Arki ja elämä

Miten voit seurata blogiani + ARVONTA

25 Comments

 1. Arja

  Kiitos vinkeistä! Seuraan sinua ja muita Instassa, josta näen kun blogia on päivitetty. Mutta nyt kokeilen muitakin tapoja. Toivottavasti onni suosii arvonnassa ☺️ ([email protected]).

 2. anna s.

  Seuraan instassa, sieltä näkee kätevästi kun blogiin uusia postauksia on tullut. Pinterest on minulta jäänyt jostain syystä kokonaan käyttämättä, pitäisi perehtyä siihen enemmän 🙂

  [email protected]

 3. Hilda Hissu

  Facebookissa seuraan, ja lisäksi käyn blogissa katsomassa onko jotain uutta tullut ajoittain 🙂

  [email protected]

 4. Celia C / good to be home

  En seuraa kovin montaa blogia, mutta sinun blogisi on suoravalintana puhelimessani 🙂 Aloittelimme silloin samaan aikaan ja moni asia vain natsasi kohdilleen. Sinä olet vain ollut niin paljon ahkerampi postaaja.
  Toivon, että mulla on onnea arvonnassakin maanantaina – vietämme silloin nimittäin 35v-hääpäivää – hih!
  Mukavia loppukesän päiviä toivotellen, C

 5. Anonyymi

  Seuraan nykyään vain muutamaa blogia – ja sinun blogisi(sopusointuja.fi) on niistä yksi.
  Aurinkoisia elokuun päiviä toivottaen
  – Seijahannele
  ([email protected])

 6. Riitta

  Hmm, mä taidan bongata uudet postaukset useimmiten Facen kautta, siellä olen kuitenkin eniten some-kanavista.

  Osallistun todella mielelläni arvontaan: [email protected]

 7. Teija

  Kiitos vinkeistä. Seuraan useampaa blogia. Sinun on parhaimpien joukossa. Kirjoitat arjen juttuja ihanasti glamour- hengessä.
  [email protected]

 8. Anonyymi

  Seuraan sinua instassa ja nyt menin blogit.fi-sivulle ja pistin siellä muutaman sydämen paikalleen♥️�� terkuin Reija Rinne [email protected]

 9. Hippohiiri

  Seuraan blogit.fi-kautta 🙂

  [email protected]

 10. Outi Krimou/Outi's life

  Taidan seurata blogiasi kaikkialla muualla paitsi Pinterestissa. Itse pidän lukulistaa suosikkiblogeistani ja sieltä on helppoa napata blogit lukuun!
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maarit <3
  [email protected]

 11. Eila

  Seuraan blogiasi instassa ja FB:saa. Montaa en seuraa (minkähän takia mieleisiä on niin vaikea löytää?). Sinulla on paras, tykkään todella paljon.
  @[email protected]

 12. Virpi P.

  Bloglovin on kai jo so last season, kun sitä ei kukaan mainitse?? Sen sovelluksen kautta seuraan blogeja, mutta Instaa tulee kieltämättä eniten selattua. Pidän paljon aiheistasi ja nautin hyvistä kuvista. Kiva että olet kirjoittanut myös kesällä!
  Terv. [email protected]

 13. Marja-Liisa

  Instassa seuraan ja nyt myös FAcebookissa. Blogit.fi on tosi kätevä tarkistaa viimeisimmät blogirintamalla 🙂
  [email protected]

 14. Anonyymi

  En varsinaisesti seuraa blogeja millään erityisellä tavalla, vaan ne tietyt muutamat käyn ihan katsomassa, onko tullut uutta postausta. Instaa seuraan jonkin verran, facea käytän vain ystävien / tuttujen juttujen seuraamiseen.
  Jos arpaonni osuu kohdalle, niin laitan erikseen viestiä (s-postini on nimelläni, joten en laita sitä näkyviin).
  -kata-

 15. Anonyymi

  Blogisi on ollut suosikkini jo vuosia. Puhelimessani on suoralinkki blogiisi. Nyt kun olen instassa, niin sitäkin kautta tulee seurattua. Osaat kirjoittaa niin kauniisti ja olen saanut monenlaisia vinkkejä! T. Johanna

 16. Maritta

  Seuraan sua ja aikaa monta muutakin instassa. Se on mielestäni kaikkein kätevintä. T. Maritta

 17. Anonyymi

  Käyn säännöllisesti lukemassa uusia kuulumisiasi ihan vain lukulistan avulla. Toivottavasti arpaonnis suosii! Jätän yhteystietoni sinulle sähköpostiin. Päivi

 18. Heli-Hannele - Beach House Kitchen

  Hyödyllinen tietopaketti! Itse tykkään myös bloglovinin kautta saada joka aamu postauslistan ja sieltä lukea, tosin aina kun näkee vaikkapa facesta tai instagramista, että joku on päivittänyt blogia, klikkaan yleensä heti ja luen läpi : )

 19. Anonyymi

  Hei, seuraan vain muutamaa blogia ja tämä sinun on jäänyt seurantaan kiinnostavien, monipuolisten ja tyylikkäästi viehättävien juttujen ansiosta. Kiitos niistä!
  Osallistun arvontaan [email protected]

 20. Sari

  Heissan,
  Seuraan sua lähinnä instassa ja facessa, tykkään��

 21. Anonyymi

  Alunperin seurasin vain blogilistan kautta, mutta nykyään lähes kokonaan instan kautta. Kiitos ihanasta aikuisen naisen blogista ❤️
  Osallistun arvontaan
  [email protected]

 22. Anonyymi

  Seuraan blogiasi niin facen, instan kuin nyt myös pinterestin kautta. Ihana blogi ja ihana aikuisen naisen tyyli, sekä täältä että Kodin Kuvalehden haastattelusta olen saanut paljon tyylivinkkejä, kiitos niistä 🙂
  Aurinkoista viikkoa!
  t. Siru
  [email protected]

 23. Marita

  Minun blogissa on oma blogiluettelo ja sieltä aina bongaan kun viimeisin postaus pompsahtaa listan kärkeen. Ja taisin ehtiä vielä arvontaankin – voi kunpa saisin upean kosmetiikkapaketin 🙂

 24. Marja terttu

  Hei.
  Olipa mielenkiintoinen postaus. Blogiasi olen seurannut jo kauan. Ei mitään säännöllistä kanavaa sinne,joskus insta. Blogisi on kuin mieleinen lehti,jota odottaa viikottain, ei jää postaukset väliin. Ihana kun jaksat niin monialaisesti panostaa! Nyt lisäsin myös Pinterestin.
  Kiitoksin. Marjat.

 25. Anonyymi

  Blogit.fi kautta seuraan.
  Ja itse asiassa rupesin seuraamaan kun sulla niin kivat hiukset.Ja kampaajalle mennessä näytin blogistasi kuviasi,että tälläiset mulle.
  [email protected]

Leave a Reply