Yleinen

MISSÄ OLEN HUONO

9 Comments

 1. Annukka

  Ykkösen ja nelosen voisin hyvin kopioida itselleni :). Ensimmäisen sellaisella tarkennuksella, että kaikkein huonoiten siedän omaa saamattomuuttani. Saatan käyttää ennakkostressaamiseen vaikka kuinka kauan aikaa, ja asia painaa koko ajan takaraivossa. Ja sitten kun lopulta saan tartuttua hommaan, mietin jälleen kerran, että minkä ihmeen takia taas piti niin kauan jahkata, kun aikaa homman hoitamiseen meni minimaalisesti ennakkojahkaamiseen nähden. (Nyt on esim. kohta toista vuotte meneillään mun lakkoilevan betonipajan jälkien siivous piharakennuksesta, mutta toistaiseksi olen vaan kulkenut sotkuisen työpöydän ohi ja ahdistunut siitä, kuinka "toikin pitäis siivota", mutta aina löytyy jotain kivempaa tekemistä :).

  Sulla oli hirmu kivat, harkiten kirjoitetut vastaukset. Ja ainakin minä ymmärsin ihan kaiken 🙂

  1. Maarit / Sopusointuja

   Tiedätkö tunnistan itsessäni tismalleen saman ennakkostressaamispiirteen! Ja vaikka kuinka yritän miettiä miksi ja millaisiin asioihin tuo liittyy, en vain ymmärrä. Ne ovat joskus pieniä ja joskus isoja asioita. Kummallinen on tämä ihmismieli.

   Että stressaa tuo stressaaminen 🙂

 2. Onnekas Opossumi

  Ihan kuin olisin itse kirjoittanut tämän postauksen. Olen hirveän kova puuhaamaan jatkuvasti kaikkea, ja muiden tekemättömyys ottaa joskus hermoon. :s Illalla pidettävät juhlat väsyttää aina, matematiikkaan en koskaan jaksa keskittyä, minulla on aina positiivinen asenne.
  Kotileikeistä en tiedä, koska minulla ei ole vielä omaa perhettä. ^^

  Ehkäpä kirjoitan tästä aiheesta omaankin blogiini, vaikka viime aikoina on tullut avauduttua negatiivisista asioista useampaankin kertaan. Mitenkäs se positiivinen asenne nyt… 🙂

  onnekasopossumi.com

  1. Maarit / Sopusointuja

   Hauska kuulla, vaikka taitaakin olla ikäeroa välillämme 🙂
   Ota ihmeessä haaste vastaan – teki tosi hyvää pysähtyä miettimään näitä asioita.
   Kivaa syksyä sinulle!

 3. Celia C / good to be home

  Ihanasti olit avannut näitä "huonouksia". Jopa niin, että minusta ne olivatkin ihan hyvyyksiä <3 Niin kuin minusta saa positiivisesti asiat nähdäkin! Kaikella on kääntöpuolensa.
  Samaistuin itse ykköseen, kakkoseen ja neloseen – aivan samoista syistä 🙂
  Hieno postaus. Mukavaa viikkoa sinulle <3

  1. Maarit / Sopusointuja

   Kiitos Celia!
   Ihan pakko on lisätä vielä sekin, että kohdan 4 pohdintaa voi heijastaa myös hyvään parisuhteeseen. Kuuntele, arvosta, keskity, näe, ole läsnä…Niin tärkeitä asioita monella tapaa.
   Syysterkut mökiltä <3

 4. Sari Riekkola

  Kiva postaus, näiden avulla oppii tuntemeen toista bloggaajaa paremmin.

  1. Maarit / Sopusointuja

   Niin onkin! Otappa kuule haaste vastaan!

  2. Maarit / Sopusointuja

   Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Leave a Reply