Yleinen

Näin saat volyymiä hiuksiin – ja säästät aikaasi

9 Comments

 1. Mia / Beauty Highlights

  Kivan postauksen olet koonnut!

  Itse aina skippaan tuuheuttavat tuotteet ja tartun niihin silottaviin ja kosteuttaviin, kun omat hiukset on jo niin tuuheat ja paksut entuudestaan – mistä toki olen hyvin kiitollinen 🙂 Mutta pörröisyys asettaa toki omat haasteensa, kun hiukset tuntuu kaartuvan heti kun on vähänkin kosteutta, taipuisat kun on. Mutta Keunelta löytyy muuten yksi parhaista hiusöljyistä, siitä olen vinkannut blogissakin!

  Ihanaa joulunaikaa sinne! 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitti Mia!

   No sulla onkin upean paksut hiukset, ymmärrän! 🙂
   Omat hiukseni ovat aika ohutta hiusta, mutta niitä on paljon ja nekin on aika taipuisat. Saan enemmän pitoa näillä volume-tuotteilla – haen myös karheutta niihin. Jokaisella tuntuu olevan omat haasteensa.

   Kiitos samoin – levollista joulunaikaa!

 2. Outi Krimou/Outi's life

  Kuivashampoota käytän ja hiukset pesen vain kaksi kertaa viikossa. Huomasin, että päänahkani ei kestä useampaa pesua. Välillä on ihana föönata hiukset ja täytyy kyllä sanoa, että näyttävät ihanan ilmavilta aina sen jälkeen.
  Kivaa iltaa sinulle Maarit <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Föönaus tekee ihmeitä! Jos en tekisi sitä, hiukseni olisivat ihan kikkuralla latvoista ja muuten menisivät päätä pitkin, heh.
   Mukavaa torstai-iltaa sulle Outi <3

 3. leenariikkala

  Kaunis on kuontalo! Ja kuohkea. Itse en föönaa kuin ehkä kerran vuodessa. Yhdistelmä harja ja fööni erikseen on ihan mahdoton yhtälö minulle, en osaa yhtään. Minulla on harjakiharrin, jolla taivutan kuivat hiukset ja tupeeraan sitten hiukset "kuohkeiksi". Näihin kuivashampoisiin täytyy tutustua, niitäkään en ole koskaan käyttänyt. Paljon on uutta opeteltavaa 🙂
  Leena

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos <3 Olen ajatellut, että föönaat niitä aina – ovat aina niin huolitellut ja luonnollisen laitetut. Mutta sulla onkin varmaan niin karhea hius, että tuo systeemi toimii. Omani on pehmeän lötkö, ja vaatii föönin, jämäkät aineet ja pitoa.
   Tupeeraus on kyllä ihan lyömätön juttu, koska nostaa hiukset päänahasta ja antaahan sekin volyymiä. Mun täytyy tutustuttaa sut kuivashampoiden ihmeelliseen maailmaan!

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle

  Sinulla onkin aina kauniit hiukset. Tuo Kloranen kuivashampoo on ihan paras, olen itsekin tuonut sitä Ranskasta.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Tuuli <3

 5. JulyHuang

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

Leave a Reply