Yleinen

Ruusufinni ja aurinkokeratoosi + aurinkoloma

6 Comments

 1. Sari Riekkola

  Hyviä vinkkejä jälleen, kiitos Maarit ja mukavaa loman jatkoa! <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Sari!

 2. Celia C/ good to be home

  Voi, suojatkaa nyt hyvin siellä itsenne! Voiteiden lisäksi hatuin ja kevyin vaattein.
  Ja kuitenkin niin, että lämpö ja valo tulee kerättyä talteen – ihanaa lomaa <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Celia! Hyvät voiteet ja riittävän usein uudelleen voitelu, niillä pärjätään.
   Lämpö ja aurinko ovat niin ihania 🙂

 3. Iida

  Mitä tuotetta käytät kasvojen pesuun?
  Itsellä tulee tuo ongelma esiin kun aurinkovoide pitäisi pestä illalla pois ja usein se on melkein pyyhittävä fyysisesti vanulapuilla tai musliiniliinalla. Tästä taas jo valmiiksi tulehtunut ruusu ärtyy vielä lisää 🙁

  1. Maarit

   Hei Iida ja kiitos viestistäsi! Olen itse käyttänyt sellaisten sarjojen puhdistustuotteita, jotka on suunniteltu herkälle iholle ja mm ruusufinniin eli hajusteettomia (katso ettei incissä ole sanaa parfum). Tulehtunutta ihoa ei saisikaan käsitellä paljoa eikä hangata, ja pitäisi myös välttää ylihoitamista. Puhdistusmaito tai -öljy ovat nykyään omia suosikkejani ja niistä esimerkiksi apteekeissa myytävä Atopik sensitive puhdistusemulsio.
   Vinkkaan sinulle myös probioottisista tuotteista, joihin uskon vahvasati, sillä ne perustuvat siihen, että tuotteissa on probiootteeja ja ne korjaavat ihon mikrobiomia eli parantavat sen kestävyyttä myös tulehtumista vastaan. Ne toimivat ikäänkuin samalla tavalla kuin maitohappobakteerit suolistossa, eli tuo hyviä mikrobeja iholle joka saa sen tasapainoon. Ne ovat auttaneet itseäni pitämään ihon todella rauhallisena enkä ole saanut yhtään ruusufinninäppylää enää pitkiin aikoihin vaikka olen ollut auringossakin. Laitan tähän loppuun linkit jutuista, joita olen kirjoittanut näistä tuotteista mikäli haluat lisätietoa. Googlaamalla löydät varmasti paljon muitakin probiootti-tuotteita, sillä ne ovat nyt todella suosittuja.
   Ja vielä yksi asia, olen ravannut ihotautilääkärillä ja viimeisin määräsi reseptivoiteen Soolantra ja sanoi että se on paras hänen kokemuksensa mukaan – ja se toimi itsellä niin että sain näppylät pois.
   https://sopusointuja.com/probioottinen-esse-ihonhoito-kokeilussa/https://sopusointuja.com/skincitylta-herkalle-iholleni-sopivat/
   Toivottavasti saat ihosi rauhoittumaan!
   Terveisin, Maarit

Leave a Reply