Kauneus ja hyvinvointi

Onko ihosi samea, kuiva, eloton? 5 X tehohoito syysiholle

12 Comments

 1. HannaV

  Mun pitäis kyllä satsata kunnon seerumiin. Nuorena on iho pysynyt kun vieläkin saa näyttää yli nelikymppisenä papereita kaupassa mutta kyllä pientä sameutta alkaa olla huomattavissa… Pidän mielessä nämä kun lähden ostoksille ♥️

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ei siitä haittaakaan ole 🙂 Olen itse hoitanut aina säntillisesti ja edelleenkin ihoni on hyvässä kunnossa. Onneksi ei ole nykyään hinnastakaan kiinni, oikein hyviä löytyy monesta hintaluokasta <3

 2. JonnaH.

  Mulle taas silmänympärysvoide on melko turha, sille sopii sama paksumpi voide mikä kasvoillekin. Kesäisin usein laitan sy-iholle vain seerumeita, mutta talvella sitten tuhdimpia voiteita. Mutta näin ne makuasiat ihonhoidossa menee. 😀

  Ihanaa viikonlopun odotusta. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Luulisin että on kiinni myös ihosta, oma ihoni on hyvä mutta todella ohut – ja huomaan herkästi jos olen hoitanut huonosti tai on liian tujua tuotetta.
   Näinhän se on, jokainen löytää oman tapansa vuosien mittaan.
   Mukavaa sunnuntaita Jonna <3

 3. Outi Krimou/Outi's life

  Silmänympärysvoide ja kunnon seerumi ovat ykkösiä minullekin. Kun ilmat kylmenivät niin samalla alkoi minu ihoni kuivuminen ja kutina. Välillä kutittaa erityisesti jalkojen ihoa niin paljon, että on pitänyt oikein ottaa allergialääke avuksi ja sitten hurja määrä rasvaa ihoon. Nuorempana ihoni oli aivan erilainen ja onkin ollut kiva nyt löytää hyvät tuotteet oman ihon hoitoon.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Onpa hurjaa! Mutta on niin huojentavaa huomata että rasvaaminen auttaa, ja se usein helpottuu jo muutaman päivän kuluttua kun ihon pinta taas normalisoituu. Samat tuotteet ei tosiaan sovi vuodesta toiseen, kun iho muuttuu – täällä onkin juuri meille aikuisemmille sopivia ratkaisuja 🙂
   Mukavaa sunnuntaita sinulle Outi <3

 4. Tiia Koivusalo

  Jep kyllä on ja vielä punainen ja kuiva. Nuo Vichyn ja La Roche Posayn seerumit ovat rauhoittaneet ihoa kummasti.

  Sydämellistä sunnuntain jatkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Yhä enemmän omakin katse suuntautuu nykyään luomuun sekä apteekissa myytävään kosmetiikkaan; ja mainitsemasi seerumit ovat huippuja, myös kosteutuksen puolesta.
   Ihanaa uutta viikkoa Tiia <3

 5. Tuuli x Lumo Lifestyle

  Silmänympärysvoide on kyllä tärkeä, seerumi tulee kakkosena. BTB13 Moisture Recharge Eye Mask onkin ollut hyvä, silmät eivät käytä niin väsyneiltä ja silmänympärysiho turvonneelta.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Huomaan itsekin heti kiristävän ja epämukavan tunteen, jos silmänympärysvoide on unohtunut. Se näkyy melkeinpä heti myös ryppyinä, kun ovat kuivat. Minullakin on tuo naamio, on ihan huipputuote!

 6. Sigrid Klede

  Yes, now it is time to change the light summer cosmetics into richer creams and serums. I think, I will try the Vichy product, I can get it here in Germany too. Have a nice week dear Maarit.
  Best regards
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   This Vichy serum is really moisturizing in light gel consistence and you feel that not so much more is needed after that as it feels so soft. I think you will like it.
   Best regards and nice day,
   Maarit

Leave a Reply