Yleinen

Personal Shopper – vinkkejä tyyliin ja vaatekaapin sisältöön

23 Comments

 1. Maiju

  No Wau! Jakkuasu näyttää todella hyvältä! Juuri tuollaiselle avulle olisi tarvetta: kaappi vaatteita täynnä, mutta ei useinkaan mitään päällepantavaa?.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tämä oli ihan huippujuttu ja auttoi avaamaan silmiä. Kaapissa oli muutama sellainen, mitä olen säilönyt ja säilönyt ja niihinkun Ulla sanoi, että laita pois, luovu ja anna tilaa sitten joskus jollekin muulle.

   Voisi olla niin sunkin juttu, joka rakastat vaatteita ja pyörit bisnesmaailmassa.
   Äitienpäivä tulossa…vink vink! 🙂

 2. KastehelmiB

  Voi että kun kiva kirjoitus ja sain paljon ajattelemisen aihetta. Tuollainen päivä olisi tosiaan tarpeen minullekin. Koko talvi on menty housut – neule linjalla. Olen täysin kyllästynyt jakkupukutyyliin. T-paidalla mustan jakun luonne muuttuu paljon rennommaksi. Näyttää kivalle ja aion kokeilla tuota.

  Yleensä käytän töissä paljon mekkoja, mutta tänä talvena ei nekään ole innostaneet. Olen jotenkin ihan lukossa pukeutumisen suhteen. Aamuisin on tosi hankala löytää mitään kivaa päälle ja sitten koko päivän on vähän epävarma olo.

  Sun vaatekaappi näyttää tosi inspiroivalle ja osaat upeasti yhdistellä vaatteita ja asusteita. Jään odottamaan uusi asupostauksia, jospa niistä poikisi jotain vinkkejä omaan pukeutumiseenkin. Kiitti tästä!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Housut-neule on ollut mullakin se helppo ja nopea – sillä on käyty kaupassa ja kylässäkin, ja siitä halusin eroon koska se alkoi tuntua kovin tylsältä. Olen jo keksinyt monenlaisia ratkaisuja itsekin. Tästä lookista on helppo aloittaa, t-paitoja kun varmasti kaikilla on kaapeissa.
   Oletko kokeillut katsella iltaisin vaatteita valmiiksi? Mulla on tapana tehdä niin edelleenkin, kun olen lähdössä heti aamusta liikkeelle. Jos jättäisin aamuun, saattaisi päälle sujahtaa taas farkut ja neule, hih.

 3. tuulanneli

  Mielenkiintoinen postaus!

  Minun hyvä ystäväni tekee myös näitä vaatekaappien putsauksia. Kati on meidän vaasalaisten tyylilady ja muotinäytösten koordinaattori. Olen tehnyt Katista jutun kolme vuotta sitten teemalla stailistin vaatekaapilla. Olemme muutaman kerran puhuneet vaatekaappini tutkimisesta mutta jättäneet sen sitten tekemättä.

  Ehkäpä meidän pitäisi Katin kanssa tutkia tai ehkäpä ei? Olen taas tässä pari viikkoa myynyt vaatteitani kirpparilla ja vaatekaapissa on jälleen tilaa ihanille kevätuutuuksille!

  Hyvä tyylilook tuo rock-henkinen kokonaisuus!!!!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiinnostavaa, menenpä kaivamaan tuon jutun; ne on aina niin herkullisia aiheita nähdä miten he itse pukeutuvat. Olin itse ottanut kirppikselle jo muutamia vaatteita talven mittaan, mitkä laitan myyntiin, joten montaa ei lähtenyt enää. Aina sitä tulee hankittua jotain kausiuutta – ei luonnolleen mitään mahda 🙂

   Sinulla on hyvä tyyli ja aina niin kivoja vaatteita <3

 4. Annukka

  Kiva ja mielenkiintoinen postaus Maarit.

  Musta tuntuu, että vaikka laittaisit päällesi mitä, näytät aina niin hyvältä. Justiin sellaiselta rennon tyylikkäältä, joka itsekin haluaisin olla, mutta kun en ole. Kaikki mun mieluisimmat ja eniten käytetyt vaatteet on peräisin urheiluliikkeistä ja niistä ei kovin kummoista tyyliä taiota. Tai sitten mulla on iänikuiset tummansiniset Frequentin luottopökät (ihan parhaat ohuet stretch-farkuntapaiset, joissa on tosi leveä joustava, mutta napakka resori vyötäröllä) ja sen kanssa yleensä valkoinen tiukahko T-paita ja joku tummansininen neule- tai muu jakku. Ihan kivat joo, mutta joka päivä on liikaa.

  Ja niin mahtavasti kuvailtu tämä "En halua olla lady, tätimäinen enkä bisnes. Reipas ja ajan hermolla oleva." Just niin! Sellainen itsekin haluaisin olla, mutta olen korkeintaan reipas :).

  Ja hyvin sopii sulle myös tuo musta jakku ja kaikki, mitä sen kanssa yhdistelitte. Ja jos oikein muistan, niin me ollaan ihan samanmittaisia (olen 162 cm) eli ihan normaaleja tosiaan :).

  Culottesit ei kuulu mun suosikkeihin, mutta voi olla, että kuljen niin paljon jälkijunassa taas kerran, että innostun niistä sitten kun niiden aika on auttamattomasti ohi. Olen enemmän kapeiden housujen ystävä.

  Tää oli kiva. Ulla saisi tulla mielellään räjäyttämään mun vaatekaapiin taivaan tuuliin 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon Annukka ja nyt kyllä vähän punastuttaakin. Sinä olet urheilullinen ja liikut paljon, joten se on luonnollista että pukeudut urheilullisesti. Kun olen kotona ja käyn vain kaupassa ja muuta, niin vetelen kyllä edelleen ihan onnellisena farkuissa ja neuleessa. Käytännöllisyys ennen kaikkea 🙂
   Kuvan 'nahkahousut' kaipaavat kyllä päivitystä, sillä ne on jotenkin kutistuneet kaapissa ja täytyisi löytää jostain kuminauhavyötärölliset, mitkä olisi myös päällä mukavat. Joten ymmärrän hyvin sun luottopökien suosion 🙂
   Ihan yhtä pitkiä ollaan! Nyt pitääkin alkaa käyttämään positiivisempaa ilmaisua tuosta pituudesta. Kannattaa kokeilla culotteseja, ne on kyllä aika mukavat jalassa ja se kun ne on vain nilkkapituiset (tai inasen lyhyemmät) tekee niistä monikäyttöiset ja nehän leveimmillään näyttää vähän hameelta, mutta reippaammalta.
   Kyllä Ulla hoitaa!

 5. Outi Krimou/Outi's life

  Voi miten kiva postaus. Ihanan rokahtava asu ja sopii sinulle hyvin. Sinulla on niin uskomattoman upea kroppa, että minun mielestäni kaikki näyttää hyvältä sinun päällä.
  Kivaa keskiviikkoa sinulle Maarit ❤️

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos niin paljon Outi-muru <3 Ihan rokkimummoksi tässä alettiin :o)
   Kivaa iltaa sinulle!

 6. Celia C / good to be home

  Aivan herkku postaus! Tykkäisin niin tehdä "ullanhommaa" ja kulkea ihmisten kaapeilla tai heidän kanssaan kaupassa vaateostoksilla. Paljon enemmän kuin ostamassa itselle jotain 🙂 Eli varmaan olen sokea omalle pukeutumiselle, mutta mukamas näen heti, mikä sopisi jollekulle toiselle…
  Hyvät vinkit ovat aina tervetulleita – pari vuotta sitten kävin kesäyliopiston Stailaus-kurssin ja monta perusasiaa aukeni kyllä silloin.
  Komppaan myös edellisiä – sinulle tuntuu sopivan kyllä ihan kaikki, mitä päällesi puet 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Minustakin tuntuu, että sillä aluella olisi hommia vaikka kuinka – ja sen sanoinkin Ullalle. Niin moni valittaa sitä samaa, että aina samaa… Voin kuvitella, että oli kiinnostava kurssi ja myös ihan omaksi iloksi varmasti hyödyllinen. Luulisin, kun nyt olen pohtinut tuota yhdistelyasiaa, että tärkeintä on se riko kaava -ohje. Kuten jo aiempaan kommenttiin laitoin, sorruin aina niihin samoihin farkut ja neule -asuihin.
   Kiitos paljon Celia ja ihanaa iltaa sulle <3

 7. Riitta

  Sulla on aina kauniita, "omannäköisiä" asuja, mutta aivan varmasti ulkopuolisen silmistä on hyötyä. Ullan ehdottama asu on tosi jees, ja ehdottomasti pehmeämmillä, ruskeilla mokkanilkkureilla!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Enemmän kuin olisi osannut kuvitellakaan – ja mikä musta oli tärkeää, ei niitä yhdistelmiä työstetty hiki hatussa vaan just se 'riko kaava' oli se juttu. Ne mustat olisikin tehneet siitä ihan eri tyylisen, naisellisemman – on se joskus vähästä kiinni!

 8. Tiia Koivusalo

  Näytät ihanalta ja tuo rock henkinen asu on ihan mieletön sun päällä. Pus viikkoon Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Rock-mummo kiittää <3 Ne housut on vaan niin tiukat, että pitää löytää uudet, missä on parempi olla…
   Ihanaa iltaa Tiia <3

 9. Taru

  Upea asu tuo bleiseri ja nahkahousut yhdistelmä <3 Kivaa viikkoa!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitti – ja ajattele miten yksinkertainen ja reipaskin.
   Samoin sulle Taru <3

 10. Suvi Cederberg -blogi

  Ihana postaus!
  Harkittujen hankintojen tekeminen, virheostosten minimoiminen ja yhdisteltävyys. Naulan kantaan! Nämä ovat tavoitteet myös omalla kohdallani.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Suvi 🙂
   Kun pystyisi vain noudattamaan näitä kaikkia! Mulla on ollut jo käsissä pari vaatetta kaupassa, mutta olen kiltisti pistänyt ne takaisin – opit meni perille… Oikeasti mietin niiden kohdalla, että mulla on jo vastaavan tyyppinen enkä tarvitse uutta väriä vaikka olikin kauniita.

  2. Kotonainen

   Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 11. Tuija

  Hyvännäköinen nainen olet! Sinun olemustasi pukee monenlainen. Kevättä kohti! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Nöyrä kiitos Tuija, ilahdutit iltani <3

Leave a Reply