. Our wedding anniversary and my birthday also fall in November, but this year will be very different from usual, because all our restaurants and hotels are closed in November. We have to go through this.
  And then the Christmas decorations will come soon.
  Have a nice autumn, best regards, Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hi Sigrid! It really looks life like mine and the only difference seems to be that autumn is not my favourite. Though candles, fireplace and a glass of red wine is always so cozy in the dark evenings.
   So sad with your birthday. Mine was 3 weeks ago and I prepared a family brunch on the terrace but in November it's obviously too cold to be outside. Surely you create someting nice and can't wait to see what it is 🙂
   Have a cozy weekend, hugs Maarit

 7. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Voin samaistua hyvin noihin värisävyihin, sillä vaikka mä tykkään luonnon väreistä syksyisin, en koe niitä ollenkaan omakseni. Tosin, jostain kumman syystä olen pikkuisen ihastunut sahramin keltaiseen.Toistaiseksi väriä ei meillä kotona ole missään, mutta jokin siinä kiehtoo.

  Huulipunissakin olen todella jämähtänyt omiin lempisävyihin, mutta välillä koiran irroitella.

  Ihanaa viikonloppua!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sahramista pidän minäkin, kun se on oikeanlainen sävy, se sopii kauniisti kotiin luonnonvärienkin kanssa. Se antaa valoakin.
   On yllättävän vaikea vaihtaa huulipunan väriä, tosin vaihtelen tuon vaalean nudeskaalan sisällä, mutta että ihan kokonaan toiseen väriin – se onkin jo haastavampi juttu.
   Leppoisaa lepopäivää!

 8. tuulanneli

  Ihana postaus ja kiva kun kirjoittelit myös itsestäsi silloin tällöin. Sitä matkustelua odottelen mutta taidamme olla uuden normaalin edessä. Enpä ole edes Helsingiin ehtinyt viimeisen puolen aikana. Katsotaan sitten keväällä.

  Mukavaa syksyn jatkoa ihanainen 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos sinulle inspiksestä Tuula! Nyt mennään tosiaan matalalla profiililla kotimaisemissa – mutta unelmoidaan ajasta jolloin taas päästään jonnekin 🙂
   Rentouttavaa sunnuntaita <3

 9. Taru

  Olipas ihana postaus, ja tästä sain itsekin vinkkejä syksyyn Kiitos <3 mä olen aloittanut hard core kynttilöitten polttelun, polttelen niitä jo ehti aamusta 😀 Kirkasvalolampun hankkiminen vielä harkinnassa.

  Kasvissosekeitot ovat kova sana ruuanlaiton saralla, ja keitot ylipäänsä. Niissä on jotakin turvallista ja lämmittävää. Ja pojatkin tykkäävät varsinkin jos leivon sämpylöitä kylkeen.

  Syysiloa sinne Maaret <3

  ps. Babylon Berlin vielä katsomatta, pitääpä tsekata <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tunnelma on monesti niin pienestä kiinni, kuten aamulla kynttilä pöydälle aamiaisella. Siitä tulee heti jotenkin seesteinen ja rauhoittava olo.
   En olekaan tehnyt varsinaista kasvissosekeittoa aikoihin, kiitos muistuttamisesta 🙂
   Katso ihmeessä BB, luin siitä pari päivää sitten että se on Saksan historian kallein ja suuritöisin sarja ja se kyllä välittyy.

   Kivaa viikonlopun odotusta sulle <3

Leave a Reply