Yleinen

Polkua pitkin paratiisiin

10 Comments

 1. Tuija

  Oi, miten ihana paikka! Täytyypä vinkata hesalaistyttärellemme!T eilläkin ihana aurinkoinen sää. Meillä harmaistakin harmainta. Hyvää alkavaa viikkoa! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Paikan tarkka nimi on Störsvik ja sillä kannattaa hakea ajo-ohjeita. Nyt on täällä taas ihan harmaa aamu – Valoisaa viikkoa siitä huolimatta! terkuin Maarit

 2. Riitta

  Oli kyllä superkaunis viikonloppu, mutta jisses että oli jo kylmä! o_O Talvi tuntuu tulleen ryminällä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ja nyt pitää lähteä liikenteeseen, vähän jännää noi kesärenkaat…

 3. Celia C/ good to be home

  Termospullo on hyvä merkki – aikaa pysähtyä ja nauttia 🙂
  Olisipa vielä lisää aurinkoisia viikonloppuja luvassa…

  1. Maarit / Sopusointuja

   Se on meillä vakiovaruste – rakastan kahvihetkiä! Ilma muuttui ihan pilviseksi sunnuntain jälkeen ja nyt on jopa luntakin odotettavissa etelään. Tästä se taitaa alkaa taas 🙁 Silti mukavaa viikkoa sinulle!

 4. Johanna - Home at beach

  Ihanan näköinen paikka, täytyypä laittaa retkilistalle ylös paikannimi.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Suosittelen lämpimästi! Sinne kävely parkkikselta ei ole liian pitkä, jos haluaa tehdä vain pienen retken.

 5. Marja T

  Todella kauniita paratiisikuvia olit ottanut. Meri on sellainen elementti, että sitä voisi tuijotella vaikka kuinka kauan. Näihin ensimmäisiin kirpeisiin säihin on taas totuttelemista. Kroppa ei meinaa pysyä perässä. Suklaakakku oli nami-nami hyvää. Sen kanssa oli vadelmia. Kiitos reseptistä. Ostin Essencen huultenrajauskynän. Se on todella hyvä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Marja! Mullakin oli alussa todella kylmä, kun lähdettiin liikkeelle. Ei sitä ymmärtänyt ulos katsoessaan, että pitääkin ottaa astetta paksummat kamat päälle. Se kakku on meillä vakileivonnainen aina synttäreillä, joulupöydässä ym ja siskoni tekee sen/ne aina; kaikki odottavat sitä vesi kielellä ;o) Kiva, että sinäkin tykkäsit kynästä!

Leave a Reply