Yleinen

Pranburi – koska näemme taas?

6 Comments

 1. Sari Riekkola

  Upean näköinen paikka ja ihanan rauhallista tuolla, oiva vinkki matkailijoille, jotka ovat nähneet jo paljon ja kaipaavat rauhaa. Me emme ole käyneet Thaimaassa koskaan, kovasti haluaisin, mutta mieheni ei jaksa pitkiä lentoja.
  Kivaa, kun sait tehdä jutun tuohon lehteen.

  Aurinkoista viikkoa! <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   No voi harmi! Lennot ovat usein yölentoja ja ne menevät yllättävänkin hyvin, kun välillä on ruokailua, sitten leffan katsomista ja vähän torkkumista, ja sitten onkin jo aamiainen 🙂 Rauhallisuutta kaipaa nykyään enemmän ja enemmän – iän myötä. Mukavaa viikonloppua!

 2. Anonyymi

  Kotiblogilehti täytyy ostaa,niin saa fiilistellä upeilla matkakuvilla. En muista lähivuosina olleen näin kylmää kevättä. Joka päivä tuulee kylmästi puhumattakaan yöpakkasista. Missä se aurinko ja lämpö viipyy… Kaikesta huolimatta oikein mukavaa viikonloppua :D. /t. Helena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sanos muuta, tänään piti olla viikon lämpimin päivä ja ainakin täällä lännessä tuuli on tuonut meren suunnalta vielä hirveän kylmää ilmaa. Oikein hirvittää, miten lyhyeksi tuleva kesä voi jäädä…Mutta yritetään elää hetkessä ja nautitaan näistä päivistä 🙂 Iloa viikonloppuusi!

 3. KastehelmiB

  Oioioijoo… Thaimaa on suosikkini. Luin jo aiemmin postauksesi Pranburista, jo silloin katselin kuvia ihastuen. Hotelli näyttää juuri sellaiselta kuin Thaimaan lomalla pitääkin. Yritän nyt pitää tämän kohteen muistissa seuraavaa Thaimaan matkaa varten. Alku vuodesta olin Khanomissa ja Koh Samuilla, hyviä kohteita nekin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Koh Samui onkin tuttu, mutta Khanom on ihan tuntematon – pitääkin mennä katsomaan netistä. Mukavaa viikonloppua!

Leave a Reply