Kauneus ja hyvinvointi

Pehmeämpi ja kauniimpi iho – nyt on aika päivittää hoitotuotteet

15 Comments

 1. Riitta

  Lieracin naamio kuulostaa superhyvältä, samoin veikkaan, että BTB13:n B-vitamiinivoide voisi sopia minulle. Kiitos vinkeistä siis!

  Juttuidea: miten hoitaa ihoa syksyllä ja talvella ulkoillessa, esim. juostessa. Pestäkö meikit pois ennen kuin lähtee lenkille, vai suojaisiko kevyt meikki ihoa? Mitä puhtaalle iholle kannattaa laittaa, vai laittaako mitään?

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva juttuidea, mikä varmasti kiinnostaakin monia. Enpä ole muuten tullut oikeastaan ajatelleeksikaan sitä tarkemmin, joten voisikin olla hyvä perehtyä siihen 🙂

 2. leenariikkala

  Huomasin saman, iho oli heti kuivemman tuntuinen, kun mittari meni nollaan. Täytyy lisäillä sisäisiä öljyjä myös ja vettä, mutta kosteutusta ja hoitoa taas tehostettava purkkien puolelta. Nyt tuollainen retinol -kuurikin olisi hyvä, koska etelänmatkoja ei ole tiedossa. Onko suositella hyvä entsyymikuorinta?
  Näytät muuten superhehkeältä!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi kiitos Leena niin paljon 🙂
   Olikohan meillä puhetta camelina-öljystä – siis sisäisesti nautittuna? Sen sanotaan alentavan myös kolesterolia ja on muutenkin hyvä.
   Mulla on nyt ollut pitkään BTB13 entsyymikuorinta käytössä ja olen siihen tosi tyytyväinen. Iho on heleä ja kirkas kuorinnan jälkeen.

  2. leenariikkala

   Kiitos, täytyy testata tuo kuorinta. Camelinasta oli puhetta, sitä otan lusikan päivässä ja kaikennäköisiä hyviä öljyjä lisäilen näin talven tullessa ja avocadot, pähkinät, rouheet jne. Tuntuu kyllä ihossa.

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Kyllä nämä säät vaikuttaa minunkin ihooni. On pitänyt lisätä syväkosteuttavia tuotteita ja kosteuttavia naamioita ihonhoitoon.
  Hyviä tuotteita olit tähän kerännyt! Ihanaa torstaita sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kosteus ja kosteuttaminen on mullakin yksi avainjuttuja ja sitä iho myös kaipaa. Joskus myös ihan rasvaa tai öljyäkin. ja sen tosiaankin huomaa kun iho saa tarvitsemansa.
   Ihanaa syysviikkoa Outi <3

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kiitos vinkeistä! Juuri pari päivää sitten mietin, että ainakin osa hoitotuotteista täytyy nyt vaihtaa kosteuttavampiin ja/tai hoitamapiin. Kesällä selviää keveillä tuotteilla, mutta nyt iho tuntuu imaiseva kaiken kosteutuksen hetkessä ja hetken päästä iholla tuntuu jo kuivia alueita. Mm. nyt käyttämäni ihana "kesäseerumi" menee nyt talviteloille ja palaa hoitorutiineihin keväällä.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin tuttuja tilanteita ja tuntemuksia, ja nyt ollaan vasta kylmän kauden alkuvaiheessa. Myös kuiva huoneilma ja lämmitys kuivattavat ihoa selvästi.
   Voisin kuvitella, että myös öljy kannattaisi ottaa ohjelmaan, ainakin iltaisin ja niihin kaikkein kuivimpiin kohtiin.

 5. Anonyymi

  Olen onneton ihon hoidossa. Putsaan kyllä päivittäin ja käytän kosteusvoiteita. Mutta seerumit, naamiot jne… sitten tuntuu monimutkaiselta. Toivoisin talvi-ihon hoitoon yksinkertaiset ohjeet hyvillä tuotteilla. Ikää jo 64, joten hehkua pitäisi saada 🙂 terv. Aulikki

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hei Aulikki, kiitos toiveestasi – tämä on myös sellainen aihe, mikä on varmasti monia kiinnostava ja nimenomaan yksinkertainen tapa hoitaa ihoa. Se ei ole ollenkaan monimutkaista ja usein mietinkin sitä, että ehkä se tarjonnan ja vaihtoehtojen määrän suuruus tekee siitä niin monimutkaisen tuntuisen.
   Mukavia syyspäiviä sinulle!

 6. Sigrid Klede

  Dear Maarit, you gave great tips and recommendations in your post. And you're so right, now it's time to change the skin care, the light summer fluids are no longer enough for our skin. I also wrote a post about it.
  Greetings Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hi Sigrid, I have to read your post – so interesting to see your point of view 🙂 It's so obvious that changing the skin care products in fall/winter time means a lot to our skin, it looks and feels so much better.
   Have a lovely week 🙂 Maarit

 7. Tiia Koivusalo

  Ihania tuotteita kaikki ja ihastuin totaalisesti tuon Shiseidosarjan seerumiin. <3

  Kaunista tulevaa viikkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Uskon niin siihen, että monilla sarjoilla on erinomaisia tuotteita, olipa lupaukset niin tai näin – tärkeintä on silti että sopii omalle ihotyypille, pitää tuoksusta jne ja sitten säännöllinen hoito. Sinun ihosi näyttää aina niin hyvältä 🙂
   Ihanaista viikkoa Tiia <3

Leave a Reply