Tyyli ja asut

Näillä puseroilla selviät syksyn menoista

20 Comments

 1. Hannele

  Kauniit kokonaisuudet.

  1. Hannele

   Itse en tosin osaa talvella käyttää valkoisia housuja. Kesälläkin pelkään tahroja��

  2. Maarit / Sopusointuja

   Ihan sama pelko on täälläkin, aina pitää tarkistaa tuoli tai alus, mihin istahtaa. Samoin pitää sylissä lautasliinaa – kyllä niiden kanssa on oltava varovainen. Yksi, mikä likaa lahkeet, on auton kynnykset.
   Silti ne vain on niin raikkaat, että pestään vaikka useammin. Totuttelen itsekin kyllä vielä talvikäyttöä, mutta ratkaisu voisi olla sellaiset off-white, vähän kermanväriset…
   Mukavaa torstaita sinulle!

 2. Sari/Casa Mimi

  Ihanat paidat ❤️. Hauskaa, että tyylit usein osuu meillä aika yksiin, tai ainakin sävyt. Minä muuten olen nopea liikkeissäni ja olen mennyt jo yhden päivän Piron farkuissa, kiitti vinkistä ❤️

  1. Maarit / Sopusointuja

   Olen huomannut ihan saman, eikä koskaan ole suunniteltu sen kummemmin 🙂 Olet todella nopea ja eikös olekin super-miellyttävät päällä! Enää en muuten laita kovia koppurafarkkuja jalkaani koskaan.
   Ihanaa päivää sinne <3

 3. Teija Hakula

  Olet idolini pukeutumisessa <3 Miten onnistutkin aina loihtimaan niin iki-ihania asukokonaisuuksia. Ehkä osa salaisuudesta piilee ulkomuodossasi, olet niin kaunis ja hoikka. Ootko muuten koskaan miettinyt, että tarjoaisit friinä pukeutumisneuvojan palveluita? Jos joskus päädyt moiseen ratkaisuun, aion olla ensimmäinen asiakkaasi :)Olen niin kyllästynyt hutiostoksiin, joita onnistun tekemään vielä melkein viiskymppisenäkin. On kuin rahaa heittäisi kankkulan kaivoon, kun liian usein tulee kotiutettua epäsopivia "löytöjä"

  1. Tuija

   Hyvä idea Teija! Kannatan! Tuija

  2. Maarit / Sopusointuja

   Voi että! Kiitos nyt ihan valtavan paljon tästä <3 En kyllä yhtään osaa kuvitella itseäni semmoisessa roolissa, eikä ole tullut mieleenkään (vaikka vinkkejä kyllä satelee lähipiirille aktiivisesti) ;o)
   Hutiostokset on kyllä niin raivostuttavia ja olen tehnyt luoja paratkoon itsekin niitä! Joku vaate on mennyt suoraan eteenpäin, kun en kerta kaikkiaan ole osannutkaan käyttää sitä. Olin ennen paljon varovaisempi ja luvalla sanoen tylsempi pukeutuja, mutta nyt kun on enemmän aikaa ja menojakin (oli) blogin kirjoittamisen myötä, olen terhentäytynyt ja löytänyt paremmin omaa yksilöllistä tyyliä.
   Ehkäpä tämä blogi toimisi nyt alkuun inspiraationa ja vinkkinä <3

 4. Outi Krimou/Outi's life

  Tykkään kyllä kummastakin paidasta, mutta tällä kertaa tuo vaalea veti voiton. Malli on jotenkin todella kaunis ja sopii monenlaisen alaosan kanssa eri tilaisuuksiin. Ihanat viidakkoleidit kuvissa 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Vaalea on näyttävämpi ja se on kiva myös mustien kapeahkojen housujen kanssa – jolloin siitä tule juhlavampikin.
   Ihanaa torstaita Outi <3

 5. Tuija

  Viimeisen kuvan paita on huikeankaunis. Sen voisin kuvitella ylleni, mutta farkut ovat mutta. Vielä en ole löytänyt farkkuja, joissa viihtyisin. Tyylikkyytesi on vailla vertaa! Viidakkokuosia itse vierastan, mutta on aina ilo katsella kauniita kuviasi. Jatkukoon kesäiset säät! Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Vaalea paita on juuri sellainen, mitä en ehkä olisi itsekseni osannut napata tangolta. Kun sitten puin sen päälleni, se tuntuikin omalta ja on virkistävän erilainen muihin verrattuna. Mukavia elokuun päiviä sinulle!

 6. Celia C / good to be home

  Viidakkokuosinen paita (juuri tuolla tavalla osaksi alhaalta auki ja vyötärökaitaleen alle 😉 ) ja siniset farkut olisivat minun valintani <3
  Valkoisiin farkkuihin en ole oikein koskaan päässyt kiinni, luonnonvalkoinen housupuku oli kerran suuri suosikkini, kunnes punaviiniä roiskahti päälleni 🙂
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Sillä on merkitystä, miten paidankin pukee päällensä. Kun nappaa kaapista vanhan paidan, siihenkin saa ihan uutta ilmettä solmimalla tai laittamalla helmaa pussille ja vyötärön sisään. Sama homma on hihojen kanssa, jos niitä vetäisee vähän ylöspäin ja jättää mansetit auki – ilme on heti rennompi ja ajan hermolla.
   Valkoinen on vaativa väri vaikka onkin niin kaunis ja raikas – ja valkkari ehkä parempi pari 🙂
   Kiitos samoin Celia! <3

 7. JonnaH.

  Mä en osaa käyttää vaaleita huosuja ikinä. Parikymppisenä mulla oli aina valkoiset farkut kesää varten, mutta enää en osaisi pitää. Farkun väristä, harmaata tai mustaa, siinä on omat tylsät housuvärini. 😀

  Ihanaa loppuviikkoa! <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tylsyyttä voi piristää yläosilla 🙂 Kyllä itsekin käytän pääsääntöisesti sinisiä farkkuja, mutta nyt kun löysin nämä joustavat ja kapeat valkoiset, ne on olleet kovassa käytössä.
   Kiitos samoin Jonna! <3

 8. leenariikkala

  Kauniit paidat! En ensin tajunnut, että kirjavassa oli ihana vihreä mukana ja tosiaankin viidakkopaitahan se on, hienostunut sellainen. Mustienkin housujen kanssa olisi juhlava syksymmällä. Mutta näistä jos pitäisi valita niin kirjava+ valkoiset farkut.
  Ei kai ihme, kun tiedät, että joo, valkoiset housut kesät talvet pelittää mulla!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Jos se olisi ollut mustavalkoinen, se ei olisi ollut mun juttuni, koska en juuri käytä mustavalko-yhdistelmää kuviona. Kokomusta on sen sijaan toinen juttu – tai valkoinen teepaita raikastamassa.
   Juu, tiedetään <3 Olen yrittänyt opetella valkoisten käyttöä muulloinkin kuin kesällä sinun kannustuksellasi ja esimerkilläsi – katsotaan miten onnistun…

 9. Sigrid Klede

  Hi Maarit, the two Summum tops are great, I like both because I'm a big fan of animal prints and wrap-around looks too. You must have had a wonderful time in Turku.
  Greetings and have a nice Sunday
  Sigrid

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hi Sigrid, I have noticed that you like animal prints – and in a very stylish way 🙂 I like too and prefer to combine them with relaxed things.
   We were three bloggers there in Turku and it was also a perfect oppurtunity to take photos while enjoying the days.
   Have a nice week, regards Maarit

Leave a Reply