Kauneus ja hyvinvointi

Ohenevatko hiuksesi? BTB13 hiuspohjan mikroneulaus voi auttaa

4 Comments

 1. TB

  Hei. Hiustenlähtö on iso ongelma. Kampaajani on tiiraillut päänahkaani ja rauhoittelee, ettei tarvitse olla huolissaan: hiuksia lähtee, mutta uusia kasvaa tilalle. Mutta kun ei mielestäni kasva. Minulla on tyypillinen suomalainen hiuslaatu, lasimainen ja hento. Hiuksia on kylläkin ollut suht paljon. Olen käyttänyt n.s. hiusvitamiineja, mutta enpä tiedä onko niistäkään kovin suurta apua ollut. Erilaisia päänahkaan hierottavia seerumeja olen myös kokeillut.
  Pitäisiköhän tätäkin vielä kokeilla?

  1. Maarit

   Hei! Nämä ovat niin vaikeita asioita, kun ei aina tiedä mistä johtuvat. Kuten listasinkin tuohon erilaisia syitä, ei aina selvyyttä tule asiaan eikä ole helppoa selvittää syytä. Voin vain sanoa tästä hoidosta ja kotihoitotuotteista, että itselläni alkoi kasvamaan ohutta hiusta noihin paljaisiin ohimohiuksiin muutaman kuukauden pesujen ja hoidon jälkeen. Saamassani infomateriaalissa oli kuvia eräästä miehestä, jolle oli kasvanut runsaasti uutta hiusta hoidon ansiosta täysin kaljuun päälakeen.
   Olen kuullut myös hyviä tarinoita hiusten vahvistumisesta hiusvitamiinien käytön yhteydessä, mutta siitä en valitettavasti osaa sanoa itsekään, auttavatko niiden lähtemiseen. Toivottavasti löydät apua.
   Mukavaa kevään odotusta sinulle!

 2. Outi

  Olen huomannut hiustenlähdön. Minulla isoin tekijä oli hiusten vaalennus. Lopetin tuon puuhan ja hiuksia ei onneksi lähde enää niin paljon, mutta kyllä ikä myös taitaa hiuksia tiputella. Kiitos näistä vinkeistä, tulevat tarpeeseen.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Sama juttu täällä, ja vaalennus tai raidat vaan jatkuu, koska tummempaan en tottunut yrityksestä huolimatta. Kiva kuulla, että tilanne rauhoittui sinullakin.
   Ihanan valoisaa viikkoa <3

Leave a Reply