Yleinen

Mitä mökillä tehdään tähän aikaan vuodesta?

14 Comments

 1. JonnaH.

  Toi on muuten jännä, miten mökillä kaiken tekemistä tahdittaa ruoka, mutta se on ihan parasta!!! <3 Teillä on kyllä kaunis ja viihtyisän näköinen mökki. Ilmava, mutta myös sopivasti rosoa seassa.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tämä on vanha, yli 30 vuotta vanha miehen suvun mökki ja ollaan uudistettu tähän päivään maalaamalla ja vähän remppaamalla. Ei ole hieno eikä moderni, vaan just tämmöinen kodikas. Osa kamoista on löytölavoilta ja kirppiksiltä, ja tuntuu hyvältä että niitä on seassa. Kiitos Jonna <3

 2. Päivityksiä

  Voih, mökki-ikävä senkun pahenee hooukuttelevaa postaustasi lukiessa 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Mökki-ikävä on toisaalta ihanaa ikävää 🙂

 3. Annukka

  Se on kyllä niin jännä, että sellaiset (pakolliset) hommat, jotka kotona kokee ennemminkin rasitteeksi, on mökillä just sitä jotenkin terapeuttista ja mieluisaa tekemistä.

  Kivasti kuvailit sopusointuisat tunnelmat, ja kuvatkin taatun tyylikästä Maarit-laatua <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Annukka <3 Täällä ei ole paljoa muuta hommaa, kun talven jäljiltä on saatu tienoo putsattua – onneksi – silloin nauttii tavishommistakin. No, taidan nauttia niistä muutenkin…

 4. Outi Krimou/Outi's life

  Kaikkea puuhaa sitä aina löytyy mökiltäkin. Teillä on kyllä niin kaunista siellä <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tästäkin voisi tehdä todellisen työleirin, mutta ollaan pidetty hallinnassa onneksi.
   Kiitos paljon Outi <3

 5. Kristiina K

  Löysin blogisi ihan muutama minuutti sitten ja innostuin liittymään lukijaksikin. Sulla näkyykin täällä kommentoijien joukossa monta tuttua.
  Ihanaa mökkielämää siellä vietätte. Tuo rannasta otettu kuva voisi melkein olla meidän mökin rannasta otettu. Me ei olla vielä avattu mökkikautta, mutta kunhan hiukan ilmat lämpenevät niin sitten se alkaa. Peruslämpö meillä on kautta vuoden mökillä joten sen saa äkkiä lämpimäksi. Takkaa tai kaminaa meillä ei valitettavasti ole.
  Mukavaa viikonloppua!

  1. Maarit / Sopusointuja

   Oi miten mukavaa – tervetuloa mukaan!
   Mekin ollaan ensimmäistä kertaa näin aikaisin näin pitkään, vaikka yleensä saatetaan pistäytyä pariksi yöksi jo heti kun aurinkoiset pakkasilmat helmikuulla ilmestyvät. Peruslämmön pitäminen helpottaakin paljon mökille saapumista. Ollaan myös joskus pohdittu sitä, mutta se on silti aikamoinen kustannus ja kun on tuo takka, niin sillä saa kuitenkin muutamassa tunnissa tämän siedettäväksi.
   Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

 6. Kristallikimara.fi

  Voi miten kivalta teidän mökillä näyttää. Niin viihtyisää. Meillä on kevyttakka contura ja ollaan kyllä tykätty. Vaikka ei ole varaava, niin kyllä se lämmittää silti ja sen voi tietysti hankkia varaavanakin. Mökkiähän meillä ei ole.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Minna 🙂 Kevyttakat ovat niin kauniita ja ilmavia kokonsa puolesta. Mutta kotimatkalla mietittiin tätä takka-asiaa ja erityisesti viileään vuodenaikaan, jolloin takkaa muutenkin poltetaan ahkerammin, tämä muurattu on erinomainen ja pitkäaikainen lämmönlähde. On siinä pohdittavaa.
   Aurinkoista keskiviikkoa Minna!

 7. Tuija

  Mökkeilynne kuulostaa sopusointuiselta! Päivän rytmitys on suorastaan kadehdittavan leppoisa. Itse, kun tulen nälkäisenä kotiin niin usein on nautinto kaukana ruoanlaitosta, vaikka yritän ennakoida ja pysähtyä hetkeen. Tänään vain venähti, taas, liian pitkäksi ateriaväli niin sehän tuntuu koko olotilassa. Yritän tehdä ryhtiliikkeen! Pitäisi kaiketi kirjoittaa: Teen… Eilen haudutin iltapalaksi omenariisipuuroa, jota on täksikin illaksi. Iltapuuro takaa hyvät unet samoin kuin saunominen, josta me nautiskelemme vain viikonvaihteessa. Huhtikuisin terveisin Tuija

  1. Maarit / Sopusointuja

   Ruoanlaitto on tuskallista, jos silloi on jo kova nälkä päällä. Nykyään ei onneksi ole sitä kiristämässä arjen aikataulua, mistä olen niin kiitollinen. Usein teen ruokia silti pariksi päiväksi kerallaan, ettei tarvitse kokata päivittäin. Joskus esim teen broileria kolmellekin päivälle, joista kahtenä syödään tietyn setin kanssa ja kolmannesi teen ihan toiset lisukkeet. Tämmöinen preppaus helpottaa kummasti.
   Mukavaa keskiviikkoa Tuija!

Leave a Reply