Reseptit

Päivän klassikkomenu: osso bucco ja sahramiriisi

10 Comments

 1. Tuija

  Tuontapaisia aterioita olen syönyt lapsuudenkodissa. Viimeksi punaista lihaa on ollut lautasellani yli 22 vuotta sitten. Lisukkeet saattavat päästä kokeiluun. Olen ihastunut kaurariisiin, jossa reilusti kevätsipulia tai tilliä. Se maistuu hyvin kalan ohessa. Makoisaa helmikuun loppua! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tämä on todellakin perinteinen resepti 🙂 Kaurariisi kuulostaa kiinnostavalta, enpä ole kokeillut ja kevätsipulilla aateloituna – nam!
   Maaliskuun valoa sinulle!

 2. Sigrid Klede

  I love Ossobucco dear Maarit, but haven't yet eaten beetroot with it. I will try it next time.
  Warm hugs
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Beetroot is surprisingly fresh and sweet when grated 🙂
   Have a nice spring week Sigrid,
   Maarit

 3. Margit

  Voih! Tuli mieleen meidän yhteiset 50 v juhlat. Järjestettiin ystäväperheille ja ystäville synttäri-illalliset. Tein pääruuaksi osso buccoa viinikastikkeessa ( vitsaillen Uuno Turhapuron toivetta paremmaksi ateriaksi). Myöhemmin olen tehnyt sitä hirvenpotkasta. Sinun reseptiä täytyy ehdottomasti kokeilla.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiva muisto :)ja varmasti herkullista myös hirvestä tehtynä. Ja viinikastike voisi sopia mainiosti tähänkin; olen tehnyt aiemmin vain kukkoa viinissä ja se on yksi maukkaimmista kanakastikkeista. Tämä justiin ruoanlaitossa on niin inspiroivaa, kun voi varioida kaikenlaista.

 4. Outi Krimou/Outi's life

  Mies on tätä meille valmistanut ja oli kyllä älyttömän hyvää. Sahramiriisi on niin herkkua, ollaan välillä tehty grillikanan kaveriksi. Ihanaa ja herkullista loppuviikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Pitääkin kokeilla tätä riisiä kanan kanssa! Ja kun taas pääsee reissuun, tuoda lisää sahramia matkamuistona…
   Aurinkoista viikkoa sinulle <3

 5. Tiia Koivusalo

  Aijai nam mitkä herkut ja niin upeat kuvat, kuten sulla aina. Rakastan kaikkia riisiruokia ja voisin elää riisillä. Tätä ruokaa ei ole tullut tehtyä naismuistiin, joten ihanaa kun vinkkasit ja vielä reseptin kera.

  Mitä mukavinta maaliskuun alkua Maarit ihanuus. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ainakin itse unohdan autuaasti monet hyvät reseptit, kunnes joku laittaa Instaan ja muistuttelee. No, ihmekö tuo kun maailma on täynnä kaikkia ihania ohjeita – ei ehdi eikä voi edes kokata kaikkea.
   Mukavaa viikkoa Tiia sinulle <3

Leave a Reply