Yleinen

Päiväreissulla Tallinnassa – joulufiilistä metsästämässä

10 Comments

 1. Kotonainen

  Joulutunnelma alkaa ainakin täällä olla valloillaan. Loma alkoi muutama tunti sitten, viimeisetkin joululahjat on ostettu, valmistelut joululeipää lukuunottamatta tehty. Vaikka nautinkin joulun suunnittelusta ja valmistelusta niin silti tämä hetki, kun kaikki alkaa olla valmista, on aina yhtä ihana.
  Kaunista joulua teille <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kuulostaa hyvältä, työt tehtynä suunnitelmallisesti ja nyt voit ottaa rennosti.
   Nautinnollista lomailua ja suloista joulua Suvi! <3

 2. Celia C/ good to be home

  Aika hyvällä mallilla, osa kaloista on vielä kaupassa. Mieheltä tuli juuri viesti, että enää 60 kalatiskillä jonossa edellä (oli ollut 120)…
  Minä paistan vielä yhden laatikon tänään ja ehkä siemennäkkäreitä, jos jaksan. Muuten ollaan kyllä jo fiilistelyn puolella 🙂
  Toivottavasti köhät helpottavat siellä. Ihanaa joulua täältä toivottelen <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Auts. Tuo jonottaminen on raskasta puuhaa. Tiedätkö, välttääkseni jonotusta ostin jo alkuviikosta lohet savustusta varten ja laitoin ne näiksi päiviksi pakkaseen. Minäkin paistoin tänään näkkäriä pari pellillistä viemisiksi, se on kyllä suurta herkkua. Köhä tuntuu vain pahenevan, mikä kyllä ärsyttää ja väsyttää niin vietävästi.

   Ihanaista joulua sinullekin <3

 3. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Tallinnassa on ihastuttava joulutunnelma. Olen ollut viimeisen kuukauden sisään kaksi kertaa Tallinnassa, mutta töiltäni en valitettavasti ole ehtinyt lainkaan vanhaan kaupunkiin tai Rotermannille joulutunnelmaa aistimaan.

  Levollista joulun aikaa❤

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olin aina haaveillut Tallinnan joulun näkemisestä ja se oli kyllä sen arvoinen, mutta tällainen lyhytkin visiitti riitti hyvin.
   Rentouttavia joulunpyhiä sinulle <3

 4. Marja T

  Kauniita kuvia olet ottanut Tallinnassa. Montako kuvaa otit siellä kun noin monta hyvää otosta sait? Mäkin olen joskus kuvannut Tallinnan pastellinvärisiä taloja ja pikkukatuja. Tein tänään vohvelikuppeja joulunajan jälkiruokia varten. Toivottavasti sun köhä paranee ja pääset nauttimaan jouluruuista ja tunnelmasta.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos paljon! Nyt en ottanut kovinkaan paljon, olisikohan niitä ollut viitisenkymmentä. Onnistuminen on niin paljon kiinni valosta ja nyt se oli sopiva. Oi, leivonnaisesi kuulostaa herkulliselta!
   Tunnelmallista joulunaikaa sinulle!

 5. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja

  Käytiin viikko sitten Tallinnassa ja meillekin sattui kiva raikas talvisää. Kauniita kuvia olet ottanut, oikein rentouttavaa joulun aikaa ♥

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Maiccu! On se suosittu matkakohde, tuntuu että yksi jos toinenkin oli käymässä siellä joulun alla.
   Leppoisaa loppuvuotta sinulle!

Leave a Reply