Sisustus ja mökki

Syksyisiä päiviä mökillä

22 Comments

 1. Anonyymi

  Ihan tässä itsekin rauhoittui mökkitunnelmaan lukiessa. Tammea on sulla kuitenkin maljakossa vaahteran sijaan… Livehetkeäsi Railin kanssa odotellessa. Kiitos tv Kirsi

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Kirsi! Onneksi täällä on näin tarkkoja lukijoita – menee lahjakkaasti sekaisin pionit ja hortensiat ja nämä puut, voi mua!
   Tosi kiva jos olit seuraamassa liveä, sehän on nähtävissä vielä by Railin ja blogini FB-sivulla 🙂

 2. Annukka

  Voi että miten ihana paikka teillä siellä on <3. Ja niin kauniit kuvat jälleen. Erityisesti usva.

  Ostin tässä hiljattain kiertävältä kalakauppiaalta 2,5 kg kuhafileitä, joista muutama on vasta syöty. Olen ihan liekeissä, kun niistä tuli niin hyviä ihan vaan voissa pannulla paistamalla ja vähän merisuolaa ja valkopippuria lisäämällä, mutta kiinnostaisi kuulla miten valmistat ne Välimerikarvialaiset (hauska nimitys :)) fileet.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Annukka – on se kyllä niin <3
   Ah voin niin tuntea voin maun kalan kyljessä – se on parasta ja niin yksinkertaisen hyvää. Välimerikarvialainen on muuten miehen keksimä nimi ja osallistui sillä johonkin kalareseptikilpailuunkin, muttei siellä ymmärretty mitään hyvän päälle, heh. Haukifileet grillataan ihan sellaisenaan, mausteeksi tulee vain suolaa. Kun ne on valmiit, päälle tujautetaan oliiviöljy-valkosipuli-sormisuola -seosta. Eikä muuta kuin syömään. On ihan sairaan hyvää!

 3. Unknown

  On kyllä tunnelma kuvissa kohdillaan, tykkään.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos niin paljon <3

 4. Kristallikimara.fi

  Ihana tunnelma teidän mökillä. Kyllä se varmasti paljon hommia teettää mökin ylläpito ja siksi meillä ei ole oikein innostusta riittänyt oman mökin hankkimiseen, vaikka siitä ajoittain puhummekin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kuten tuolla alempana kommentoidaan, mökin ylläpitäminen asutun näköisenä on kovaa hommaa. Se pitää paikkansa! Aina on jotain mitä pitää huoltaa, korjata, parantaa, maalata. Toisaalta kun on nyt aikaa, se on kyllä ihan mukavaa ja itse asiassa tykkään siitä kovasti – mukaan mahtuu kauden mittaan monia lorvipäiviä ja -hetkiä. Ei siitä muuten tulisikaan mitään!

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Teillä on siellä niin kaunista. Ihan mielettömän upea tuo usvainen merimaisema <3 Mökillä aina hommaa riittää, mutta sitä mielellään myös tekee viihtyvyyden vuoksi.
  Ihanaa iltaa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Joskun onnistuu nappaamaan kuvan juuri oikealla hetkellä 🙂
   Niin se on mökin suhteen, tehtäisiin ja puuhattaisiin varmaan vähemmän jos se sopisi mielialaan, mutta kun on tottunut pitämään paikat kunnossa, niin työtähän se teettää.
   Kivaa keskiviikkoa Outi <3

 6. Lady of The Mess

  Voi miten ihania kuvia! Me saamme olla kiitollisia näistä vuodenajoistamme ja alati muuttuvasta luonnosta. Tuo usvakuva on upea ja heti tuli ikävä Pohjois-Karjalan mökille. Mekin menemme vielä muutaman kerran Sauvon farmille ja vaikka siellä pystyisimme asumaan talvellakin, emme ole talvisaikaan juurikaan muuta tehneet kuin sen, että isäntä käy tarkistamassa lämmöt ja tarkistamassa paikat. Meidän nuoret ovat siellä silloin tällöin kaveriensa kanssa myös talvisia viikonloppuja viettäneet – sinne kun mahtuu aika monta ihmistä yöpymään. Tulevana syksynä tai talvena tuskin hekään sinne menevät, sillä hekin varovat suurempien joukkojen kokoontumisia.
  Ihanaa syksyn jatkoa, Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon Arja 🙂
   Oikein sydämestä ottaa kun ette päässeet tänä vuonna Pohjois-Karjalaan, rakkaaseen paikkaanne. Vuosi on pitkä aika odottaa seuraavaa kautta. Onneksi farmi on lähellä <3
   Kyllä tuntuu siltä, että 'tilanne' alkaa taas olla päällä ja meilläkin keskustellaan päivittäin tulevasta, mihin uskaltaa/kannattaa mennä – koronauutisoinnit ovat sen verta huolestuttavia taas.
   Mukavia syyspäiviä silti <3

 7. Taru

  Voi, kuinka kauniita kuvia, kyllä Suomen luonto on kaunis! Me laitoimme mökin jo talvitelolle ja ikävä on jo suuri. Kaunista syyspäivää, nautitaan lämmöstä <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Huomasinkin, että laitoitte ja olit tyhjentänyt jo huussinkin 🙂 Me mennään vielä ainakin kerran koska sinne jäi tietyt jutut vielä, mutta pitää olla hyvät ilmat, kun lähdetään.
   Samoin sinulle, kiitos <3

 8. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Teillä on kyllä niin tunnelmallinen mökki maisemineen. Mekin vietetty mökillä joka viikonloppu ja vielä aiotaan jatkaa, kun on näin kivat kelit!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Mökkeily on niin rentouttavaa, vaikka olisi työtäkin, ja kotiasiat jäävät kummasti unholaan, kun sinne pääsee.
   Mukavaa syysmökkeilyä!

 9. Tiina

  Kiitos, kun tarjosit taas kauniin ja myös informoivan lukuhetken sunnuntaiaamupåivään. Luin vanhempia postauksiakin. Ovathan nämä kelit ihan uskomattomat. Kävin eilen vielä suppailemassa, kun oli vaan niin kertakaikkisen kaunis ilma.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Eipä kestä – ihanaa kun jaksat lueskella näitä! Ei voi uskoa todeksi näitä lämpötiloja, mistä ollaan saatu viime päivinä nauttia. Mekin oltiin vielä sunnuntaina veneilemässä tuolla lähisaarissa ja oli kuin kesällä konsanaan.

 10. Anonyymi

  Ihania kuvia ja tunnelmaa taas.Mökin ylläpitäminen "asutunnäköisessä" kunnossa on kyllä kovaa hommaa mistä kokemattomalla ei ole aavistustakaan.Hyvin meillä muistissa.Mummeli.����������

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sinäpä sen sanoit! Mökillä on niin paljon asioita, mistä ei tiedä, eikä se kaikki työ ja puuhastelu näy, mitä paikkojen kunnossapito pitää sisällään. Silti ainakin niin kauan kuin niitä jaksaa tehdä, se tuntuu mukavalta ja on kivaakin.
   Mukavia syyspäiviä Mummeli <3

 11. Sigrid Klede

  It is soooooo cozy and hygge in your holiday home.
  You will certainly always spend very nice days and nights there.
  Best regards
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Thank you so much dear Sigrid. It's our happy place and now as we have possibility we've spent most of the summer there.
   Have a nice evening <3

Leave a Reply