Kauneus ja hyvinvointi

Probioottinen Esse -ihonhoito kokeilussa

10 Comments

 1. Nannuska

  Minulla couperosaa poskilla ja Essen sensitive-sarja on tuttu. Käytin muutamia talvia sitä ja protect-ja repair oilia, olin tyytyväinen sarjaan. Sitten kokeilin kotimaista Flow-sarjan ruusu-sekä probioottista kamomilla vettä, hyaluroni/probioottiseerumia ja siihen päälle Arctic oilia. Käytin sitä nyt talven ja omalla ohuella kuivalla ihollani se on toiminut hyvin. Essen sarja on laajempi mutta Flow on edullisempi ja kotimainen.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei, kiva kuulla kokemuksestasi ja hienoa että löytyi myös kotimainen ratkaisu. En ole kuullut siitä aiemmin, joten pitääpä käydä lukemassa. On hyvä, että löytyy myös edullisemman hintatason ratkaisuja. ?

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Kuulostaapa hyvältä ihonhoitosarjalta. Itselläni on poskissa couperosaa ja ihoni on myös iän myötä tullut todella kuivaksi, joten tällainen herkälle iholle tarkoitettu sarja kuulostaa kyllä juuri sellaiselta josta minunkin ihoni hyötyisi.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ihon kuivuminen ja ohentuminen on niin tyypillisiä iän mukanaan tuomia juttuja. Niille ei voi mitään mutta onneksi on monenlaisia hoitotuotteita mitkä auttavat pitämään sen pehmeänä. Tärkeintä on että hoitaa 🙂
   Ihanaa viikonloppua Outi sinulle <3

 3. JonnaH.

  Essen Sensitive -sarja on ihan mun lemppari. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Uskon, niin on minunkin – se tunne kun aloitat iltaisin sillä ihanan tuoksuisella puhdistusemulsiolla… Just love it!

 4. Sigrid Klede

  Dear Maarit, I have to admit, I don't know anything about probiotic cosmetics. With cosmetics at all, although when you are over 50 it would gradually be time to give your skin more attention. I find your post very interesting and I will delve into the topic a little more, especially what is available on the German market. I don't know Esse. And I agree with you when you write that the microsystem in the colon influences many other things in our body. Also a very interesting topic.
  Have a nice weekend and a big hug
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Dear Sigrid, thank you so much for your comment. I think Esse may be on the German market as it's not a new brand and comes from South Africa. The more I have read the more I believe in that human is a wholeness – it's really so interesting.
   I wish you a nice and relaxed weekend,
   Maarit

 5. Tuuli x Lumo Lifestyle

  Uudet ihonhoidon innovaatiot ja filosofiat ovat kiinnostavia.

  Oma ihoni on ainakin toistaiseksi ollut vahva ja se kestää myös hyvin kokeiluja erilaisilla tuotteilla. Entinen rasvoittumiseen taipuva sekaiho on kuitenkin nykyisin selvästi kuivempi ja vaatii kosteuttavammat tuotteet.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on totta ja entisten korkean teknologian tuotteiden rinnalla nämä ovat niin kiinnostavia.
   Olen huomannut saman ja kosteutus on mielestäni se kaikkein tärkein juttu, tärkeämpi kuin kiinteytyskin.

Leave a Reply