Yleinen

Pienet juhlat ja vuoden ensimmäisen päivän mietteitä

16 Comments

 1. Marita

  Ihanaa ja valoisaa uutta vuotta 2019 sinulle ja blogille!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Marita – toivotan sinullekin kaikkea hyvää tälle alkaneelle vuodelle!

 2. tuulanneli

  Ihania uuden vuoden aaton tunnelmia. Me olemme kanssa usein viettäneet uudet vuodet ihan kahdestaan juuri hektisten työkiireitten takia. Olemme muutaman kerran olleet ystävien kanssa juhlimassa ja lähteneet ensimmäisenä juhlista pois väsymyksen takia. Joulu ja välipäivät ovat vaan niin kiireisiä kaupan alalla.

  Olen kanssa ollut muutaman kerran Alpeilla laskettelemassa ja minulle kanssa mäet olivat vähän liian isoja. Jalat olivat totaalisesti hapoilla päivien jälkeen. Maisemat ovat kuitenkin hulppeat!

  Kivaa alkanutta uutta vuotta sinulle 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pitään juhliminen verottaa aina seuraavaa ja jopa seuraavaakin päivää – eli ei se lepoa tue 🙂
   Juuri niitä Alppien maisemia kaipaankin niin kovasti, ja olenkin ehdottanut, että voisimme mennä sellaisena vuodenaikana sinne, että voi vaeltaa niissä maisemissa.

   Samoin sinulle Tuula <3

 3. Tuija

  Olipa mukava saada jakaa uuden vuoden mietteesi. Meillä oli hiljaista ja rauhaisaa. Ruoka ei vieläkään maistu toipilaalle eli hän tyytyi sosekeittoon ja minä puolestani pyöräytin pannulla nopean kasvishöystön, joka maistui viinilasillisen kera täydelliseltä.
  Teillä on herttainen kihlamuisto. Alpit ovat tulleet tutuiksi ikuisuus sitten interrail -matkalla kauheassa ukkosmyrskyssä, kun salamat sinkoilivat vuorlta toiselle ja me hytisimme läpimärässä teltassa ensin käveltyämme väärään suuntaan puoli tuntia. Siinä me punnitsimme, että tuleeko meille yhteistä elämää. Tulihan tuo.
  Onnenkipunoita alkaneeseen vuoteen blogiystäväni! Halauksin Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tuo tauti on oikea vihulainen – ja se kuvotus kun saattaa kestää päiviä. No, saattaa lähteä kilo-pari jos on tarvetta sellaiselle. Pikaista paranemista toipilaalle!
   Ihana muisto ja juuri tuollaiset sattumukset auttavat niitä jäämään paremmin muistilokeroihin. Kun blogiasi seuraa, niin taisi tulla vielä ihan kivakin yhteinen elämä 🙂

   Kiitos Tuija samoin, on ollut ihana tutustua – vaikkakin somen välityksellä <3

 4. Lady of The Mess

  Tunnelmallisia kuvia – ja vaikka tänä aamuna vannoin, että nyt on herkuteltu tarpeeksi, on pakko käydä tuo kakun resepti kopsaamassa. Ihan vaan pahan päivän varalle;)
  Onnellista ja hyvää uutta vuotta sinulle ja läheisillesi, Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, mutta veikkaan, että jäät koukkuun… 🙂

   Kiitos paljon Lady – samoin sinulle <3

 5. Tuuli x Lumo Lifestyle

  Onnekasta, energistä vuotta 2019.

  Kihlajaismuisto toi omani mieleen; kihlautuminen siirtyi kuukaudella kun olin juuri kriittisellä hetkellä vinkaissut olon olevan huono. Olimme Puolan ja Baltian matkalla ja sairastunut kampylobakteerista. Mies kertoi vasta kun kotona kosi kun olin parin viikon sairastelusta toipunut.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hih! Siinä olisi voinut käydä niinkin pahimmassa tapauksessa, että hihkaisusi olisi ymmärretty väärin… Kiva muisto silti ja on jäänyt varmasti erikoisena tapahtumana mieleen.

   Kiitos samoin Tuuli! <3

 6. KastehelmiB

  Upeaa uutta vuotta ja kiitos menneen vuoden kirjoituksistasi. Blogissasi on kiva käydä vierailulla. Pizzalla mekin aloitimme uuden vuoden ja hyvin rauhallisesti kaksistaan. Koti ja kotona puuhastelu on minullekin tärkeää, en välitä juhlimisesta. Samoin luonto ja kävelyretket uusissa paikoissa (niitä löytyy aina). Toivon tältä vuodelta, että aikaa löytyisi enemmän omiin puuhiin. Upeita, tunnelmallisia kuvia olet ottanut.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon! Sinun blogisi kuuluu myös suosikkilukemistooni – kiinnostavia aiheita, ihanasti jalat maassa kirjoitettu tyyli ja upeat kuvat. Tuo oman ajan järjestäminen on jatkuva haaste, muistan sen niin työelämän ajoilta. Iltaisin oli aina niin väsynyt, että piti levätä hetken ja sitten jo ilta olikin pitkällä.
   Toivon sinulle ideoita ja ajatuksia miettiä, miten saat järjestettyä enemmän omaa aikaa <3

 7. Celia C / good to be home

  Hi-hii, taas jotain yhteistä. Me ollaan myös huonoja juhlijoita/ valvojia. Tavallisesti olemme kaksistaan uutena vuotena ja käymme katsomassa lasten ilotulituksen klo 18 (!), sen jälkeen syömme ja kilistämme ja sitten ajoissa nukkumaan. Tänä vuonna ystäväpariskunta oli meillä, muuten oli sama ohjelma 😉
  Yhteistä on myös tuo innottomuus lasketteluun – mies on aivan eri tasoa, tosin vanhemmiten ei ole enää ollut innokas hänkään. Kihlauksenne rannalla kuulosti siis korvaani paljon paremmalta kuin korkealla vuorella…
  En myöskään ole lupauksien perään vaan samalla hyväksi havaitulla linjalla jatketaan.
  Onnekasta uutta vuotta toivottaen, C

  1. Maarit / Sopusointuja

   No todellakin! Meillä tosin on niin, että mies kyllä jaksaa valvoa – ja valvookin kun ollaan jossain. Mutta onneksi kaikki ystävät tuntevat minut eikä tarvitse nolostella asian kanssa. Itse asiassa silloin jaksan valvoa paremmin, kun vaikkapa pelataan jotain tai jos otan väliunet, heh.
   Rauhallisin elein uuteen vuoteen – tuttuja polkuja kulkien. Onnea ja iloa <3

 8. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Sama täällä, valvominen on vuosi vuodelta vaikeampaa ja mukavuudenhalu menee juhlimisen edelle, useimmiten.
  Onnea uuteen vuoteen Maarit ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Näin se menee, onneksi voi tehdä tässä iässä sitä mikä tuntuu itsestä hyvältä.

   Kiitos samoin sinulle <3

Leave a Reply