Sisustus ja koti

Olohuone ja ripaus kevään vihreää

12 Comments

 1. Sigrid Klede

  Dear Maarit,
  I don't want to live anywhere where there are no seasons. I love the change as much as you do. And the light that falls into your living room is wonderful, a nice atmosphere with the flowers and plants, the cozy furnishing style and the great decoration. This is how a home must be.
  Best regards
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Dear Sigrid, Thank you so much. As to me, I admire your lovely loft home style.
   Different seasons is really our privilege. Let's hope we can enjoy real white winter also in the future. Now it looks fantastic with all this snow as last year we didn't have any.
   My thoughts are with you,
   lots of hugs,
   Maarit

 2. Anonyymi

  Ihana ja toivoa antava postaus sinulta. Kasvisikin voivat pimeän talven jälkeen hyvin.
  Olen löytänyt blogisi ja seuraan sitä mielelläni.
  Kello on jo paljon ja unirytmini on vähän sekaisin, mutta pitää nukkua tai yrittää nukkua aamulla pitkään näin eläkeläisenä.
  Mukavaa kauniin lumista talvenjatkoa sinulle!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos sinulle niin paljon ja miten kiva kuulla, että olet löytänyt tänne ja viihdyt blogini parissa.
   On ikävää, kun unirytmi on mennyt 'sijoiltaan' – itselläni on ollut taas suuria uniongelmia, mutta en pysty valvomaan, joten herään myös kukonlaulun aikaan 🙂 Toivottavasti saat nukuttua aamusta ja on se on näitä eläkeläisen parhaita puolia – elää omassa rytmissä.

   Ihania pakkaspäiviä sinulle!

 3. Sari/Casa Mimi

  Nyt on jotenkin ihana fiilis, lunta, valoa ja kunnon talvi. Olin aika onnellinen, kun käväisin pikaisen hiihtolenkin. Tuli sellainen olo, että nyt ei tarvitse odotella ja kiirehtiä tulevaa, on ihan hyvä näin. No oikei, siis kevät ja kesä on ihania ja korona veks, mutta muuten 🙂 Ihanaa viikkoa <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tiedän mitä tarkoitat. Tämä on niin paljon parempi kuin pimeä, märkä ja loska! Nautitaan tästä – ja tästä ihanasta valosta!
   Ihania pakkaspäiviä sinnekin <3

 4. JonnaH.

  Teillä on kyllä ihanan raikkaan näköistä. Luulen, että vielä kuukausi tätä, niin voi olla, että alkaa itselläkin olemaan kevät mielessä.

  Mukavaa viikkoa.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos 🙂 Elän itse sellaisessa harhaluulossa vuodesta toiseen, että kevät tulee jo maaliskuussa… Viime vuonna oltiin vappuna ekaa kertaa mökilläkin, kun oli niin kylmää. Toivotaan että näin kauniin talven jälkeen tulisi kaunis kevätkin.
   Valonpisaroita mökiltä!

 5. Tiia Koivusalo

  Ihanan harmonista ja kaunista, upea koti teillä ja kutsuvan kodikas.

  Onneksi saatiin näin kaunis talvi, sillä apua jos nyt olisi vielä viime vuoden säät.

  Ihanaa viikon jatkoa Maarit. <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos kovasti Tiia <3 Niin kauan ollaan jo asuttu täällä, lähes 20 vuotta, eikä yhtään kyllästytä. Onneksi on niin yksinkertainen tyyli ja seinät 🙂
   Just mietin sitä samaa, viime talvi ja monet muutkin on olleet niin loskaisia ja ankeita, mutta nyt on niin ihanaa.
   Terkkuja mökiltä <3

 6. Anonyymi

  Vaikka itse olen ns. kesäihminen,niin kyllä nyt olen ihastellut tätä kaunista talvea.Taivaan sineä ja lumen määrää ja valkoisuutta.Pakkastakin on ollut sopivasti.Aurinko on tuonut kevään tunnun ja hmm paljastaa kivasti pölyt ja koiramme karvat siellä täällä.Ja kas,kun ilta koittaa meillä on taas ihan siistiä!
  Maippi

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin olen minäkin! Kevät ja kesä on parhaimmat, vaikka miten miettii asiaa. Me lähdettiin extempore mökille lännen suuntaan ja täällä on aivan fantastinen ilma. Tosin vähän liikaa pakkasta, mutta ah niin kaunista. Sininen taivas ja puhdas lumi.
   Juu, se aurinko tuo tullessaan myös pölyä, kumma juttu, hih.
   Ihania talvipäiviä sinulle!

Leave a Reply