Yleinen

PHformula pinnoitushoito – tehoa täynnä ja apua punoitukseen

6 Comments

 1. Riitta

  Kuulostaa (ja tulokset näyttävät myös) tehokkaalta hoidolta! Laitan korvan taakse, mullakin on helposti punoittavat poskipäät, joihin olisi kiva saada apua. Just nyt en uskalla kokeilla uutta/mennä tehohoitoihin, siitepölyallergia on tehnyt ihosta todella reaktiivisen ja superaran.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ymmärrän, kannattaa olla varovainen ylipäätänsä silloin, kun iho ei ole normikunnossa. Ja jutella ensin asiasta hoitajan kanssa. Tätä hoitoa pidetään yhtenä tehokkaimmista ja tuloksellisimmista ilman neuloja ja vastaavia.

 2. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Saattaa olla että jossain vaiheessa olenkin, vielä ei ajankohtainen. Mukava yhteistyö!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kannattaa pitää korvan takana. Itse en ole halunnut lähteä neulauksiin tai muihin vastaaviin, joten tämä on hyvä
   vaihtoehto.

 3. Tiia Koivusalo

  On hoitoja ja on hoitoja, mutta ph-formula hoidon jälkeen tulokset ovat todella pitkäkestoisia ja silmin nähtävissä. Ainoa hoito, jonka nimeen vannon.

  Aurinkoa viikonloppuun <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   No se tuli nyt niin painavasti, että uskotaan! 🙂 Olen kyllä samaa mieltä, olin ja olen hämmästynyt, että iho on niin heleä. Sen huomaa just niin, että ohuen seerumimeikkivoiteen peitto riittää hyvin ja hoidettu iho kuultaa sieltä läpi. Tosin, niin kuin kuvastakin näkyy, mulla on valtavasti luomia ja muuta, mutta mulla ei ole tarvetta yrittää peittää niitä. Silloin peittyy heleyskin.

   Lämpöistä viikkoa sinne! <3

Leave a Reply