Arki ja elämä

Näillä vinkeillä saat puhelimestasi enemmän iloa

8 Comments

 1. Outi

  Erilaisia kansioita olen puhelimeeni luonut kyllä, helpottaa huomattavasti kuvien etsimistä 🙂
  Ihanat nuo kuoret, wau!
  Kivaa loppuviikkoa sinulle Maarit <3

  1. Maarit

   Eikös vaan! Ja kun senkin pitää aisoissa, hakeminen on paljon helpompaa.
   Mukavaa viikkoa Outi, toivotaan että aurinkoiset päivät jatkuisivat! <3

 2. kaarina

  Kiitos rehdistä oppitunnista, ei noita hienouksia edes tiedä…jatkoon! t.mummo 73v…

  1. Maarit

   Kiva kuulla että tästä oli hyötyä. Olen itsekin vain opetellut ja tutkinut noita toimintoja ja aina löytyy jotain uutta 🙂

 3. Tiia

  Rakastan bokeh-toimintoa! Ja isoaukkoa. Olen saanut jopa yhden kansion aikaiseksi ja se on vauvakansio ja sen sain tosiaan aikaiseksi kansiovinkkinä sulta. Aina ajattelen, että hitsi kun olisin ollut niin kätevä kuin sinä, kun tuli tuo uusi luuri muutama kk sitten, niin että olisin tehnyt kuville omat kansiot, nyt kaikki taas vyöryy ja tulvii ja on sekavaa kuvien osalta.

  Honorilta tulee nyt tähän sun malliin uusi painos helmikuussa ja kyllähän se kuumottelee kovasti, sillä tuo Honor 70 ei joiltain ominaisuuksilta ihan tyydytä tarpeita, kuten isoaukkovideokuvaus, ja videokuvauksessa zoomaus ja liikekuvat. Eli vielä kuvaan ajoittain myös Huawei Mate 40 Pro:lla, joka on loistava, mutta hauskaa kyllä, Honor 70 on taas joissain parempi, siksi kännykkäkameroiden vertailu on fantastista puuhaa. Kaipaan myös vesitiivistä puhelinta, jotta näillä säillä ei tarvitsisi arkailla luurin käyttöä ulkona, tosin Huaweillani voi taas kuvata, siihen on kaatunut jopa kuumat kahvit ja makaili lammikossa ja pelittää kuin unelma. Uusi malli ja tämä sun taitaa olla myös vesitiiviitä.

  Ihanaa viikonloppua Maarit. <3

  1. Maarit

   Tiedän tuon tunteen että kaikki vain vyöryy; on mullakin niin paljon setvittävää vielä tämän kanssa – saankohan edes koskaan sitä optimaaliseksi, mutta tämäkin on jo niin kätsää.
   Juuri näihin vauvajuttuihin kansio on niin helppo, kun kuvia tulee katseltua ja näytettyä niin usein.
   Jännä nähdä millainen puhelin sieltä on tulossa, vaikka ei ole itsellä mitään tarvetta uusia tätä sillä olen ollut todella tyytyväinen – ja se vaihtoprosessi se vasta prosessi onkin, huh.
   Aurinkoista viikkoa ihana Tiia <3

 4. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra

  Ihanaa, miten pystyt pitämään puhelintasi näin siistinä ja järjestettynä. Minäkin teen erilaisia kansioita ja albumeja, mutta sitten niitä tulee tehtyä niin paljon, etten pysty navigoimaan niissä. Pitää varmaan ottaa vähän aikaa järjestääkseen omat tiedostot paremmin.

  Minullakin on edessä uuden puhelimen hankinta, niin pitäisi katsastaa, millaisia vaihtoehtoja Honorilla olisi minua varten 💕

  PS Kannet ovat aivan ihanat!

  1. Maarit

   Täytyy sanoa että on mullakin sitä ‘sälää’ ihan valtavasti, kun otan niin paljon kuvakaappauksiakin. Ei ole tarkoituskaan kansioida kaikkia, sillä siihen menee ihan liikaa aikaa ja voi tosiaan käydä niinkuin kerroit. Mutta just nämä eniten käytetyt aihealueet on hyvä olla siellä.
   Minulla oli aiemmin Huawei P30 Pro, mutta siinä meni vuosien mittaan kamera rikki ja nyt on tämä Honor, johon olen kyllä supertyytyväinen kaikin puolin.
   Valoisaa viikkoa sinulle Nadine!

Leave a Reply