Tyyli ja asut

Sininen on kevään väri

9 Comments

 1. Celia C/ good to be home

  No kyllä kuuluu! Valkoinen, vaaleansininen ja hiekka – yhdistelmä on suosikkini. Myös muulloin kuin keväisin, mutta etenkin keväisin. Paitikseni ovat myös joko valkoisia tai vaaleansinisiä. Eli näissä asioissa(kin) olemme samiksia 🙂
  Tuo mekko näyttää todella hyvältä etenkin sinun päälläsi, kun se ulottuu nilkkoihin asti. Katsoin pituuden nettisivuilta, minulla se jäisi juuri väärään kohtaa eikä todnäk olisi yhtään niin kivan näköinen…
  Kevättä päin – vaikka vielä en ole ryhtynyt vaatekaappien sesonkimuutokseen. Ehkä ensi viikon kylmien jälkeen uskallan. En vaan tykkää yhtään palella.

  1. Maarit

   Olemme tosiaan jo monesti todenneet tämän väriyhtäläisyyden 🙂 Mainitsemasi värikombo toimii aina, on ajaton ja toimiva – ja siihen on helppo yhdistää muitakin värejä niin halutessaan.
   Olen niin lyhyt, että kaikki mekot ovat lähes midipituisia ja joudun usein lyhentämään niitä. Olipa harmi, että pituus ei riittänyt…
   Sekin yhdistää, etten minäkään tykkää palella – se on kaikkein kauheinta! Tänäänkin olin liikenteessä pitkän untsikan kanssa eikä ollut yhtään liikaa.
   Mukavaa viikonloppua!

 2. Outi

  Ehdottomasti kuuluu. Olen jo elänyt yhden sinisen kauden ja ajattelin, että ei enää koskaan, mutta niin se sininen on taas eri versioina hiipinyt niin kotiin kuin vaatteisiinkin.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle Maarit ❤️

  1. Maarit

   Sininen on kotonakin pikku ripauksina todella kaunis, vaatteista puhumattakaan. Ja onneksi sinisen ystäville on sitä nyt tarjolla vaikka kuinka!
   Leppoisaa perjantai-iltaa Outi <3

 3. Sigrid

  Dear Maarit, blue wasn’t my color for a long time. Only last year I discovered blue for myself. But I haven’t got as many blue items in my closet as you. I love your post and pics with your blue clothes, most of all the shirt from your daughter and the leo skirt. And as always I admire your pics of the beautiful Finnish landscape.
  Have a great weekend.
  Best regards and a big hug
  Sigrid

  1. Maarit

   Dear Sigrid, I have noticed that green and khaki are your favorites and I really like the neutral and elegant tones you are wearing, perfect style!
   I wish you a nice weekend,
   best regards,
   Maarit

 4. Merja

  Hei, Maarit

  Ihana tuo hame, voitko kertoa minkä merkin tuote? Olisi ihana löytää tuollainen itselle.

  Ihanaa kevättä sinulle!
  T. Merja

  1. Maarit

   Hei Merja,
   Hame on jo muutaman vuoden vanha eikä enää löydy, kun sesongit muuttuvat niin tiheään… Niin harmi! Mutta nyt on onneksi niin paljon sinistä kaupoissa, että jospa jostain onnisaisi.
   Valoisaa kevään odotusta sinulle!
   Maarit

 5. Tiia

  Ihania asuja kaikki. Tunnen oloni ihan kaikkein kotoisammaksi sinisissä sävyissä. Superia reissua Maarit. <3

Leave a Reply